Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Ranger Raptor

ÚJ FORD RANGER RAPTOR

HAMAROSAN

Nem akármilyen pick-up. Minden részletében lenyűgöző.

Az új Ranger Raptor Európa legelső gyári kialakítású off-road performance pick-upja. Fedezze fel az új Ford Ranger Raptor egyedülálló tulajdonságait és fotóit!

New Ranger Raptor 360 exterior video
New Ford Ranger Raptor wheel close up

Feltűnő magabiztosság

Amint feltűnik a Ford Ranger Raptor, egyből látszik, hogy ez nem pusztán egy újabb pick-up. Minden részlete a valódi életre lett tervezve, legyen szó akár hegyvidékről, folyómederről vagy sivatagról. Az első és hátsó lökhárítók, az első védőlemez, a már védjeggyé vált hűtőrács és a masszív abroncsos felni miatt már pusztán megjelenésével önbizalmat sugároz. Bármerre jár, sosem marad észrevétlen. És a Ranger Raptorral valóban bárhová eljuthat.

Intelligencia és erő

Az új Ranger Raptor nemcsak erejével tűnik ki a többi autó közül, páratlan intelligenciával is rendelkezik. Amint helyet foglal az egyedi tervezésű vezetőülésben és magához ragadja a bőrborítású kormányt, azonnal számos korszerű technológiát vehet az irányítása alá. A Ranger Raptorral Öné lehet az egész világ! A modell vadonatúj Terepvezérlési rendszerrel is rendelkezik. Ezzel a terepkezelő rendszerrel könnyedén választhat hatféle terepre optimalizáló üzemmód közül: Normál üzemmód, Sport üzemmód, Fű, Murva és Hó üzemmód, Sár és Homok üzemmód, Szikla üzemmód, Baja üzemmód az igazi kihívást jelentő terepekhez.

Az új Ford Ranger Raptor vezetőülésből
New Ford Ranger Raptor driving uphill

Nincs számára legyőzhetetlen akadály

A Ford Ranger Raptor tökéletesen egyesíti a Ford Performance DNA-t a páratlan terepjáró képességgel. A legendás Fox Pro felfüggesztés teljesítményre született. Arra hangoltuk, hogy a legdurvább terepen is megállja a helyét – hogy elnyelje a rázkódásokat és könnyedén kisimítsa az utak egyenetlenségeit. Az egyedülálló, szupererős alvázát nagy szilárdságú, ötvözött acélból  kovácsoltuk, hogy terepen minden körülménynek megfeleljen. Valójában az autó minden egyes tulajdonsága biztosítja, hogy a Raptor a tökéletes off-road élményt nyújtsa.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top