A VADONATÚJ FORD RANGER RAPTOR

Készüljön, mert érkezik a vadonatúj Ford Ranger Raptor: az európai Ford Performance tökéletes 4x4-es modellje.

A Ford Ranger modellek híresen szívósak. A vadonatúj, új generációs Raptor pedig az eddigi legteherbíróbb modell. Két turbófeltöltős V6 EcoBoost benzinmotorral, Fox lengéscsillapítókkal felszerelt, robosztus felfüggesztéssel és az extrém „Baja” vezetési üzemmóddal. Ennek a járműnek a lényege a valódi teljesítmény.

FEDEZZE FEL A RANGER RAPTORT MINDEN SZEMSZÖGBŐLRaptor computer generated image notice

3 quarter view of the Ford Ranger Raptor parked against a desert background.
Image showing a 3D computer render of the Raptor engine.

ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY

A Raptor két lenyűgöző erejű motorral kapható: a vadonatúj 3,0 literes EcoBoost V6 benzinmotorral3.0 Litre EcoBoost V6 petrol engine és a 2,0 literes kétturbós EcoBlue dízelmotorral2.0 Litre EcoBlue diesel engine. Elképesztő reakciókészségének és hatalmas energiatartalékainak köszönhetően mindig számíthat az autó döbbenetes erejére.

Computer render showing the steering wheel and dashboard panels.

IGAZI TELJESÍTMÉNY

Baja üzemmódban az új Ranger Raptor azonnal alkalmazkodik a jármű beállításaihoz a nagy sebességű terepre vonatkozó igényeknek megfelelőenPre-Rendered Images Raptor.

Ford Ranger Raptor front view from a low angle.

FOX A SOKK ELLEN

Az új Raptor a tökéletes terepjáró. Rendkívüli Fox lengéscsillapítói révén a felfüggesztés képes gyakorlatilag minden behatást hatékonyan elnyelni, bármilyen terepen is járPre-Rendered Images Raptor.

Close up image of the Ford Ranger Raptor seat detailing.

LUXUSKIVITELŰ BELSŐ TÉR

Az új Raptor belső tere teljes mértékben megújult, új digitális vezetői interfésszel és a Raptor emblémájával ellátott, egyedi belső kárpitozássalPre-Rendered Images Raptor.

Image showing the Ford Ranger Raptor interior.

A VADONATÚJ FORD RANGER RAPTOR