A VADONATÚJ FORD E-TRANSIT CUSTOM MS-RT

Az igazi, szívós eredeti

Készen áll arra, hogy feltűnést keltsen? A vadonatúj Ford Transit Custom MS-RT elhozza Önnek az autósport szellemiségét minden alkalommal, amikor útra kel.

MINDEN TEKINTETET MAGÁRA VON

Külsején ott felejti a tekintetét

Ford Transit Custom MSRT Green Front
green ford transit ms-rt front left

Izmos, mégis aerodinamikus első lökhárítója a beépített splitterrel nyomul előre az utakon.  Merész, 19"-os antracit színű könnyűfém keréktárcsákkal, melyeket a vonzó MS-RT kék féknyergek tesznek teljessé. Hivatalosan is belépett az elit áruszállítók klubjába.

transit custom msrt green rear

Tegyen jó benyomást, bárhová is viszi az élet vagy a munka. Az élvonalbeli autósport izgalmas világa által inspirált, impozáns hátsó spoiler, hátsó diffúzor, sportos oldalszoknyák és lökhárító – mindez tökéletesen illeszkedik. Elöl merész első lökhárító, beépített lsplitterrel, melybe feltűnő, fényes fekete hűtőrácsot integráltak. Időtlen stílusosság minden szögből.

ford transit custom msrt steering wheel

Az egyedi MS-RT kormánykerék a felső holtpontjelzővel kiegészítve stílusossá tesz minden utazást. Az intuitív 13"-os érintőképernyőn a SYNC4-et használva csatlakoztatva marad egész útja során.

transit custom msrt seats

Élje át a tökéletes vezetésiélményt! Hagyja, hogy megnyugtatóan körülölelje az MS-RT sportülés,amelyet szakértő kezek készítettek prémium minőségű, nem állati eredetű Eco-Leather® és velúr anyagból. Szemet gyönyörködtető kék kontrasztvarrással, büszkén mutatva az MS-RT logót közvetlenül a fejtámla alatt.

A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

VÁLASSZON KAROSSZÉRIÁT

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre