A TRANSIT CUSTOM JELLEMZŐI

A számos innovatív funkciónak, intelligens technológiának és korszerű erőátviteli rendszernek köszönhetően a Ford Transit Custom minden eddiginél jobb teljesítményt nyújt. A FordPass Connect modem és a FordPass Pro alkalmazás számos csatlakoztatott funkcióhoz biztosít hozzáférést, ezek közé tartozik a furgon tartózkodási helyének nyomon követése a telefonján keresztül, valamint a Járműállapot figyelmeztetések fogadása, amelyek segítenek, hogy a gépjárműve karbantartása mindig időben megtörténjen. Az olyan technológiák, mint a Holttérfigyelő rendszer és a Táblafelismerő rendszer segítik, hogy vezetés közben döntéseit minél több információ birtokában hozhassa meg. Választhatja az akár 6,8 köbméteres rakterű kivitelt, de vonóhorgot, illetve tetőcsomagtartót is kérhet, ha több dolgot szállítana egyszerre. A Transit Custom Plug-in Hybrid pedig hatékonyabbá teszi a munkát.

Transit Custom side view with open side door

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

 

Ford Transit Custom front view
New Orange Ford Transit Custom rear load space

KATEGÓRIAELSŐ RAKTÉRMÉRET ÉS KÖNNYŰ HOZZÁFÉRHETŐSÉG

A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

MINDENNEK JUT HELY

A Ford Transit Custom rengeteg praktikus tárolóval került kialakításra. Ilyen például a műszerfal tetején található, középen elhelyezkedő és könnyen elérhető rekesz. A rejtett, zárható kesztyűtartó elég nagy ahhoz, hogy akár egy A4-es irattartót is elhelyezzen benne. Az értékek számára tökéletes biztonságot nyújt az ülés alatt található tárolórekesz. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy az ajtózsebek minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up

ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBA KERÜL A RAKODÁS

Válassza a szupernagy fényerejű és energiatakarékos LED-világítást, amely nélkülözhetetlen a gyengén megvilágított rakodótérben. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

New Transit Custom turning wheel

FORDULÓKÖR

A jármű fordulóköre mindössze 10,9 méter, ez azt jelenti, hogy az új Transit Custom a méretéhez képest bámulatosan jól manőverezhető. Egy okkal több, amiért érdemes a Transit Custom áruszállítót választani, különösen azoknak, akik rendszeresen közlekednek keskeny városi utcákon, és gyakran kell árut pakolniuk szűk beállóhelyeken. 

New Transit Custom being serviced

BIZTONSÁGÉRZETET AD AZ ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA

A Ford Transit Custom megnyugtatóan hosszú, 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát biztosít.

Ford Transit Custom PHEV driving in city

HIBRID

New Silver Ford Transit Custom PHEV exterior side view

NAGYOBB TÁVOK, KEVESEBBÉRT

A teljesen feltöltött Transit Custom Plug-In Hybrid pusztán elektromos motorral akár 42 km megtételére is képes. Ez ideálissá teszi azokra a rövid városi utazásokra, amelyek egyébként gazdaságtalanok és magasabb üzemanyagköltséggel járnak. Hosszabb utazásoknál az 1,0 literes EcoBoost motorral bővíthető a furgon hatótávolsága, miközben a regeneratív fékrendszer tölti az akkumulátort. Keressen egy töltőállomást a FordPass Pro alkalmazásban, töltse fel a gépjárművét és kapcsoljon vissza csak elektromos üzemmódra, ami segíti a üzemeltetési költségek és a légszennyezés csökkentését.

KIEMELKEDŐEN HATÉKONY MILD HIBRID 

A jobb üzemanyag-hatékonyság és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás érdekében válassza a Transit Custom Mild Hybrid modellt! A Ford EcoBlue dízelmotort vezetés közben elektromos motor segíti. Lassabb fordulatszámnál és álló helyzetben a motor automatikusan leáll, amellyel üzemanyagot takaríthat meg, a 48 V-os indítógenerátor pedig szükség esetén zökkenőmentesen újraiindítja a motort. A külön 48 V-os lítiumion-akkumulátor fékezéskor és menet közben is automatikusan töltődik. A hibrid motor teljesen öntöltő, így nem szükséges külső áramforráshoz csatlakoztatnia.

Ford Transit Custom Active in a forest

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

FORD ECOBLUE 2,0 LITERES MOTOROK

A megnövelt teljesítményről és nyomatékról a Ford EcoBlue 2,0 literes motorok gondoskodnak. A szigorú Euro Stage 6.2 kibocsátási előírásokat már most teljesítő, korszerű erőforrásokat számos átgondolt és gazdaságos műszaki megoldás teszi még vonzóbbá.

Transit Custom Trail in motion near woods

VEZETÉSI ÉLMÉNY

New Ford Transit Custom interior with dashboard and selectable drive modes

ALKAMAZKODIK A KÖRNYEZETHEZ

A Transit Custom teljesítményének személyre szabásáról választható vezetési üzemmódok gondoskodnak: Normál és a maximális hatékonyság érdekében EcoMode. A rendszer maga végzi el a különböző beállításokat, hogy a teljesítményt az adott körülményekhez igazítsa. Ezek közé tartozik a gázpedál reakcióideje, a megkönnyített kormányzás, valamint az automata váltós járművek esetén a sebességváltás.

TARTJA A JÓ IRÁNYT

A Táblafelismerő rendszerrel összehangolt Rossz irányra figyelmeztető rendszer jól látható és hallható jelzésekkel riasztja a vezetőt, ha a jármű egy behajtást tiltó tábla mellett halad el, vagy a kötelező haladási iránnyal szemben közlekedik. (Csak bizonyos piacokon rendelhető.)

Ford Transit Custom driving wrong way to show wrong way alert feature
Transit Custom interior close up view to SYNC technology

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Man with mobile showing FordPass Connect

HASZNÁLJA KI A JÁRMŰVE INTELLIGENS OLDALÁT

Ahogy a világ egyre okosabbá és összekapcsoltabbá válik, úgy fejlődnek járműveink is. A Transit Custom tartozéka a FordPass Connect modem, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a FordPass Pro alkalmazáshoz. Az alkalmazás egy értékes eszköz, amely biztosítja a furgon távvezérlését, valamint minden frissítéssel megismeri Önt, a mindennapi munkáját és a környező világot. Míg Ön a jövőjét tervezi, a FordPass mindenben segíti a biztonságra, hatékonyságra és járműállapotra összpontosító támogatással.

SYNC 3 RENDSZER

A modern Ford SYNC 3 rendszer segít a kapcsolattartásban, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű Hangvezérléssel vagy a 8”-os, színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki („I’m hungry”), és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Ford SYNC interior display
Transit Custom parked near building with two men loading up

 VÉDELEM

New Ford Transit Custom parked against brick building

KÉT MAGAS SZÍNVONALÚ EXTRA RIASZTÓ

A Ford Transit Custom választható riasztórendszere akkor kapcsol be, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erővel akarják felnyitni.

MEGVÉDI VÁLLALKOZÁSÁT

Tudjuk, hogy járműve és annak rakománya a vállakozása lelke, ezért a FordPass Pro alkalmazás SecuriAlert funnkciója fokozott biztonsági állapotba helyezi a járművét. Ha az ajtók zárolása feloldásra kerül, vagy kinyitják őket akár másolt kulccsal is, a rendszer értesítést küld az okostelefonjára.

Trader in front of key shop with Transit Custom parked next to shop
New Blue Ford Transit Custom key fob detail

KIVÁLASZTHATJA, HOGY MELYIK AJTÓT SZERETNÉ KINYITNI, ILLETVE BEZÁRNI

A Transit Custom távvezérlésű központi zárrendszere minden korábbinál biztonságosabb. Ennek segítségével úgy nyithatja ki az egyes ajtókat, hogy a többit nem kell velük együtt központilag kinyitnia, a többi ajtó így zárva marad, amíg nem aktivál egy kapcsolót a vezetőoldali ajtón. Ezzel a kapcsolóval szabályozhatja a jármű összes többi ajtajának nyitását és zárását. A  FordPass Pro segítségével távolról is ellenőrizheti, hogy bezárta-e a járművet, valamint egymástól függetlenül nyithatja a fülkét és a rakodóteret.

New Ford Transit Custom door shielding detail

FELTÖRÉS ELLENI VÉDELEM

Minden ajtó feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák.

Transit Custom parked outside with mountains view

BIZTONSÁG

NCAP award logo

KITÜNTETETT BIZTONSÁG

A Ford Transit és a Ford Transit Custom modellek elhozták a két legjobb aktív biztonsági rendszernek járó kitüntetést az – Európa 19 legtöbbet eladott kisteherautója között végzett – Euro NCAP teszten.
A teszt mindennapi és valóságos környezetben vizsgálta a haszongépjárművek teljesítményét, és a Transitot arany, míg a Transit Customöt ezüst díjjal jutalmazta. 
A Transit Táblafelismerő rendszere volt az egyetlen a kategóriájában, ami maximális pontszámot szerzett a próbatételek során, a Ford Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszerét pedig az Euro NCAP szakemberei egyértelműen úttörő technológiai megoldásként ismerték el. Mindez számunkra nem meglepő, hiszen a Transit teljes biztonsági rendszerét úgy terveztük, hogy folyamatosan maximális teljesítményt nyújtson és mindig garantálja a biztonságot Önnek, a rakományának és utasainak. Mi így segítünk Önnek a vállalkozását lendületben tartani. 

FOLYAMATOS VÉDELEM FELBORULÁS ELLEN

A Borulásgátló speciális érzékelője figyeli az autó dőlési szögét, és a rendszer segít a kerekeket a talajon tartani különösen magas súlypont esetén, ami fontos például egy kifelé lejtő kanyar esetén.

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre