ÚJ FORD RANGER THUNDER

Az új Ford Ranger Thunder pick-up örökölte a Ford Ranger Wildtrak nagyszerű képességeit, miközben megjelenése minden eddiginél merészebb és figyelemfelkeltőbb.

NÉZZE MEG, MIRE KÉPES A RANGER THUNDER

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger Thunder driving

ERŐTELJES JELENLÉT

Az új Ranger Thunder hatásos megjelenése sehol nem marad észrevétlen. A Ranger Wildtrak képességeire és sokoldalúságára építve egy rendkívül látványos karakterű és erőteljes pick-up truckot hoztunk létre. A Thunder vörös színű dekorbetétei és Ebony Black árnyalatú fekete hűtőrácsa mellett merész stílusú Sea Grey fényezése, exkluzív 18"-os könnyűfém keréktárcsái, fekete oldallépcsői és 3D Thunder emblémái gondoskodnak róla, hogy az autó prémium megoldásai mindenütt a figyelem középpontjában álljanak.

KÖRÜLVESZ A KÉNYELEM

Szálljon be és foglaljon helyet… egy vihar közepén. A magasított vezetői pozíció, a letisztult formavilág és a prémium anyaghasználat kombinációja egyszerre kelti az erő és a kifinomultság érzetét. A Ranger Thunderben minőségi, részben bőrből készült ülések gondoskodnak a kényelméről – bárhová is vezet az útja. Az utastéren végighúzódó vörös kontrasztvarrás, és a markáns Thunder márkajelzés teszi egységessé a Ford legújabb prémium pick-upjának külső és belső megjelenését.

Ranger Thunder interior double cab

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre