ÚJ FORD RANGER WOLFTRAK

Híven a legendás Ranger XLT-s gyökerekhez, az új Ford Ranger Wolftrak 4x4-es pickup nemcsak jól mutat, de jól is megy. Mattfekete könnyűfém dekorelemeivel, sportos hátsó rudazatával és visszafogott, szürke fényezésével a Wolftrak méltóságteljes nyugalmat és magabiztos erőt áraszt. A nyugodt külső azonban igazi vadállatot rejt. A motorháztető alatt fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotor doromból, melynek 170 lóereje bőségesen elegendő akár 1000 kg hasznos teher szállításához, vagy akár 3500 kg vontatásáhozMax towing. Bármi legyen is a feladat, a motorhoz választható hatfokozatú manuális-, vagy tízfokozatú automata sebességváltóval tökéletesen uralhatja a Wolftrak erejét. 

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

NÉZZE MEG, MIRE KÉPES A RANGER WOLFTRAK

Ranger Wolftrak driving in the mountains

A LEGKERESETTEBB FÜLKETÍPUS

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger Wolftrak side view

NEM TÉVESZT MEG A KÜLSEJE

Nemcsak keménynek látszik, de az is. Az új Wolftrak a Rangerek masszív, sallangmentes stílusát vette alapul, majd egy kicsit felturbózta azt. Az elegáns Sea Grey és a kizárólag a Wolftrak típushoz rendelhető Conquer Grey árnyalatok magabiztos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A masszív hatást tovább erősítik a 17”-os mattfekete könnyűfém keréktárcsák, színben harmonizáló hűtőrácsok, oldallépcsők, tükrök, kilincsek, első alvázvédő-lemez és sportos csomagtér-rudazat. Az alapfelszerelés részeként kapható off-road gumiabroncsok és a zárható differenciálmű pedig még inkább hangsúlyozza a Wolftrak terepjáró képességeit. A duplafülkés változatban kapható pickup csomagterét tartós spray-in bevonattal láttuk el, ami maximális védelmet nyújt a rakománynak.​

MOZGÓ ERŐMŰ

Lehet kilátó a hegytetőn, menedék a viharban, iroda a terepen - a Wolftrak továbbfejlesztett belső tere több, mint egy rendkívül kényelmes utastér. Az alapfelszereltség részét képező FordPass Connect modemmel bárhonnan csatlakozhat az internethez és élvezheti a hálózatalapú szolgáltatásokat, köztük a valós idejű forgalmi adatokkal támogatott navigációt és a széleskörű okostelefon integrációt. A praktikus kialakítású Ranger műszerfalnak a Wolftrak márkajelzések kölcsönöznek kifinomult, egyedi megjelenést, a padlót pedig strapabíró 4 évszakos burkolat borítja, ami a bakancsok talpának is remekül ellenáll. Bármi is tombol odakinn, kényelem és komfort várja idebennLocal Hazard Information Live Traffic.

Ranger Wolftrak interior dashboard view

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre