New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

AZ ÚJ FORD E-TRANSIT JELLEMZŐI

NINCS KOMPROMISSZUM A KÉPESSÉGEK TERÉN

E-Transit exterior view graphic of rear-wheel motor

ELEKTROMOS ENERGIA

Teljesítmény az egész munkanap során. A hátsókerék-hajtású E-Transit™ kategóriájában a legerősebb elektromotorjával egyenletes, gyors gyorsulást, 184 LE vagy 269 LE teljesítményt és akár 430 Nm nyomatékot biztosít. Minden, amire a munkához szüksége van.

Person plugging in electrical equipment.

PRO POWER ONBOARDE-Transit Feature Availability

Integrált mobil áramforrást biztosít 2,3 kW (10 A) tápellátással közvetlenül a jármű akkumulátoráról. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb elektromos kéziszerszámát közvetlenül az utastérből vagy a raktérből töltheti.

White Ford E-Transit parked with doors open

FÜGGETLEN HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS

Az E-Transit™ hátsó felfüggesztését átterveztük, hogy maximalizáljuk a teherbírást és javítsuk a teljesítményt. Akár 1745 kgE-Transit Max Payload rakományt is szállíthat, a nagy teherbírású független hátsó felfüggesztés pedig terhelt és üres állapotban egyaránt javítja a kezelhetőséget és a tapadást.

Back of the Ford E-Transit showing space and a person on top of stairs

Tágas rakodótér

Az akkumulátort a hely maximalizálása érdekében a rakodótér alatt helyeztük el. Az E-Transit™ ötféle karosszéria konfigurációban  kapható, így 9,5 és 15,1 köbméter közötti rakodótérrel rendelkezikE-Transit Max Loadspace.

KOMPROMISSZUM NÉLKÜL INTELLIGENSEN CSATLAKOZTATVA

Ford E-Transit internal view of dashboard screen

FORD SYNC® 4

A 12"-os érintőképernyőt ötvözi az egyszerű okostelefon-integrációval, társalgási hangfelismeréssel, felhőalapú csatlakoztatással, többek között Apple Carplay és Android Auto alkalmazással és még sok egyéb funkcióval. Az új Ford SYNC® 4E-Transit Sync 4 attention zökkenőmentesebb, csatlakoztatottabb, személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

E-Transit external view with construction worker using the FordPass Pro app

UTASTÉR ELŐKONDICIONÁLÁSA

Használja telefonján a FordPass alkalmazást az utastér kívánt hőmérsékletének beállításához, és aktiválja a klímaberendezést otthonából vagy irodájából. Az E-Transit™ előkondicionált, kellemes hőmérséklettel vár Önre, amikor beül a volán mögé.

TISZTÁN ELEKTROMOS VEZETÉS

BIZTONSÁG

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre