• miles E-Transit Driving Range VAB
  HATÓTÁVOLSÁG TELJESEN ELEKTROMOS ÜZEMMÓDBAN
 •   E-Transit Max Gross Payload VAB
  BRUTTÓ TEHERBÍRÁS
 • m3 E-Transit Max Loadspace VAB
  MAXIMÁLIS RAKODÓTÉR
 • E-Transit Fast Charging VAB
  15% - 80% EGYENÁRAMÚ GYORSTÖLTÉS
 • AJÁNLATKÉRÉS

FORD E-TRANSIT VAN

Akár 317 km-es, teljesen elektromos hatótávolsága és kompromisszumot nem ismerő képességei révén az új Ford E-Transit áruszállító minden feladattal megbirkózik. Új hatótávkalkulátorunkkal megbecsülheti, milyen messzire utazhat a vezetési körülményektől függően. Próbálja ki a hatótáv-kalkulátorunkat

Válasszon két járműmagasság és három különböző rakományhossz közül a vállalkozása számára tökéletes furgon konfigurálásához. Az intelligens SYNC 4 és FordPass Pro csatlakoztatott funkciók és a flottakezelési megoldások segítenek maximalizálni a jármű üzemidejét, és javítják vállalkozása termelékenységét.

NÉZZE MEG MŰKÖDÉS KÖZBEN

E-Transit front three-quarter view

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

EGYSZERŰ TÖLTÉS

CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Akár egy járművel dolgozik, akár öttel, a FordPass Pro mobilalkalmazás megfelelő eszközt nyújt ahhoz, hogy hatékonyan felügyelje autói működését, szervizigényét és biztonságát. Az ingyenes alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti járművei tartózkodási helyét és műszaki állapotát, nyithatja és zárhatja az ajtókat, beállíthatja a töltési időket és még sok minden egyebetE-Transit FordPass.

Fedezze fel a FordPass Pro funkcióit

FŐBB JELLEMZŐK

FORD SYNC 4

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4E-Transit SYNC 4rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

PRO POWER ONBOARD RENDSZER

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

ECO VAGY GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

Eco (gazdaságos) üzemmódba kapcsolva a rendszer úgy módosítja az autó beállításait, hogy a még rendelkezésre álló energiával a lehető legnagyobb távolságot tehesse meg. A rendszer többek között korlátozza a végsebességet, mérsékeli a jármű gyorsulását, és kevesebb energiát használ a klímaberendezés működéséhez is. Az E-Transit hatótávolságának maximalizálása érdekében aktiválhatja az L-módot is, így a jármű a fékezés közben felszabaduló energiával menet közben is tölti az akkumulátorokat.

Ford E-Transit Van loadspace view

RAKODÓTÉR

Az E-Transit Van akár 15,1 köbméter biztonságos rakodótérrel, valamint akár 4256 mm hosszú rakodó platóval  rendelkezik (az L4 változatnál). A raktérbe való bejutás egyszerű az oldalsó tolóajtón vagy a beépített lökhárító-fellépővel ellátott, teljes magasságú hátsó ajtón keresztül.

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

VÁLASSZON E-TRANSITOT IGÉNYEI SZERINT

Legyen szó nagyobb utastérről vagy tágasabb raktérről, zárt áruszállítóról vagy átalakításra kész alvázról - az új Ford E-Transitok között Ön is megtalálja a legmegfelelőbb változatot, amit vállalkozása speciális igényeihez alakíthat.

L2 = Közepes tengelytáv, L3 = Hosszú tengelytáv, L4 = Hosszú tengelytáv EF

H2 = Közepes tető, H3= Magas tető

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre