MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CUSTOM > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Könnyebb munkavégzés

A Ford Transit Custom okos és praktikus megoldásainak köszönhetően hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a munkavégzést. A könnyen hozzáférhető, tágas raktérnek köszönhetően még a rakodás is kevésbé megterhelő feladat. Átgondolt kialakításának és a gondos mérnöki munkának köszönhetően pedig minimálisak az autó fenntartási költségei.

Az oldalon megjelenő felszereltségek elérhetősége modellenként eltérhet. A felszereltségek elérhetőségéről kérjük, tájékozódjon a brosúra specifikációkra vonatkozó részéből!

 

Kategóriaelső raktérméret és könnyű hozzáférhetőség

A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

Praktikus átnyúló raktér

A Ford Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is. Ez az ügyes megoldás lehetővé teszi az értékes áruk zárt térben tartását, így nem kell azokat a tetőn közszemlére tenni.

New Transit Custom Load Space
New Orange Ford Transit Custom side door

Rejtett sínrendszerű oldalajtó

Az új tolóajtó ötletesen megtervezett pályája fedett, így a mechanizmus nem látható. Ennek előnye, hogy áramvonalas, így csökkenti a fogyasztást, valamint a menetzajt is.

Maximális védelem a szupererős karosszériának köszönhetően

A különleges nagy keménységű és szuperkemény bóracél ötvözetek a Ford Transit Custom karosszériájának 40%-át teszik ki. Ilyeneket találhatunk az utasbiztonsági cellák egyes részeiben is. Ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű, ám mégis ütközésálló karosszériával rendelkezik. A több mint 4500 számítógépes szimuláció és a 30 teljes járműves ütközési teszt garantálja az optimális kialakítást.

New Transit Custom bodyshell
New Blue Ford Transit Custom with roof rack

Integrált tetőcsomagtartó: kényelmes, gazdaságos, csendes

Az innovatív tetőcsomagtartó egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Amellett, hogy nem kell bajlódni a csavarokkal és a csomagtartó leszerelésével, megfelel a 2 méteres magasságkorlátnak is (kivéve a 3400 kg maximális járműtömegű típus esetén). Ráadásul a kisebb légellenállásnak köszönhetően csökkenti a fogyasztást és a zajszintet is.

Több rakományt kell vontatnia? Nem akadály!

Amennyiben Ford Transit Custom járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

Tow bar close up
New Transit Custom load liner

Különleges padlóvédelem

Az extraként kapható, könnyen tisztítható padlóburkolatnak köszönhetően nincs szükség saját burkolat felszerelésére. Ezen a masszív padlón jól csúsztathatók az áruk, egyszerű a takarítása, és segít megőrizni az autó értékét.

Praktikusabb és biztonságosabb rakományrögzítés

A rögzítési pontok általában a padlón találhatóak. Ám ezek gyakran nehezen elérhetőek, amikor az autó meg van pakolva. Ezért a Transit Custom rögzítési pontjai nem a padlón, hanem kicsivel afölött, a rakodótér oldalfalán vannak elhelyezve. Így a padló akadályoktól mentes marad, egyszerűbbé téve a hozzáférést, megszüntetve a porfogókat és lehetővé téve az új, egyszerűen tisztán tartható padlóburkolat használatát. Ráadásul további rögzítőpontok találhatók derék- és vállmagasságban, a jármű karosszériájára erősítve, melyek teherbírása is figyelemre méltó.

New Transit Custom with load ties
New Transit Custom with power ports

Aljzatok, bemenetek és portok: mind karnyújtásnyira

A kormánykerék, illetve a műszerfal felett található egy rekesz, mely számos hasznos felszereltséggel bír. Itt került elhelyezésre egy 12 V-os elektromos csatlakozó, egy AUX bemenet és egy USBport, melyek mindegyike könnyedén elérhető a vezetőülésből. A sebességváltó mellett kapott helyet egy második 12 V-os elektromos csatlakozó és egy USBport is.

Mindezek mellé választhat továbbá egy 230V-os elektromos csatlakozót is.

Biztonságérzetet ad az átrozsdásodás elleni garancia

A Ford Transit Custom megnyugtatóan hosszú, 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát biztosít.

New Transit Custom being serviced
Top