Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

Az új Transit számtalan zseniális megoldása gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. A 15,1 köbméteres raktérben bőven van hely a rakományok számára, az elektromos oldalaajtónak és a 270 fokban nyitható hátsó ajtónak köszönhetően pedig soha nem volt még ilyen egyszerű a jármű megrakodása.

Kivételes méretű raktér egyszerű hozzáféréssel

Az új Transit méretei mindhárom dimenzióban lenyűgözőek. Figyelemreméltó a rakterület hossza, (kerékjáratok közötti) szélessége és hasznos belmagassága is. Mivel a 15,1 m³-es raktérben a rakomány hossza akár 3 m, súlya pedig akár 2,1 tonna is lehet, az új Transit megfelelő helyet biztosít ahhoz, hogy Ön szinte bármit elszállítson. A szélesen nyíló ajtók, az optimalizált nyitási magasság és hátsó fellépő pedig könnyű hozzáférést biztosít ehhez a hatalmas raktérhez.

Jobb fényviszonyok

A tető hátsó peremére szerelt új, erős fényű LED-es reflektornak köszönhetően Ön napnyugta után is megfelelő fényviszonyok mellett dolgozhat. Ha pedig az akkumulátor már kezd lemerülni, az intelligens rendszer automatikusan lekapcsolja a reflektort, így Ön a hosszú nap után is biztonságban hazajuthat.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Egyszerűen nyitható és zárható, kézhasználat nélküli tolóajtók

Egy zseniális megoldásnak köszönhetően az új Transit minden eddiginél egyszerűbben megrakodható. Egyszerűen húzza meg az ajtó fogantyúját, vagy nyomja meg a gombot a kulcstartón és az ajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Az oldalajtót a műszerfalon található gomb megnyomásával is működtetheti.

Több rakományt kell vontatnia? Nem akadály!

Amennyiben új Ford Transit Van járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Világosabb raktér, könnyebb rakodás

A raktérvilágítás az alapfelszereltség része az új Transit Van modellek esetében, de a ragyogóbb megvilágítás érdekében választható a LED raktérvilágítás is.

Akár 270 fokban nyitható és rögzíthető hátsó ajtószárnyak

A 270 fokban nyíló hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást. A biztonságot fokozzák az ajtók belső szegélyére ragasztott fényvisszaverő matricák, melyek a nyitott ajtókra figyelmeztetik a többi közlekedőt. Még az ajtók zárása is sokkal egyszerűbb lett: a jobb légelvezető nyílások hatékonyan csökkentik a légnyomást a raktérben.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Rakományrögzítő fülek a biztonságos teherrögzítéshez

Az oldalfalon található DIN és ISO kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a rakományok az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

Hasznos tárolóhelyek mindenhol

Az új Transit tele van praktikus tárolóhelyekkel. Van például egy könnyen hozzáférhető tároló a műszerfalban. Egy rejtett, zárható kesztyűtartó, amiben akár A4-es méretű iratokat is elhelyezhet. Egy kényelmesen pakolható rekesz az ülések alatt. Még a jármű ajtaját is úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb tárolóhelyet biztosítsa, és egy A4-es irattartó mellett kényelmesen elférjen benne akár egy 2 literes palack is.

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area
New Transit Van interior showing high-grip step

Egyszerű beszállás a járműbe

A hátsó lökhárítóba épített széles, jól tapadó fellépő megkönnyíti a rakodóterületre való feljutást és kényelmesebbé teszi a kézi rakodást.

Aljzatok, csatlakozó aljzatok, portok: minden karnyújtásnyira

Az új Transit számos praktikus, elektromos csatlakozó aljzattal érkezik, melyek segítségével Ön valamennyi eszközét időben feltöltheti. A 12 V-os csatlakozó aljzatok és a keze ügyében elhelyezett USB portok mellett a szabványos 240 V-os, akár 150 W teljesítményre képes csatlakozóaljzat is a vezető kényelmét szolgálja. 

Ford Transit Van interior closeup on power socket
New Transit Van standing in loading area

Felszereltség és technikai specifikáció

Az új Transithoz megnyugtatóan hosszú, 12 évre szóló átrozsdásodás elleni garancia jár.

Top