RANGER RAPTOR FELSZERELTSÉGEK

Hatékonyságra teremtve. Hódításra tervezve. A vadonatúj Ranger Raptor egy terepjáró hatékonyságát egyesíti a Ford Performance teljesítményével. Bámulatos technológiai arzenáljának része a kifinomult Terepvezérlési rendszer és a legújabb FOX felfüggesztés, melyek még a legkeményebb körülmények között is kiváló off-road teljesítményt garantálnak, nem is beszélve az új, erőt sugárzó dizájnról, mely híven tükrözi a Ranger Raptor sivatagi versenyautós eredetét.

All-New Ford Ranger front view driving rocky terrain

TELJESÍTMÉNY

EGY HARCRA KÉSZ TEREPJÁRÓ

Az egyedülálló Ranger Raptor létra-kialakítású alvázát újraterveztük, hogy a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is ellenálljon az út megpróbáltatásainak.

ÚJ MOTOROK

A Raptor kétféle lenyűgöző erejű motorral érhető el. Az egyik egy nagyméretű, új, 3,0 literes V6-os EcoBoost benzinmotor, melyet két turbófeltöltővel szereltünk fel a fokozott teljesítmény és motorreakció érdekében. A másik pedig egy új, bi-turbó 2,0 literes EcoBlue dízelmotor. Mindkét motor nagyszerű reakciókészséget és hatalmas energiatartalékot kínál a tökéletes off-road teljesítményért.

Ranger Raptor engines

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A Raptor kifinomult, 10 sebességes automata sebességváltója energikus gyorsulást biztosít meglepő üzemanyag-hatékonyság mellett. Valós idejű, adaptív váltásütemezést alkalmaz, ami lehetővé teszi, hogy a váltó könnyedén alkalmazkodjon a különböző körülményekhez. Így akár autópályán utazik, akár nehéz terepen halad, járműve mindig a megfelelő fokozatban lesz a megfelelő időben.

Ranger Raptor steering wheel close up
All-New Ford Ranger side view driving rocky terrain

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Ford Ranger Raptor. Nem EU-specifikus.

Ranger Raptor interior change gears fast

GYORS SEBESSÉGVÁLTÁS

A teljesítmény ihlette magnéziumötvözet sebességváltó karok gyors és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. Mivel a kormányra vannak szerelve, Ön egyszerűen válthat sebességet anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról.

DIGITÁLIS MŰSZERFALDriver-assist features are supplemental

A Raptor 12,4"-os digitális műszerfalán nagy felbontásban, intuitív, jól látható, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Az egyes vezetési üzemmódokban különböző színtémák jelennek meg, Ön pedig kiválaszthatja, hogy milyen információ jelenjen meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket.

Ford Ranger Raptor close up steering wheel
Ranger Raptor interior rear seats

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Ford Ranger Raptor Sports-style seats

SPORTOS ÜLÉSEK

A Raptor belső tere is a Ford Performance jellegzetes stílusjegyeit viseli magán, ez mutatkozik meg a versenyautók ihlette, áramvonalas első ülésekben is. A kárpitozás prémium bőrből és MIKO Suede anyagból készült, dombornyomott Raptor betűkkel és kontrasztos varrással, így az ülések a figyelemfelkeltő külsőt kombinálják az optimális megtámasztással. 

FELSŐ KAPCSOLÓK

A műszerfal felső részén elhelyezett hat kiegészítő kapcsoló segítségével könnyebben biztosítható az utólag felszerelt tartozékok, például a munkafény és a tetővillogók áramellátása a fülkéből. A jármű előhuzalozott, az áramkörök ott vannak elhelyezve, ahol a tartozékokat általában csatlakoztatják – többek között a motorháztető alatt az első rácsnál és az utánfutó rögzítési pontja közelében.

Ford Ranger Raptor upfitter switches
Ranger Raptor interior shot

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ranger Raptor closer look on steering wheel

FORD SYNC 4Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét

A Ranger új SYNC 4 infotainment rendszere az eddigi legintelligensebb technológiánk. A 12”-os érintőképernyő beszédhang-felismeréssel, felhőalapú csatlakoztathatósággal, vezeték nélküli frissítési lehetőséggel és még sok mással társul, hogy minden eddiginél zökkenőmentesebb, még inkább csatlakoztatott és személyre szabottabb vezetési élményt nyújtson. Az okostelefonja egyszerű integrálásával pedig igazán minden összhangba kerül.

CSATLAKOZTATOTT NAVIGÁCIÓ

A felhőalapú csatlakoztathatóság révén a SYNC 4 navigációval széleskörűbb úticél keresési eredmények, valamint valós idejű forgalmi információk érhetők el a fejlettebb útvonaltervezés érdekében. Ráadásul több funkcióval is rendelkezik, például ha az utazási távolság nagyobb, mint a jármű becsült üzemanyagmennyisége, a SYNC 4 képes úgy megtervezni az útvonalat, hogy figyelembe veszi, hol érhető el útközben benzinkút.

Ranger Raptor Interior
All-New Ranger Raptor display detail

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A Software Update szoftverfrissítéseknek köszönhetően járműve folyamatosan fejlődik. A felhőalapú technológia lehetővé teszi a szoftverek vezeték nélküli frissítését, így az újdonságok és a továbbfejlesztett funkciók fokozzák a járműtulajdonosi élményt. A frissítések gyorsak és egyszerűek, gyakran automatikusan történnek a háttérben.

All-New Ford Ranger Raptor rear 3/4 view

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

Ranger Raptor loadbed

RAKTÉRBELSŐ ÉS CSOMAGTÉRAJTÓ

A Ranger Raptor lenyűgöző, 1233 literes rakteret kínál. Könnyen emelhető csomagtérajtóval, amely nyitáskor jelentősen könnyebbnek érződik.

KÜLSŐ ZÓNÁS VILÁGÍTÁS

A Ranger Raptor külső világításával megvilágíthatja a jármű körüli egyes területeket. Ideális éjszakai kempingezéshez a biztonságérzet fokozásához. A zónavilágítást a SYNC 4 képernyőjén vagy a FordPass alkalmazáson keresztül távolról is elérheti.

Ford Ranger Raptor exterior zone lighting
Ranger Raptor rugged design

ROBUSZTUS DIZÁJN

A Ranger újratervezett külsejének része egy merész, széles első hűtőrács FORD felirattal, vadonatúj, jellegzetes, patkó alakú nappali menetfények, illetve két első vonóhorog. Az erős oldalfalak, az egyedi első és hátsó lökhárítók, valamint a fekete, porfestett oldallépcsők remekül mutatják a jármű mesterien kialakított szívósságát.

All-New Ford Ranger Raptor driving road front 3/4 view

BIZTONSÁG

Five-Star safety

ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁG

A Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete. Az új járművek biztonságát szigorú szempontok alapján értékelik. A Ford biztonság iránti elkötelezettségének köszönhetően az új Ford Ranger a legmagasabb, ötcsillagos besorolást kapta.

BIZTONSÁG

Az új Ranger Raptor az Ön biztonságát szem előtt tartva készült.  Számos biztonsági funkciója gondoskodik arról folyamatosan, hogy Ön és a közlekedés további résztvevői is biztonságban legyenek – beleértve a Holttérfigyelő rendszert, az Ütközésmegelőző rendszert, az Ütközés utáni automatikus fékezés funkciót és – a pick-up szektorban egyedülálló módon – az első ülések közti légzsákot, amely ütközés esetén elválasztja a két első ülés utasát egymástól.A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek

Ford Ranger Raptor on the road

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre