All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

A MUSTANG MACH-E FUNKCIÓI

A fejlett vezetéstámogató technológiáktól az emelt szintű csatlakoztatott funkciókig és innovatív dizájnrészletekig: a Mustang Mach-E könnyed, élvezetes és az igényeihez igazodó vezetési élményt nyújt. A stílusos kialakítású utastér az intelligens, kulcs nélkül működő E-zár rendszerrel nyitható. Az autóban számos modern műszaki megoldással fokozható a teljesen elektromos vezetési élmény. Ilyen például az intuitív egypedálos vezetési rendszer a zökkenőmentes, könnyed vezetésért, valamint a három választható vezetési üzemmód, amely a jármű teljesítmény-beállításait finomítja. A következő generációs csatlakoztatott funkciók, például a FordPass Connect és a Ford SYNC 4A, lehetővé teszik, hogy minden eddiginél jobban együttműködjön a Mustangjával.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

VEZETÉSI ÉLMÉNY

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Mustang Mach-E járművében saját stílusához igazíthatja a vezetési élményt. A három különböző vezetési mód, az Active (Normál), a Whisper (Komfort) és az Untamed (Sport) eltérő motorhanggal, hangulatvilágítással, sőt még az elektromos SUV érzékenységével is alkalmazkodik a hangulatához. A kizárólag a Mach-E GT modellben elérhető Untamed Plus (Sport plusz) üzemmód extra energiát ad a Mach-E Untamed üzemmódjához. Pályára tervezték, hogy izgalmasabb, tartósabb legyen a vezetés élménye.

MAGNERIDE® AKTÍV FELFÜGGESZTÉS

MAGNERIDE® AKTÍV FELFÜGGESZTÉS

A másodpercenként 1000-szer igazító MagneRide® aktív felfüggesztés szilárdan az aszfalthoz tapasztja a Mach-E GT-t. A MagneRide® szelepek intelligens mágneses folyadékkal vannak feltöltve, így gyorsan alkalmazkodnak a változó felületi viszonyokhoz. Az eredmény: könnyed, magabiztos vezetési élmény. 

EGYPEDÁLOS VEZETÉS

A Mustang Mach-E modell modern egypedálos rendszerrel vezethető. Ha leveszi a lábát a gázpedálról, az autó automatikusan és könnyedén lelassul. A lassulás közben általában elvesző energiát a rendszer megtartja, és az akkumulátor hatótávolságának növelésére használja fel. A rendszer lényege az, hogy utazás közben általában egyetlen pedál szükséges a vezetéshez. Csak hirtelen fékezéshez kell használnia a fékpedált.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

INTELLIGENS ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az Adaptív sebességtartó automatika a Stop and Go funkcióval a forgalomnak megfelelően módosítja a jármű sebességét. A technológia továbbfejlesztett változata az Intelligens adaptív sebességtartó automatika, ami a jármű optimális sebességének meghatározásához már a navigáció adatait is figyelembe veszi. Az intelligens rendszer képes a várható útszakasz jellegének, pl. a várható autópálya-kanyaroknak és a terepviszonyoknak megfelelően módosítani az autó haladását, így mindig egy lépéssel mások előtt járhat.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER

Az Ütközésmegelőző rendszer kamera segítségével figyeli az Ön előtt lévő útszakaszt, és figyelmezteti, ha járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal való lehetséges ütközést észlel. Ha a vezető nem reagál időben a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan akár teljes fékerőt is alkalmaz, ezzel mérsékelve vagy akár el is hárítva egyes frontális ütközéseket.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER ÉS KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Így még többet lát. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer segít kitolatni mindenhonnan, figyelmeztetve Önt, ha bármelyik oldalról jármű közeledik.

Hasonlóképpen a Holttérfigyelő rendszer a holttérben tartózkodó járműveket figyeli vezetés közben. Veszély észlelése esetén a rendszer mindkét visszapillantó tükörben fényjelzéssel figyelmeztet.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

ELKERÜLŐ KORMÁNYZÁS

A Mustang Mach-E a több funkciót magában foglaló Ütközésmegelőző rendszer részeként Elkerülő kormányzást is alkalmaz. Ezt a technológiát úgy tervezték, hogy észleli, ha Ön  egy akadályt igyekszik kikerülni, és plusz kormánytámogatást nyújt, hogy el is kerülje az útban lévő tárgyat.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMATIKUS FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS

A Mustang Mach-E automatikusan lekapcsolja a fényszórókat, ha szembejövő forgalmat érzékel. Az Automatikus fényszóróvezérlés automatikusan bekapcsolja a fényszórókat, amint az Ön előtt álló útszakaszon szabad az út.

5 CSILLAGOS EURO NCAP BESOROLÁS

A Ford Mustang Mach-E olyan biztonságot jelent vezetőjének, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének, hogy ennek elismeréseként az EURO NCAP biztonsági besoroláson az 5 csillagos maximumot érte el. A Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete, mely az új járművek biztonságát szigorú szempontok alapján értékeli. A Mach-E a tiszta levegőre és az üvegházhatást okozó gázokra vonatkozó vizsgálatok során is a legjobb eredményt érte el a Green NCAP tesztek során.

5 CSILLAGOS EURO NCAP BESOROLÁS
A smartphone charging in a Ford vehicle

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

SYNC 4A

A Ford SYNC 4A egy felhőalapú csatlakoztatott autós kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést tesz lehetővé. A vezeték nélküli okostelefonok integrációja, az elektromos járművek töltésének kezelése, az intuitív 15,5"-os érintőképernyő, és még sok minden más teszi lehetővé, hogy megtapasztalja járművében a csatlakoztathatóság új világát.

Fedezze fel a SYNC 4A rendszert

VEZETÉK NÉLKÜLI FRISSÍTÉSEK

A Mustang Mach-E-t folyamatos fejlődésre tervezték. A biztonságos vezeték nélküli frissítések számos fejlesztést biztosítanak autójának: a SYNC® 4A szoftver frissítésétől a jármű minőségét, képességeit és kényelmét javító frissítésekig. A legtöbb ilyen frissítés automatikusan kerül telepítésre az innovatív, felhőalapú technológia segítségével. A nagyobb frissítések az Ön számára megfelelő időben és helyen telepíthetők WIFI-n keresztül.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS ALKALMAZÁS

Csatlakoztassa Mach-E járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy minél több intelligens funkcióhoz férjen hozzá. Telefonja segítségével megkeresheti, távirányítással zárhatja vagy nyithatja autóját, ellenőrizheti a gumiabroncsnyomást, valamint megkaphatja a jármű állapotriasztásait. Telefonjával megtervezheti az utazásokat, és szükség esetén automatikusan megterveztetheti a töltést az útvonal mentén. Exkluzív Mach-E funkció az „Intelligens hatótávolság”, mely megjeleníti a töltési szinteket, a hátralévő távolságot és az útba eső köztéri töltőpontokat.

Használja ki az ingyenes hozzáférést a BlueOval™ Charge Network töltőhálózathoz is, amellyel kedvezményes töltés érhető el az IONITY töltőállomásokon.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

VEZETŐI PROFIL ÉS SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

Amikor párosítja okostelefonját a FordPass-szal, a Mustang Mach-E a különböző beállításokat az Ön előre kiválasztott  preferenciáihoz igazítja. Ide tartozik az ülések és tükrök, valamint a kedvenc rádióállomása beállítása, sőt, még a hangulatvilágítás és a műszerfal tetszés szerinti személyre szabása is. A még személyesebb élmény érdekében létrehozhatja saját egyedi profilképét is.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

UTAZÁSTERVEZŐ

Az elektromos jármű (EV) Utazástervezője teljes magabiztosságot nyújt az úton. Állítsa be az úti célt, és a rendszer személyre szabja az útvonalat az akkumulátor töltöttségi szintje és a rendelkezésre álló nyilvános töltőpontok alapján. Előre megtervezheti az útvonalat is. Egyszerűen állítsa be úti célját és keressen töltőállomásokat a FordPass alkalmazással.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

TÁVOLI JÁRMŰVEZÉRLÉS

A FordPass távvezérlő funkciói lehetővé teszik a Mustang Mach-E bezárását és kinyitását, a motor elindítását vagy leállítását, valamint a töltés állapotának gyakorlatilag bárhonnan történő ellenőrzését. Beállíthat indítási ütemezést is, hogy a jármű beállításai pontosan olyanok legyenek, amilyennek Ön szeretné, még mielőtt beülne a volán mögé.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Maradjon kapcsolatban a világgal Mustang Mach-E-autójában is! Az alapfelszereltségként kapható vezeték nélküli töltőpaddal kényelmesen, töltőkábel nélkül töltheti fel kompatibilis okostelefonját. Egyszerűen helyezze a készüléket a jármű töltőpadjára. Így a stílusos belső tér letisztult marad, felesleges vezetékek nélkül, mobileszközei pedig mindig feltöltve és használatra készen várják.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Mustang Mach-E side view in snow conditions

ELEKTROMOS AUTÓ ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL

A korszerű elektromos duálmotoros összkerékhajtás (AWD) új szintre emeli a vezetési élményt. Az első és a hátsó tengelyen lévő két elektromos motor növeli a teljesítményt és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.CX727 AWD Availability

 

AZ AKKUMULÁTOROK HATÓTÁVOLSÁGA

A Mustang Mach-E kétféle akkumulátorral kapható. Választhat a Standard Range (normál) vagy az Extended Range (bővített hatótávolságú) akkumulátor közül. Az RWD (hátsókerék-hajtású) Standard Range hatótávolságú változat (72,6 kWh) akkumulátora akár 470 km-esMach-E feature, míg az RWD (hátsókerék-hajtású) Extended Range (bővített hatótávolságú) változat (91 kWh) akár 600 km-es hatótávolságot biztosít (a WLTP teszteredmények alapján)Mach-E feature 2.

Public charging

HŐVISSZAFORGATÓ TECHNOLÓGIA

A Mustang Mach-E modell most olyan technológiával rendelkezik, mely intelligens módon újrahasznosítja a motorokból és elektronikus alkatrészekből származó hőt. Ez hatékonyabb fűtést biztosít az utastérben és az akkumulátor fűtéséhez, javítja a valós vezetési hatékonyságot, és hideg időben növelheti a töltési sebességet az egyenárammal működő gyorstöltő állomásokonMach-E models comparisons.

KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Ha útközben fogyna el a töltés, a Ford Elektromos Közúti Segélyszolgálat autómentője 56 km-en belül elvontatja bárhová, ahová csak szeretné: otthonába, a legközelebbi köztéri töltőhöz vagy egy EV-tanúsítvánnyal rendelkező Ford márkakereskedésbe. Az 56 kilométeres határon túl a legközelebbi köztéri töltőhöz vagy egy EV-tanúsítvánnyal rendelkező Ford márkakereskedői töltőhöz vontatják el.

Mustang Mach-E front view
All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATÍV DIZÁJN

Zéró kibocsátás vontatáskor is

Szeretné élvezni a zéró kibocsátású utazást, de még nagyobb vontatóerővel? A Mach-E újonnan megnövelt, fékezett vontatási kapacitásával akár 1500 kgTooltip-ot képes szállítani, ez alkalmas egy kisebb lakókocsi vagy más annak megfelelő súly vontatására. Álmai hétvégi kikapcsolódása épp most lett elektromos.

 

All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening

E-ZÁR RENDSZER

A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó. Amikor kiszáll az autóból, a rendszer automatikusan lezárja magát.

Mustang Mach-E showing hands free tailgate

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ MŰKÖDTETÉS

A kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

PAKOLÁSRA KÉSZ

Akár túrafelszerelést, akár a bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet minden utazáshoz.

Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

Kérdése van a Mustang Mach-E modellekkel kapcsolatban?