AZ ÚJ FORD RANGER MS-RT

Járjon a maga útján

Bemutatkozik az ikonikus, új Ford Ranger MS-RT. Merész, autósportos megjelenésével ez a trendteremtő duplakabinos pickup kiköveteli magának a figyelmet az utakon.

FELTŰNŐEN MÁS

Merészebb kalandokhoz.

Ford Ranger MSRT Front Grey front view
Ford Ranger MSRT Right in Sun

A feltűnő első lökhárító a beépített splitterrel, a méhsejtes hűtőráccsal, a hosszított kerékjárati ívekkel és a formázott oldalszoknyákkal impozáns sziluettet adnak, melyet nem felejtünk el egyhamar.

Ford Ranger MSRT Diamond Cut Wheels

A kategóriaelső dizájn és az autósport-örökség a 21"-os Diamond Cut könnyűfém keréktárcsákban és az exkluzív, zajcsökkentő prémium gumiabroncsokban jelenik meg. A vezetőfülke- és hátsó spoilerekre, a beépített hátsó diffúzorra és lökhárítóra, és az MS-RT logóra minden sofőr irigykedni fog.

Ford Ranger MSRT Interior

Belül egyedi MS-RT kormánykerék található felső holtpontjelzővel, valamint egy sor MS-RT exkluzív elemmel. A 12"-os érintőképernyőn elérhető SYNC 4 csatlakoztathatóság könnyeddé teszi a kommunikációt és a szórakozást.

Ford Ranger MSRT seat detail

Az MS-RT sportülések egyedi oldaltámasszal rendelkeznek, melyet prémium minőségű, nem állati eredetű Eco-Leather® és velúr anyag borít. A fejtámla alatt MS-RT márkajelzésű glória és finom kontrasztos kék varrás található. Szakszerűen, kézzel készítve. Testre szabott kidolgozás. Ezek az ülések stílusosak és kényelmesek.

APRÓLÉKOS FIGYELEM MINDEN RÉSZLETRE

Front right Ford Ranger MSRT

RANGER MS-RT

Hely az egész családnak és a felszerelésüknek, így a Ford Ranger MS-RT tökéletes csapattárs a munka és a szórakozás terén is

 

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre