Transit in Blue on the road

AZ ÚJ FORD TRANSIT

KEMÉNY. RÁTERMETT. HITELES.

Feliratkozás Ford hírlevélre

Hű a hagyományaihoz. Úgy újítottuk meg, hogy még többet bírjon. Az új Ford Transit szintet lép ikonikus elődeihez képest: továbbfejlesztett képességeket és az eddigi legfejlettebb csatlakoztatott funkciókat nyújtja a termelékenység maximalizálása érdekében. 2024-ben érkezik – az új, teljesen elektromos Ford E-Transittal együtt.

HATÉKONYSÁGRA TERVEZVE

A motor és a sebességváltó lényege a teljesítmény.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

The new ford interior

BELSŐ TÉR

Kívül-belül úgy terveztük, hogy okosabban működjön. Az új funkciók egyike a 8"-os, félig digitális műszerfal. A 12"-os SYNC 4 érintőképernyőhöz egyszerre két okostelefonTooltip is képes csatlakozni, és valós idejű forgalmi információkat nyújt a Csatlakoztatott navigációTooltip segítségével. Az 5G modemTooltip pedig szupergyors kapcsolatot biztosít.

Ford Transit in White in the road

KÜLSŐ

Megújult első tengellyel és könnyebb alvázalkatrészekkel láttuk el a maximális terhelhetőség érdekében. Nagyobb, 16"-os kerekek az extra tartósságért. Ezen felül lenyűgöző választékban kapható karosszériaváltozatok, beleértve az Áruszállítót, a duplakabinos zárt Áruszállítót, a Fülkés alvázat és más One-Stop-Shop változatokat. 

Driver assistance

VEZETÉSTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

Az eddigi legátfogóbb csomagunk alapfelszereltségként tartalmazza az Ütközésmegelőző rendszert autonóm vészfékezéssel, az Adaptív sebességtartó automatikát, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és Sávtartási segítséget, az Intelligens sebesség asszisztenstTooltip, az automatikus fényszóró rendszert és a Keréknyomás-figyelő rendszert. Így biztosítva, hogy a volán mögött ülők mindig minden segítséget megkapjanak. 

Ford Transit loadspace

HASZNOS FELSZERELTSÉGEK

Akár 15,1 köbméteres raktérrel és akár 4256 mm raktérhosszal. Választható digitális Upfit integrációs rendszerrel a harmadik féltől származó kiegészítő elemek érintőképernyőn keresztül történő vezérléséhez. Az új, választható Szállítási segéd funkcióval időt takaríthat meg, és fokozhatja a biztonságot. Valamint integrált Ford Pro alkalmazás, hogy a járművezetők fennakadás nélkül végezhessék a munkájukat. 

További információkért kattintson az alábbi linkre