MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Érdeklődőknek > Flotta > Flotta > Nagy flották

Nagyvállalati flottavásárlások

A Ford igazi világmárka. Elég csak megnézni személyautó és haszongépjármű kínálatunkat vagy éppen a világ értékesítési és szervizpiacán elfoglalt helyünket. Éppen ezért biztos lehet benne: bármekkora a flottája és bármilyen igényei is vannak, nekünk van megoldásunk az Ön számára!

Azzal, hogy mindig a fejlesztésekre összpontosítottunk, elértük, hogy autóink kevesebbet fogyasztanak, és alacsonyabb a CO2-kibocsátásuk. Ráadásul új, megfizethető technológiákat fejlesztettünk ki a nagyvállalati járműflották üzemeltetésének segítése, és a járművek teljes fenntartási költségének csökkentése érdekében. Ilyenek például: a SYNC rendszer, a balesetmegelőző és a vezetést segítő technológiák, a Ford Dynamic LED, az Aktív parkolást segítő rendszer, valamint az első és hátsó kamerák.

Keresse fel kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserét: örülni fog, hogy találkozhat Önnel, és örömmel dolgozza ki a járműflottája igényeinek megfelelő Ford ajánlatot!

Nagyvállalati flottáknak szóló ajánlataink

Ford Fleet Hybrid logo

Környezetbarát technológia

A Ford szakemberei folyamatosan törekednek újítások bevezetésére, és keresik a környezetbarát közlekedési megoldásokat. Henry Ford azzal forradalmasította az autóipart, hogy mindenki számára elérhetővé tette a termékeit. Ez a gondolkodásmód inspirál minket arra, hogy a fenntartható mobilitás érdekében új alternatívákat keressünk:

  • Elektromos autók
  • Hibrid autók
  • EcoBoost benzin
  • Alacsony kibocsátású dízel

Ford EcoBoost

Az EcoBoost név a modern, rendkívül hatékony, Ford által fejlesztett motorokat takarja. A Ford EcoBoost motorok hírnevüket az olyan fejlett technológiák használatának köszönhetik, amelyek lehetővé teszik azt, hogy az általuk hajtott járművek kevesebb energiával is nagyobb teljesítményt nyújtsanak. A kisebb motorok pedig kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, így a Ford EcoBoost termékcsalád a manapság kereskedelmi forgalomban kapható motortípusok közül üzemanyag-felhasználás szempontjából az egyik leghatékonyabb. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Ford EcoBoost motorokat folyamatosan díjakkal és kitüntetésekkel jutalmazzák: a Ford 1,0 literes EcoBoost benzinmotorját 3 alkalommal tüntették ki „Az év motorja” (2012-ben, 2013-ban és 2014-ben) címmel, majd 2016 júniusában „A legjobb 1,0 literesnél kisebb motor” díjat is elnyerte - sorozatban ötödször.

Tíz európai modell érhető el EcoBoost motorral az 1,0-2,3 literes, valamint a 100 LE - 350 LE tartományban. 2020-ra a Ford négy vadonatúj hajtáslánccal bővíti az EcoBoost termékcsaládot, hogy továbbra is a teljesítmény feláldozása nélkül csökkenthesse a károsanyag-kibocsátást.

Ford EcoBoost engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top