Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A maximális tartósság mellett a Transit igyekszik megkönnyíteni a munkavégzést is. Az okos tárolási megoldásoktól az asztallapként szolgáló ülésekig a legkülönfélébb ötletes funkciókat kínálja. A SYNC 2 technológiának köszönhetően pedig hangvezérléssel kezdeményezhetők és fogadhatók telefonhívások. Így kezét a volánon, szemét az úton tartva intézheti üzleti ügyeit vezetés közben.

Iroda 4 keréken

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal került kialakításra, minden korábbinál könnyebb a munkavégzés, bárhol is tartózkodjon éppen. A vezetőfülke olyan felszereltségekből épül fel, melyekkel mindent könnyen a keze ügyében tarthat. Így például rendelkezésére áll egy vagy két 12V-os csatlakozóaljzat, AUX és USB csatlakozó, pohártartók, elegendő hely egy laptop vagy papíralapú iratok számára, illetve egy opcióként elérhető utasülés alatti tárolórekesz.

Comfortable Front Seats

Extra kényelem az állítható, fűthető ülésekkel

A kényelem nem időjárásfüggő. Az opcióként elérhető, fűthető első ülésekkel télen is kellemes melegben utazhat. Így garantált a tökéletes kényelem az utazáshoz.

Könnyen tisztán tartható, védett raktér

A tartós burkolat nem csupán a Zárt áruszállító raktérpadlóját óvja, de csökkenti a vezetés közben bekövetkező zajokat is. Mivel a padlóburkolat a széleknél 100 mm-t emelkedik, könnyen seperhető, porszívózható és felmosható.

Ford Transit steering wheel detail

Önhöz igazodó kormányoszlop

Annak érdekében, hogy megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót, a kormányoszlop dőlése és távolsága is könnyedén szabályozható.

A rendszer, amely egyszerre szórakoztat és tájékoztat

A széles körű szórakoztató és információs felszereltségek között található az audiovizuális rendszer DAB rádióval, a CD-lejátszó, az USB-port, a prémium minőségű hangszórók, a többfunkciós képernyő, a teljes Európát tartalmazó navigációs rendszer, valamint a Ford SYNC. 

Multi Function System

Gyerekjáték megfordulni

Az L2 Transit Van fordulóköre mindössze 11,9 méter. De még a hosszabb modellek is könnyen irányíthatóak, és nagyon egyszerű megfordulni velük, különösen a modern szervokormányzással.

 

Turning Circle
PowerShift

Kifinomult 8-sebességes automata váltó

Az S-MAX fejlett, új automata váltója jobb gyorsulást, és hihetetlenül finom váltást biztosít. Arra terveztük, hogy teljesebbé tegye a vezetési élmént, optimalizálja a fogyasztást és maximalizálja a teljesítményt. Az elegáns, helytakarékos forgatható váltógombbal pedig igazán egyszerű a sebességváltás.

Oldalszél stabilizáló

Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Vezérelje ablakait egyetlen érintéssel!

Az összes ablak egyetlen gombnyomással teljesen nyitható vagy zárható.

Top