Ford commercial vehicles in delivery garage

SEGÍTJÜK VÁLLALKOZÁSÁT

FORD PRO™ - A PRODUKTIVITÁS JEGYÉBEN

MI AZ A FORD PRO™?

Minden egy helyen a Ford Pro™ segítségével.

A küldetésünk egyszerű: A Ford Pro™ azért született meg, hogy haszongépjárművei üzemeltetése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen.

Teljes körű kiskereskedelmi flottamegoldásokkal tudjuk segíteni vállalkozását,  Önnek pedig lehetősége van arra, hogy testreszabja a Ford Pro elemeit: A megfelelő járművek megtalálásától kezdve az intelligens flottakezelő szoftverekig, a járműkarbantartásig és finanszírozási szolgáltatásokig. Mindez zökkenőmentesen csatlakoztatva. A sok hasznos funckió hozzájárul a jármű üzemidejének növeléséhez és vállalkozása termelékenységének maximalizálásához.

MIBŐL ÁLL A FORD PRO™?

A Ford Pro™ lényege, hogy Ön mindent egy helyen, egyszerűen megtalál, de a háttérben megannyi funckió együttműködése segíti a zökkenőmentes működést.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ INTELLIGENCE™

A Ford Pro™ Intelligence™ szoftveralkalmazások a flottajárművei mindennapos használatát támogatják valós idejű adatokkal.

A folyamatosan frissülő járműállapot- és telematikai adatok használható információkká alakításával segítünk Önnek javítani a jármű üzemidejét, biztonságát és védelmét, kezelni elektromos flottáját és támogatni abban, hogy a legtöbbet tudja kihozni flottajárműveiből.

Flottája méretétől és speciális követelményeitől függően a különféle okostelefon alkalmazások és szoftverplatformok – köztük a Ford Telematics, a Ford Telematics Essentials és a FordPass Pro1 – lehetővé teszik a termelékenységet és jármű üzemidőt biztosító eszközök és előfizetések egyre szélesebb körét. (A Ford Telematics és a Ford Telematics Essentials  Magyarországon 2023-tól lesz elérhető)

FORD FLOTTA MENEDZSMENT

A Ford Pro™ lehetővé teszi, hogy csak a vállalkozására kelljen összpontosítania.

Teljes körű flottakezelésünk segít Önnek flottájának beszerzésében, karbantartásában és aktív kezelésében.

Csapatunk Önnel együttműködve meghatározza a vállalkozása számára legproduktívabb járműveket, karbantartást és flottaszolgáltatásokat. Aktívan kezelhetjük flottáját is az Ön nevében, hogy biztosítsuk a járművei maximális üzemidejét. (A szolgáltatás Magyarországon jelenleg nem elérhető)

Ford mechanic servicing a Ford

A FORD PRO™ SZERVIZ

Elkötelezett a járműve üzemidejének maximalizálása, a költségek csökkentése, a termelékenység növelése mellett, az Ön kényelmének biztosítása érdekében.

Okosabb és gyorsabb döntéseket hozhat a Transit Centrum márkakereskedők és a FORDLiive Centrum dedikált, adatközpontú támogatása révén, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott Ford haszongépjárművek lehető leghatékonyabb kezelését.

Használja ki a speciális előnyöket, beleértve a meghosszabbított nyitvatartási időt, a jármű aznapi átvizsgálását, az Expressz Szervizt és a könnyen elérhető Online Szerviz Bejelentkezést.

Bővebben

Man charging an electric van

FORD PRO™ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Megoldások otthoni-, köztéri- és telephelyen történő töltésre: mindenre gondoltunk.

Az átállás tervezésétől az infrastruktúrán át a vállalkozás mindennapjainak részévé váló töltéskezelésig, segítjük flottája elektromos átállását, bármiről is legyen szó.

A Ford Pro™ Töltéssel foglalkozó csapatunk segíthet pontosan meghatározni, hol és hogyan erősítheti az elektromos átállás az Ön vállalkozását.

És nem csak a töltésről van szó, a Ford Pro™ segítségére lehet a központi számlázásban, a utazási költségtérítésben, a töltéskezelésben és más elektromos jármű specifikus E-TelematicsTooltip eszközökkel is támogathatja munkáját.

Bővebben a töltésről

Man checking Fin Simple financing software

FORD PRO™ FIN SIMPLE™

A Fin Simple™ egyablakos finanszírozási megoldást kínál a kereskedelmi ügyfelek számára, és mindent megad, amire vállalkozásának szüksége van a sikerhez.

A Ford Pro™ Financing flottafinanszírozási tapasztalatot, csomagajánlatban szereplő járműveket és szolgáltatásokat, valamint problémamentes pénzügyi adminisztrációt kínál.

A rugalmas hitelkeretekhez való közvetlen hozzáférésnek és az egyszerűsített megoldásoknak köszönhetően minden eddiginél könnyebbé tettük a haszongépjárművek lízingelését vagy megvásárlását. 

(Magyarországon jelenleg nem elérhető)

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ JÁRMŰVEK

Az üzleti termelékenység maximalizálására tervezett Ford Pro™ haszongépjárművek fizikai jellemzői és digitális szolgáltatásai biztosítják, hogy járművei mindig az Ön egyedi üzleti igényeit szolgálják.

A Ford Pro™ segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a megfelelő Ford haszongépjárművet, vagy megrendelheti kifejezetten az Ön igényeire szabva.

Legyen szó teljesen elektromos, benzines, dízel vagy hibrid modellről, szakértőink készséggel segítenek az Ön számára ideális járműspecifikáció megtalálásában.

Vagy ha valamivel egyedibbre lenne szüksége, segítjük Önt a járműátalakítási folyamat minden lépésében.

Fedezze fel a járműveket

MIÉRT A FORD PRO™?

Hagyjuk a szakmai zsargont! Beszélhetünk "egyedi megoldásokról", "intelligens szoftverekről" és "integrált szolgáltatásokról" , de mégis miben segítheti Önt a  Ford Pro™ a mindennapok során?

Detail of Ford logo oval badge

ÉPÍTSE FEL FLOTTÁJÁT

Vásároljon és finanszírozzon járműveket az Ön speciális üzleti igényeire szabva.

Man using FORDLiive on a laptop

MAXIMALIZÁLJA AZ ÜZEMIDŐT

Tartsa karban és naprakészen járművét az Aktuális járműállapot-figyelő szoftverrel.

Ford Transit driving in city

KÖVESSE JÁRMŰVEIT

Kövesse nyomon járművei és a vezetőik tevékenységét a Ford Pro™ telematikai alkalmazásokon keresztül.

Ford commercial vehicle being checked at service point

LEGYEN MÉG PRODUKTÍVABB

Maximalizálja járművei üzemidejét az új szerviz- és karbantartási lehetőségekkel.

Close up on hand with mobile phone

ÜTEMEZETT TÖLTÉS

Ütemezze be és felügyelje a teljesen elektromos járművei töltését az E-Telematics segítségével.

Woman with dog checking fleet finances

PÉNZÜGYI KONTROLL

Kezelje egy helyen járműveit, átalakításait, garanciát és a szervizköltségeket.

ISMERJE MEG A FORD PRO™ JÁRMŰVEKET

Range of Ford conversions

FORD PRO™ ÁTALAKÍTÁSOK

Ha vállalkozásának átalakított járművekre van szüksége, a Ford Pro™ egyszerűvé teszi a dolgát.

Az építőipari járművektől kezdve a hűtött élelmiszer-szállítókon át az egyedi személyszállítókig és még még megannyi opcióig… Számos munkára kész Ford haszongépjármű állhat rendelkezésére.

Ha speciálisabbra lenne szüksége, ajánljuk a megfelelő patrnerünket az akkreditált minősített járműátalakítók (CBS/QVM) hálózatából.

Bővebben az átalakításokról

FORDLIIVE

Ha a járművek megállnak, a vállalkozások is megállnak. Ezért hisszük, hogy járművei jó állapotának megőrzése nem lehet opcionális extra.

A FORDLiive termékek és szolgáltatások integrált csomagja, amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a csatlakoztatott Ford haszongépjárművei produktív üzemidejét.

A dedikált, adatközpontú műszaki támogatás révén okosabb karbantartási döntéseket és gyorsabb átfutást tesz lehetővé, ami segíti az Ön vállalkozását. (A FORDLiive Magyarországon 2022 végétől lesz elérhető.)

Person checking managing fleet on computer

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre