New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

AZ E-TRANSIT FŐBB JELLEMZŐI

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI KÉPESSÉGEK

E-Transit exterior view graphic of rear-wheel motor

ELEKTROMOS ENERGIA

Tapasztalja meg, miként lehet még hatékonyabb a munkavégzés egy elektromos jármű segítségével. Az E-Transit kategóriája legerősebb hátsókerék hajtásával egyenletes, azonnali gyorsulást biztosít elektromos motorja révén. 184 vagy 269 lóerős teljesítménnyel és 430 Nm nyomatékkal minden az Ön rendelkezésére áll a munka elvégzéséhez.

PRO POWER ONBOARD RENDSZER

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

FÜGGETLEN HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS

Az E-Transit hátsó felfüggesztését a jármű teherbírásának és teljesítményének növelése érdekében teljesen átterveztük. Az új konstrukciónak köszönhetően az E-Transittal akár 1758 kg össztömegű rakományt is gond nélkül elszállíthat, a nagy teherbírású, független hátsó felfüggesztés pedig megkönnyíti a jármű vezetését és javítja menettulajdonságait, üresen és megrakott állapotban egyaránt.

TÁGAS RAKTÉR

A maximális helykihasználás érdekében az akkumulátorok a fő kocsiszekrény alatt helyezkednek el. Az E-Transit ötféle karosszériaváltozatban érhető el, a rakterek kapacitása 9,5 és 15,1 m között változik

INTELLIGENS CSATLAKOZTATÁS

Ford E-Transit internal view of dashboard screen

SYNC 4

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4E-Transit SYNC 4rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

Person using the FordPass Pro App

FORDPASS PRO

Akár egy járművel dolgozik, akár öttel, a FordPass Pro mobilalkalmazás megfelelő eszközt nyújt ahhoz, hogy hatékonyan felügyelje autói működését, szervizigényét és biztonságát. Az ingyenes alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti járművei tartózkodási helyét és műszaki állapotát, nyithatja és zárhatja az ajtókat, beállíthatja a töltési időket és még sok minden egyebetE-Transit FordPass.

E-Transit external view with construction worker using the FordPass Pro app

TÁVOLI INDÍTÁS

A telefonon található FordPass Pro mobilalkalmazással akár otthonából vagy munkahelyéről is aktiválhatja az automata klímaberendezést, és kényelmesen beállíthatja az utastér hőmérsékletét. Az E-Transittal így minden alkalommal kellemes körülmények között indulhat útjára – a legnagyobb hőségben éppúgy, mint a fogcsikorgató hidegben.

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

BIZTONSÁG

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre