Ford Mustang Mach-E GT

Close
Magneride damping system graphic

Magneride lengéscsillapító rendszer

A másodpercenként 1000-szer igazító MagneRide® aktív felfüggesztés erősen az aszfalthoz tapasztja a Mustang Mach-E GT-t a zökkenőmentes, magabiztos vezetés érdekében.

Ford Mustang Mach-E front dash board

Untamed Plus Vezetési Üzemmód

A pályára és kizárólag a Mustang Mach-E GT modellre tervezett Untamed Plus (Sport plusz) vezetési üzemmód fokozza a jármű Untamed (Sport) vezetési üzemmódját a dinamikus vezetési élmény érdekében.

* A teljesen feltöltött Mustang Mach-E GT Extended Range adatai alapján. Becsült hatótáv a könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) használatával. Az adatokat kizárólag összehasonlítás céljából tüntettük fel, és kizárólag az azonos műszaki eljárásokkal tesztelt más járművek adataival összehasonlíthatók. A tényleges hatótávolság több feltételtől, például az időjárástól és a hőmérséklettől, valamint a vezetői szokásoktól, az útfelület profiljától, a jármű állapotától, valamint a lítium-ion akkumulátor korától, állapotától és hőmérsékletétől függően eltérő lehet. Az akár 490 km-es WLTP összhatótáv a kombinált vezetési ciklusra vonatkozik – a tesztet ellenőrzött körülmények között, 23 °C-os környezeti hőmérsékleten, klímaváltó teszt használata vagy elektromos terhelés nélkül végezték.