Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák > FordPass Connectivity
FordPass Connectivity

Az új FordPass Connect megkönnyíti az utazásait

Fedezze fel a járművében és okostelefonjában rejlő funkciókat és alkalmazásokat, melyeket párosítva Ön útközben is folyamatosan kapcsolatban lehet a világgal.   

FordPass Connectivity video

Legfontosabb jellemzői:

Folyamatos kapcsolatban

A fedélzeti Wi-Fi Hotspotnak köszönhetően többé nem kell az okostelefon értékes adatcsomagját használnia ahhoz, hogy útközben is online maradjon. A 4G LTE5Wi-Fi hotspot hu, szabványú, nagysebességű modem akár 10 eszközt is képes kiszolgálni, és gond nélkül betölti kedvenc streaming szolgáltatásait. Így az utasok - és különösen a gyerekek -  számára a hosszabb utak is rövidebbnek tűnnek.  A FordPass Connect 3 hónapra vagy 3 GB-ra szóló ingyenes próbaidőszaka után a Vodafone-tól igény szerint vásárolhat adatcsomagokat egy napra, egy hónapra, vagy akár egy évre is. Kérjük, ellenőrizze járműve kompatibilitását.

FordPass Connect - family in a car
FordPass Connect - person driving a car

Legfrissebb forgalmi információk

A Valós idejű forgalmi adatok (Live Traffic)Ford Pass with Live Traffic hu szolgáltatás minden eddiginél hatékonyabbá és pontosabbá teszi a SYNC 3 navigációs rendszerét. A legfrissebb forgalmi adatok alapján dolgozó rendszer figyelme nemcsak a főutakra, de minden egyes útszakaszra kiterjed. A technológia képes arra, hogy a folyamatosan változó forgalmi viszonyoknak megfelelően menet közben is módosítsa az ajánlott útvonalat, így Ön rövidebb idő alatt és a problémás útszakaszokat gondosan elkerülve érkezhet úti céljához. A Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatás a FordPass Connecttel együtt az első két évben ingyenes.

Nagyobb nyugalomban

Az új Ford Focuson bemutatott eCalleCall hu segélyhívó egy potenciálisan életmentő szolgáltatás, melynek célja, hogy csökkentse a baleset és a segítségnyújtás között eltelt időt. Súlyos baleset esetén az eCall segélyhívó automatikusan értesíti a vészhelyzeti szolgálatokat és megadja nekik a jármű helyét. Ha sürgős segítségre van szüksége, vagy valamilyen balesetnek volt a szemtanúja, úgy a járműben található SOS gomb megnyomásával közvetlenül is kapcsolatba léphet a vészhelyzeti szolgálatokkal.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel

Távirányító funkciók a FordPass alkalmazással

A FordPass Connect még hatékonyabb, ha a FordPass mobilalkalmazás segítségével egy okostelefonnal is párosítjuk. Csatlakozás után máris számos új, innovatív szolgáltatás előnyeit élvezheti.

FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Bárhonnan beindíthatja a motort

Az automata váltós Ford Focus motorját a telefonja segítségével bárhonnan - akár otthonról vagy a munkahelyéről is - beindíthatja, így az jégmentes, megfelelő hőmérsékletű és indulásra kész állapotban várja, mire odaér. A rendszer a motor beindításakor automatikusan lezárja az ajtókat, de a jármű elindításához továbbra is szükséges az indítókulcs.

Távoli ajtónyitás és -zárás

A FordPass alkalmazás segítségével mostantól akár távolról is kinyithatja vagy bezárhatja a járművét. Többé nem kell lélekszakadva visszasietnie, ha nem emlékszik, hogy bezárta-e az autóját - elég egy pillantás a mobilalkalmazásra és máris ellenőrizte az ajtókat. Sőt, szükség esetén egy barátja vagy családtagja akár az Ön távollétében is hozzáférhet az autójához, hiszen a mobiltelefonján egy érintéssel távolról is kinyithatja előttük az ajtókat.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Többé nem felejti el, hol parkolt

Ismeretlen környéken parkolt le és nem talál vissza az autójához? Vagy csak egyszerűen elfelejtette, a hol tette le a járművét? A FordPass mobilalkalmazás térképe pontosan megmutatja a jármű pozícióját.

Távoli járműfigyelés

Ellenőrizze, hogy autója készen áll-e az útra

A Jármű állapota funkcióval akár távolról is ellenőrizheti autójának üzemanyagszintjét, gumiabroncsnyomását és kilométeróraállását. Indítsa el mobiltelefonján a FordPass alkalmazást és győződjön meg róla, hogy autója valóban útra kész-e.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
FordPass Connect - a hand holding mobile phone with FordPass App

A jármű műszaki állapotával kapcsolatos figyelmeztetések

A közvetlenül az okostelefonjára érkező figyelmeztetések többek között időben jelzi , ha már időszerű az olajcsere, ha kiégett egy izzó, vagy ha a motor túlmelegedett. A riasztás pontos tájékoztatást ad a probléma jellegéről és a megoldás lépéseiről. A mobilalkalmazással szükség esetén fel is hívhatja az Országúti segélyszolgálatot vagy online bejelentkezhet megszokott Ford márkaszervizébe.

A FordPass Connect aktiválása

A FordPass Connect aktiválását kérje a Ford márkakereskedőtől, amikor új járművét átveszi. A modem aktiválását természetesen Ön is elvégezheti, ehhez tekintse meg útmutató videónkat.

 A készülék aktiválása után már használhatja is a 4G Wi-Fi Hotspotot, amihez akár 10 különböző eszközt is csatlakoztathat, használhatja a távvezérelhető funkcióit, és élvezheti a Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatás előnyeit.

Tudjon meg többet a FordPass Connect modemről a GYIK-ből!

FordPass App

FordPass App

A FordPasst úgy terveztünk, hogy minden eddiginél nagyszerűbb érzés legyen Ford tulajdonosnak lenni. Megkeresi Önnek a benzinkutakat, parkolóhelyeket, helyi nevezetességeket, majd az információkat átküldi közvetlenül a jármű navigációs rendszerébe. Az intelligens mobilalkalmazás rendszeres tájékoztatást ad a járműve műszaki állapotáról és időben emlékezteti a közelgő szervizidőpontokra.

FordPass App

Az intelligens közlekedés világa. Már elérhető.

Fedezze fel a FordPass-t Töltse le az applikációt

Top