Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Felhasználási

A Transit teljesítőképességéről és variálhatóságáról ismert. Minden tengelytáv, tetőmagasság és vezetőfülke-típus esetén garantáltan hatalmas és nagy hosszúságú a raktér. A raktér a lehető legnagyobb területű, L2 és L3 furgonnál akár négy, L4 zárt áruszállítónál akár öt euroraklapnyi. Az oldalsó és hátsó ajtókat is a jármű könnyű rakodhatóságának szempontjai szerint terveztük. A Transit zseniális, hiszen egyszerre pénzt termel és – hatékonyságával – költséget takarít meg vállalkozása számára.

A leghatékonyabb helykihasználás 

A Transit rakterében most jobban és könnyebben megy a munka, mint korábban bármikor. Újragondoltuk az oldalfalak dőlésszögét, hogy még meredekebbek legyenek, és a tetőt kicsit megemeltük, hogy maximalizáljuk a hasznosítható teret. Minden modell hosszabb, mint az elődje volt, így biztosan elfér bennük minden szabványos méretű cső, tábla, szőnyeg vagy akár létra…

A rakományrögzítési pontokkal teljes biztonságban szállíthatja rakományát.

Mind a DIN, mind az ISO szabványnak megfelelő, oldalfalra szerelt Rakományrögzítési pontok segítenek tisztán tartani a raktérpadlót.

Jobban megvilágított raktér a könnyebb rakodás érdekében

A raktérvilágítás az alapfelszereltség részét képezi. A magasfényű LED raktérvilágítás választható felszereltségként érhető el.

Több hely a hosszabb rakománynak

A Transitba könnyedén bepakolhat olyan rakományt is, amelyet másik furgonnal csak tetőcsomagtartó segítségével tudna szállítani. A Transit hosszabb rakterének köszönhetően modellváltozattól függően gond nélkül szállíthat 3,04 m-es, 3,49 m-es vagy 4,21 m-es rakományt is a padlón, miközben egy acél válaszfal védi a sofőrt és utasait.

Load lengths
Rear bumper step

Könnyű fellépni a raktérbe

Egy széles, jó tapadást biztosító fellépőt szereltünk a hátsó lökhárítóba, így könnyebb bejutni a raktérbe, és kényelmesebb a pakolás is.

Strapabíró, de könnyen működtethető oldalsó ajtók

Egy ekkora raktérhez elengedhetetlenül fontosak a széles ajtók, amiknek könnyen nyithatóknak és strapabíróknak kell lenniük, hiszen rengeteget vannak használva. Különleges kilincsüknek köszönhetően könnyen nyithatók és zárhatók, nyitott állapotban pedig egy retesz tartja őket biztosan. Ha valamelyik ajtót nem megfelelően zárta be, egy hangjelzés figyelmezteti Önt, hogy próbálja újra.

Side door
Rear Cargo Door

Szélesre tárható hátsó ajtók

A strapabíró hátsó ajtók teljesen körbe vannak szigetelve, így csökkentik a zajt, biztonságosabban záródnak, és megakadályozzák, hogy víz szivárogjon a raktérbe. Az ajtók alapértelmezetten 90 fokban nyílnak, de ha szükséges, 180 fokban is kihajthatóak. Modelltől függően, extraként elérhető 270 fokban nyíló ajtópánt is, aminek köszönhetően az ajtók egészen ráhajthatók az autó oldalára. Az ajtók belső élén található fényvisszaverők megfelelő láthatóságot biztosítanak a többi autós számára, amikor az ajtók 90 fokos szögben vannak kinyitva.

Top