All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

A MUSTANG MACH-E FUNKCIÓI

A fejlett vezetéstámogató technológiáktól az emelt szintű csatlakoztatott funkciókig és innovatív dizájnrészletekig: a Mustang Mach-E könnyed, élvezetes és az igényeihez igazodó vezetési élményt nyújt. A stílusos kialakítású utastér az intelligens, kulcs nélkül működő E-zár rendszerrel nyitható. Az autóban számos modern műszaki megoldással fokozható a teljesen elektromos vezetési élmény. Ilyen például az intuitív egypedálos vezetési rendszer a zökkenőmentes, könnyed vezetésért, valamint a három választható vezetési üzemmód, amely a jármű teljesítmény-beállításait finomítja. A következő generációs csatlakoztatott funkciók, például a FordPass Connect és a Ford SYNC 4A, lehetővé teszik, hogy minden eddiginél jobban együttműködjön a Mustangjával.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

VEZETÉSI ÉLMÉNY

VEZETÉSI MÓDOK

Mustang Mach-E járművében a saját stílusához igazíthatja a vezetési élményt. A három különböző vezetési mód: az Active, a Whisper és az Untamed eltérő motorhanggal, hangulatvilágítással és elektromos SUV-érzékenységgel alkalmazkodik a hangulatához.

EGYPEDÁLOS VEZETÉS

A Mustang Mach-E modell modern egypedálos rendszerrel vezethető. Ha leveszi a lábát a gázpedálról, az autó automatikusan és könnyedén lelassul. A lassulás közben általában elvesző energiát a rendszer megtartja, és az akkumulátor hatótávolságának növelésére használja fel. A rendszer lényege az, hogy utazás közben általában egyetlen pedál szükséges a vezetéshez. Csak hirtelen fékezéshez kell használnia a fékpedált.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Vegye könnyedén a legnagyobb forgalmat is! Az adaptív sebességtartó automatika leállító-elindító funkciója automatikusan megtartja az Ön előtt haladó járműtől a távolságot. Dugóban akár le is állítja a járművet, majd automatikusan visszagyorsít a kívánt sebességre.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER

Az Ütközésmegelőző rendszer kamera segítségével figyeli az Ön előtt lévő útszakaszt, és figyelmezteti, ha járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal való lehetséges ütközést észlel. Ha a vezető nem reagál időben a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan akár teljes fékerőt is alkalmaz, ezzel mérsékelve vagy akár el is hárítva egyes frontális ütközéseket.

AKTÍV PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Ha kívánja, az autó le is parkol Ön helyett. Aktiválás után az Intelligens Aktív Parkolássegítő először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos helyet, majd ezután könnyedén be- vagy kikormányozza az autót. A hátrameneti és az oldalsó parkolást segítő eszközök hangjelzést is adnak, ha túl közel kerül az Ön körül lévő tárgyakhoz.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER ÉS KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Így még többet lát. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer segít kitolatni mindenhonnan, figyelmeztetve Önt, ha bármelyik oldalról jármű közeledik.

Hasonlóképpen a Holttérfigyelő rendszer a holttérben tartózkodó járműveket figyeli vezetés közben. Veszély észlelése esetén a rendszer mindkét visszapillantó tükörben fényjelzéssel figyelmeztet.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

ELKERÜLŐ KORMÁNYZÁS

A Mustang Mach-E a több funkciót magában foglaló Ütközésmegelőző rendszer részeként Elkerülő kormányzást is alkalmaz. Ezt a technológiát úgy tervezték, hogy észleli, ha Ön  egy akadályt igyekszik kikerülni, és plusz kormánytámogatást nyújt, hogy el is kerülje az útban lévő tárgyat.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMATIKUS FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS

A Mustang Mach-E automatikusan lekapcsolja a fényszórókat, ha szembejövő forgalmat érzékel. Az Automatikus fényszóróvezérlés automatikusan bekapcsolja a fényszórókat, amint az Ön előtt álló útszakaszon szabad az út.

A smartphone charging in a Ford vehicle

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

SYNC 4A

A Ford SYNC 4A egy felhőalapú csatlakoztatott autós kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést tesz lehetővé. A vezeték nélküli okostelefonok integrációja, az elektromos járművek töltésének kezelése, az intuitív 15,5"-os érintőképernyő, és még sok minden más teszi lehetővé, hogy megtapasztalja járművében a csatlakoztathatóság új világát.

Fedezze fel a SYNC 4A rendszert

VEZETÉK NÉLKÜLI FRISSÍTÉSEK

A Mustang Mach-E-t folyamatos fejlődésre tervezték. A biztonságos vezeték nélküli frissítések számos fejlesztést biztosítanak autójának: a SYNC® 4A szoftver frissítésétől a jármű minőségét, képességeit és kényelmét javító frissítésekig. A legtöbb ilyen frissítés automatikusan kerül telepítésre az innovatív, felhőalapú technológia segítségével. A nagyobb frissítések az Ön számára megfelelő időben és helyen telepíthetők WIFI-n keresztül.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS ALKALMAZÁS

Csatlakoztassa Mach-E járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy minél több intelligens funkcióhoz férjen hozzá. Telefonja segítségével megkeresheti, távirányítással zárhatja vagy nyithatja autóját, ellenőrizheti a gumiabroncsnyomást, valamint megkaphatja a jármű állapotriasztásait. Telefonjával megtervezheti az utazásokat, majd elküldheti az úti célokat a járművébe, és szükség esetén automatikusan megterveztetheti a töltést az útvonal mentén. Exkluzív Mach-E funkció az „Intelligens hatótávolság”, mely megjeleníti a töltési szinteket, a hátralévő távolságot és az útba eső köztéri töltőpontokat.

Használja ki az ingyenes hozzáférést a FordPass Töltőhálózathoz is, amellyel kedvezményes töltés érhető el a NewMotion és az IONITY töltőállomásokon.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

VEZETŐI PROFIL ÉS SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

Amikor párosítja okostelefonját a FordPass-szal, a Mustang Mach-E a különböző beállításokat az Ön előre kiválasztott  preferenciáihoz igazítja. Ide tartozik az ülések és tükrök, valamint a kedvenc rádióállomása beállítása, sőt, még a hangulatvilágítás és a műszerfal tetszés szerinti személyre szabása is. A még személyesebb élmény érdekében létrehozhatja saját egyedi profilképét is.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

UTAZÁSTERVEZŐ

Az elektromos jármű (EV) Utazástervezője teljes magabiztosságot nyújt az úton. Állítsa be az úti célt, és a rendszer személyre szabja az útvonalat az akkumulátor töltöttségi szintje és a rendelkezésre álló nyilvános töltőpontok alapján. Előre megtervezheti az útvonalat is. Egyszerűen állítsa be úti célját és keressen töltőállomásokat a FordPass alkalmazással, majd küldje el az útvonalat közvetlenül a jármű SYNC 4A rendszerébe.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

TÁVOLI JÁRMŰVEZÉRLÉS

A FordPass távvezérlő funkciói lehetővé teszik a Mustang Mach-E bezárását és kinyitását, a motor elindítását vagy leállítását, valamint a töltés állapotának gyakorlatilag bárhonnan történő ellenőrzését. Beállíthat indítási ütemezést is, hogy a jármű beállításai pontosan olyanok legyenek, amilyennek Ön szeretné, még mielőtt beülne a volán mögé.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Maradjon kapcsolatban a világgal Mustang Mach-E-autójában is! Az alapfelszereltségként kapható vezeték nélküli töltőpaddal kényelmesen, töltőkábel nélkül töltheti fel kompatibilis okostelefonját. Egyszerűen helyezze a készüléket a jármű töltőpadjára. Így a stílusos belső tér letisztult marad, felesleges vezetékek nélkül, mobileszközei pedig mindig feltöltve és használatra készen várják.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Mustang Mach-E side view in snow conditions

ELEKTROMOS AUTÓ ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL

A korszerű elektromos duálmotoros összkerékhajtás (AWD) új szintre emeli a vezetési élményt. Az első és a hátsó tengelyen lévő két elektromos motor növeli a teljesítményt és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.CX727 AWD Availability

 

AKKUMULÁTOR VÁLTOZATOK

A Mustang Mach-E kétféle akkumulátorral kapható, melyek a hátsókerék- és az összkerékhajtású változatban is elérhetők. A standard hatótávú Mach-E akkumulátor (75 kWh) akár 450 km teljesen elektromos hatótávra is képes. A bővített hatótávolságú akkumulátor (99 kWh) egy töltéssel akár 610 km-t is képes megtenni.

Mustang Mach-E front view

KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Ha útközben fogyna el a töltés, a Ford Elektromos Közúti Segélyszolgálat autómentője 56 km-en belül elvontatja bárhová, ahová csak szeretné: otthonába, a legközelebbi köztéri töltőhöz vagy egy EV-tanúsítvánnyal rendelkező Ford márkakereskedésbe. Az 56 kilométeres határon túl a legközelebbi köztéri töltőhöz vagy egy EV-tanúsítvánnyal rendelkező Ford márkakereskedői töltőhöz vontatják el.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATÍV DIZÁJN

Woman approaching a Mustang Mach-E to open the door

TELEFONKULCS FUNKCIÓ

Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.

E-ZÁR RENDSZER

A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a telefonját vagy a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó. Amikor kiszáll az autóból, a rendszer automatikusan lezárja magát.

All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening
Mustang Mach-E showing hands free tailgate

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ MŰKÖDTETÉS

A kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

PAKOLÁSRA KÉSZ

Akár túrafelszerelést, akár a bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet minden utazáshoz.

Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

Kérdése van a Mustang Mach-E modellekkel kapcsolatban?