MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CUSTOM > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Modern külső, rendkívüli kényelem

A gondosan megtervezett utastér egyszerre tartós és praktikus. A számos tárolóhely átgondoltan került elhelyezésre. A karnyújtásnyira elhelyezkedő Ford SYNC 3 rendszer és a többi intelligens technológia kényelmes mobil irodává varázsolják az autót.

Az oldalon megjelenő felszereltségek elérhetősége modellenként eltérhet. A felszereltségek elérhetőségéről kérjük, tájékozódjon a brosúra specifikációkra vonatkozó részéből!

Összeköttetésben a világgal

A Transit Custom mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect Modem 2019 HU is rendelhető. A rendszer olyan hatékony kommunikációs szolgáltatásokat kínál, mint például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, nyithatja és zárhatja az ajtókat. Ismeretlen környéken előfordulhat, hogy nem emlékszik, pontosan hol parkolt le. Felesleges aggódnia, hiszen az alkalmazás térképén folyamatosan látható járműve aktuális helyzete, így azt időveszteség nélkül, bármikor gyorsan megtalálhatja. 

Ford SYNC interior display with FordPass Connect
Ford SYNC interior display

Új SYNC 3 rendszer

A modern Ford SYNC 3 rendszer segít a kapcsolattartásban, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű Hangvezérléssel vagy a 8”-os, színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki („I’m hungry”), és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Ergonomikus üléskialakítás

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, az üléseket vastagabb szálú szövetek borítják, az üléseken található varrások vékonyabbak, mégis erősebbek. Az ergonomikusabb kialakítás következtében jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi modellváltozatának második és harmadik üléssorában is 2+1 elrendezésű ülések találhatóak. A Transit Custom Duplakabinos Van modellváltozatában található második sori háromszemélyes ülések alatt tárolórekesz is található.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Iroda négy keréken

Az elöl található dupla utasülés felnyitható ülőlappal és lehajtható asztallal érhető el. Az ülések alatt található tárolórekeszekben kényelmesen elfér egy laptop, illetve akták és egyéb hasznos irodai kellékek. A lehajtható asztalon kényelmesen elfér egy laptop vagy egy irattartó tábla, emellett pedig két pohártartó és egy ceruzatartó is helyet kapott.

Mindennek jut hely

A Ford Transit Custom rengeteg praktikus tárolóval került kialakításra. Ilyen például a műszerfal tetején található, középen elhelyezkedő és könnyen elérhető rekesz. A rejtett, zárható kesztyűtartó elég nagy ahhoz, hogy akár egy A4-es irattartót is elhelyezzen benne. Az értékek számára tökéletes biztonságot nyújt az ülés alatt található tárolórekesz. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy az ajtózsebek minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

New Transit Custom climate control

Egyszerűen szabályozható hőmérséklet

A Ford Transit Custom mind a vezető, mind az első utas által könnyen elérhető, új fűtési és klímavezérlő gombokkal rendelkezik. A jobboldali szabályozóval a hőmérsékletet, míg a bal oldali tárcsával a ventilátor sebességét állíthatja be, amikor a hőmérséklet nincs a maximumon. A jármű felszereltségétől függően a két tárcsa közti gombokkal szabályozható a légáramlás iránya (szélvédőre, arcra, lábra), az ülésfűtés, a szélvédőfűtés, a hátsó szélvédőfűtés, a tükörfűtés és a légkondicionáló.

Új megvilágításba kerül a rakodás

Válassza a szupernagy fényerejű és energiatakarékos LED-világítást, amely nélkülözhetetlen a gyengén megvilágított rakodótérben. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up
New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen ötletes felszereltségnek köszönhetően pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

New Ford Transit Custom fuel cap

Ford Easy Fuel – nincs többé félretankolás

Ez a hasznos rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt, mivel a Ford Easy Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, sosem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához.

A külső visszapillantó tükrök, melyek megvédik magukat

A véletlen káresemények elkerülésére az elektromos működtetésű tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak. Így biztosítanak védelmet az elegáns, beépített irányjelzőknek is.

Top