MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Tulajdonosoknak > Szerviz és karbantartás > Karbantartás és javítás > Gumiabroncsok és kerekek > A gumiabroncsok fajtái
Types of Tyres

Gumiabroncs-típusok

Maradjon az úton!

A gumiabroncsok tartják az egyetlen kapcsolatot az útfelülettel - mindezt egy alig tenyérnyi méretű felületen. A megfelelő minőségű gumiabroncsok jelentőségét ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni. A legmegfelelőbb hely mindezek beszerzésére egy Ford Márkaszerviz, ahol munkatársaink szakértő tanácsokkal, kedvező árakkal segítik Önt a megfelelő típusú és márkájú gumiabroncs kiválasztásában és a kerékcsere során az összes biztonsági elemet is ellenőrzik.

 • Snowflake

  Őrizze meg hidegvérét és a jármű feletti irányítást - különösen télen!

  Amikor a hőmérséklet 7 Cº alá csökken, érdemes téligumira váltani. Speciális anyaguk ugyanis olyan összetevőket tartalmaz, melyeknek köszönhetően a téligumik hidegben sem lesznek kemények. A téligumik használatát egyes országokban a jogszabályok is előírják. Figyelem: télen kizárólag a hópehely-jelölésű gumiabroncsok nyújtanak megfelelő biztonságot. A jelölés az abroncs oldalfalán található.

   

 • Sárra, hóra és ezek keverékére.

  A sárra és hóra tervezett speciális abroncsok profilja különösen erős, így könnyedén megbirkóznak az ilyen útviszonyokkal is. A sár- és hógumik nem nyújtják a télen szükséges teljesítményt, hacsak a hópehely jelölés nincs feltüntetve az abroncson.

  Mud and Snow
 • All Season

  Sokoldalú megoldások minden évszakra.

  Az úgynevezett „négyévszakos gumik” egész évben használhatók, de fontos, hogy tudjuk, a tesztek szerint ezek az abroncsok nem képesek olyan teljesítményt nyújtani, mint a speciális nyári- vagy téligumik. A négyévszakos gumik jele egy nap, esőcsepp és levél, melyek az abroncs oldalfalán láthatók.

 • Haladjon tovább biztonságosan, akár kevesebb levegővel – defekttűrő gumiabroncsokkal!

  A defekttűrő abroncsokkal akkor is tovább haladhat úti célja felé, ha szökik a nyomás a kerekeiből. Speciális szerkezetüknek köszönhetően egy adott maximális sebességgel még biztonságosan megtehet bizonyos távolságot.

  Time
Top