Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > ÚJ TRANSIT CUSTOM > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A gondosan megtervezett fülke egyszerre tartós és praktikus. A számos tárolóhely átgondoltan helyezkedik el. A mindig kézre eső Ford SYNC 3 és a többi intelligens technológia kényelmes mobil irodává varázsolják az autót.

Az oldalon megjelenő felszereltséget nem minden modell tartalmazza. Ahol rendelkezésre állnak, ott ezek esetenként extrák, tehát külön vásárolhatók meg. A legfrissebb specifikációkról a letölthető katalógus ad részletesebb tájékoztatást.

Ford SYNC interior display

Új SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A modern Ford SYNC 3 segít kapcsolatban maradni az ismerőseivel, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű beszédparancsokkal vagy a 8” színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek. A Live Traffic pedig segít elkerülni a forgalmi dugókat.

(A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Kényelmes üléskialakítás

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, vastagabb szálú szöveteik varrásai vékonyabbak, de erősebbek, jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi változat második és harmadik üléssora is 2+1 „flamingo” üléses, a Transit Custom Kombi Van második üléssora 2+1 „flamingo” üléses, míg a Transit Custom DCiV második üléssora egy háromszemélyes pad.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Mobil iroda

A rugalmas dupla első utasüléshez jól hozzáférhető, ülés alatti tárolóhely tartozik, ahová befér egy laptop, illetve akták és egyéb hasznos irodai kellékek. A Trend, a Limited és a Sport modellek esetében az üléshez jár egy kihajtható asztal is, amely a középső hátsó ülés felső részébe hajtható vissza. Az asztal 34,5×24 cm-es felületén kényelmesen elfér egy laptop vagy egy irattartó tábla. A kihajtható asztalon két pohártartó, egy ceruzatartó és egy tartó gumiszalag is helyet kapott.

Hasznos tárolóhelyek mindenhol

Az új Transit Custom rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál. Van egy például jól elérhető helyen, közvetlenül a műszerfalon. A rejtett, zárható kesztyűtartó pedig elég nagy ahhoz, hogy akár A4-es irattartót is beletegyünk, és egyes modellek esetén még világítással is rendelkezik. Az értékek számára az ülés alatt is található egy kényelmes tároló. A vezetőülés és az első utasülések között (csak manuális váltójú modelleknél) egy visszacsukható pohártartó is helyet kapott. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy zsebeikkel minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

New Transit Custom climate control

Egyszerűen szabályozható hőmérséklet

Az új Transit Custom mind a vezető, mind az első utas által könnyen elérhető, új fűtési és klímavezérlő gombokkal rendelkezik. A jobboldali szabályozóval a hőmérsékletet, míg a bal oldali tárcsával a ventilátor sebességét állíthatja be, amikor a hőmérséklet nincs a maximumon. A jármű felszereltségétől függően a két tárcsa közti gombokkal szabályozható a légáramlás iránya (szélvédőre, arcra, lábra), az ülésfűtés, a szélvédőfűtés, a hátsó szélvédőfűtés, a tükörfűtés és a légkondicionáló.

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat közül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Quickclear fűthető szélvédő

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Többé lehetelen, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt ami még jobb, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

New Ford Transit Custom fuel cap

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Top