TRANSIT CUSTOM FELSZERELTSÉGEK

Ford Transit Custom interior view with pastry

KOMFORT ÉS KÉNYELEM 

MOBILIRODAOptional feature

Tökéletes azoknak a sofőröknek, akik furgonjukat mozgó irodaként is használják. A dönthető kormánykerék révén a fülkét praktikus, multifunkciós környezetté formálhatja számos mindennapi tevékenységhez, legyen szó irodai adminisztrációról, akár kávészünetről. A vadonatúj Transit Custom rugalmas dupla első üléséhez egy könnyen hozzáférhető, ülés alatti tárolóhely tartozik, ahová befér a laptop, a dokumentumok és más hasznos irodai kellékek.

SZÁLLÍTÁSI SEGÉD

A kiszállítást végző sofőröknek terveztük. A Szállítási segédOptional feature a 13"-os érintőképernyővelTourneo Courier V769 Sync 4 integrálva optimalizálja az egyes szállítások során elvégzett feladatok nagy részét, ezzel időt takarítva meg Önnek. Testre szabhatja az Ön és a vállalkozása számára fontos beállításokat, beleértve a kézifék behúzását, a motor leállítását, az ablakok becsukását, a helyi veszélyre vonatkozó információk bekapcsolását és egyebeket.

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ford Transit Custom in red

FELSZERELTSÉG

Front view of Blue ford transit custom

ELEKTROMOSSÁG ÉS TÖLTÉS

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

ÁRAMELLÁTÁS EGÉSZ NAP

Alakítsa át E-Transit Customját mobil áramforrássá innovatív Pro Power Onboard technológiánkkal! Opcionális felszereltség, akár 2,3 kW teljesítmény. Így a szerszámokat és a berendezéseket útközben és a helyszínen is működtetheti.

Ford Transit Custom in the evening

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Ford Transit Custom digital instrument cluster

DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Közvetlenül maga előtt lát minden információt, amire szüksége van. A nagy felbontású digitális műszerfalon hasznos, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Azt is fontossági sorrendbe állíthatja, hogy milyen információkat szeretne látni, beleértve a navigációs parancsokat és a jármű állapotára vonatkozó információkat.

LED FÉNYSZÓRÓK

A jellegzetes LED fényszórók adaptív fényszóróvezérléssel rendelkeznek. Optimális megvilágítást biztosítanak változó körülmények között, például amikor egy kivilágított városból egy sötétebb vidéki területre ér. A vakításmentes távolsági fényszóró alapfelszereltség, hogy ne vakítsa el a többi vezetőt.

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

AUTOMATA VÁLTÓ

Az új automata sebességváltó kapcsolóját most a kormányoszlopra szereltük a vezetőfülke jobb átjárhatósága érdekében. Az új, 8 sebességes automata sebességváltó kijelzője a digitális műszerfalon látható, és akár 2500 kg vontatási kapacitást biztosít a zökkenőmentes, kiegyensúlyozott vezetési élmény mellett, így Ön és utasai az utazás élvezetére koncentrálhatnak.

Ford Transit Custom Trail

TELJESÍTMÉNY

Ford Transit Custom driving modes

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

A vadonatúj Transit Custom hat választható vezetési móddalDriver-assist features are supplemental kapható: Normál, Eco, Sport, Slippery Road (Csúszós út), Tow/Haul (Vontatás/Szállítás) és Trail (Terep), melyek finomhangolják a gázadási reakciót, a kormányzást és a váltóvezérlést. Minden vezetési mód egyedi, hogy megkönnyítse a vezetést az adott körülmények között, így biztos lehet benne, hogy a jármű minden terepen optimális teljesítményt nyújt.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS (AWD)

Az automata sebességváltóval kapható AWD-tStandard on Trail models úgy tervezték, hogy fenntartsa a tapadást télen vagy rossz terepen, valamint javítsa a kanyarodást és az úttartást, még standard gumiabroncsokkal is. Így tökéletes partner lehet a távoli kiszállításokra szakosodott vállalkozásához vagy éppen a téli kalandjaihoz. 

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MECHANIKUS RÉSZLEGESEN ÖNZÁRÓ DIFFERENCIÁLMŰ (MLSD)

Javítja a jármű kezelhetőségét azáltal, hogy a motor nyomatékát alacsony tapadású körülmények között automatikusan a legnagyobb vonóerővel rendelkező kerékre irányítja. Ez lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesebben kezelhesse járművét a nedves, csúszós és kihívásokkal teli felületeken, beleértve a földutat, kavicsos terepet, füves kempinget, továbbá a hóval vagy jéggel borított utat. Csak manuális sebességváltóval.

Ford Transit Custom interior view

BIZTONSÁG

Ford Transit Custom interior view

LÉGZSÁKOK

Remélhetőleg sosem lesz rá szüksége, de a teljes nyugalma érdekében a vadonatúj Transit Custom alapfelszereltségként több légzsákot kínál, mint valaha. Az első utasoldali légzsák most a tetőben található, így több helyet nyerünk a műszerfalon. A hátsó függönylégzsákok a második üléssor biztonságát garantálják, az oldalsó légzsákok pedig az első ülések hátsó részén találhatók az oldalirányból érkező vagy frontális ütközések esetére.

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre