Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS ST > Felszereltségek > Vezetési élmény

Vezetési élmény

A Focus ST maximális szintre emeli a Focus vezetési élményét. A választható, négyféle vezetési módnak köszönhetően (Normál, Csúszós, Sport, Versenyautó*) a kifinomult Focusból egy szempillantás alatt izgalmas versenyautót varázsolhat. A tökéletesre csiszolt alvázat Continously Controlled Dampinggel** (CCD) kombináltuk, amely folyamatosan igazítja a felfüggesztést annak érdekében, hogy minden körülmények között kiemelkedő vezetési élményben és dinamikában legyen része. Ezt a Focust úgy alkottuk meg, hogy az országúton és a versenypályán is megállja a helyét. 

Ford Focus ST interior drive selector close up

Finomra hangolt vezetési élmény

A Focus ST négyféle választható vezetési móddal érhető el: Normál, Csúszós, Sport és Versenyautó módbanTooltip. Minden egyes beállítás tökéletesre hangolja a hot hatch kialakítású autó teljesítményét, amely a folyamat során a motor működését, a gázkar állapotát, a fékpedálokat és a kormányzáskorrekciót is módosítja. Ezt a továbbfejlesztett Nyomatékvektor-szabályzást az Elektronikus menetstabilizáló rendszer és a teljesítményoptimalizált alváz egészíti ki, ezzel biztosítva a tökéletes vezetési élményt az országúton és a versenypályán egyaránt.

Kiemelkedő vezetési élmény

A Focus ST a Ford kifinomult Continuously Controlled DamingTooltiptechnológiával érkezik. Ez a fejlett rendszer folyamatosan felügyeli és igazítja az autó felfüggesztését, hogy mindig kiemelkedő kényelmet és teljesítményt nyújthasson. Az opcionális Ford Performance csomaggal ellátott dízeles gépjárművek a CCDTooltip egy továbbfejlesztett, adaptív verziójával rendelkeznek, amely további felfüggesztési beállítások módosítására képes. A kiválasztott vezetési módtól függően a rendszer finomhangolja a lengéscsillapító beállításait, hogy tökéletes vezetési élményt biztosítson.

Blue Ford Focus ST front view in motion
Ford Focus ST launch control dashboard close up

Gyorsabb indulás

A gyors és gondtalan indulás érdekében a Focus ST-t Indítás ellenőrzés funkcióval láttuk elTooltip. Állítsa be a maximális fordulatszám/percet, lépjen a gázpedálra és élvezze, ahogy az autó az előre megadott beállításoknak engedelmeskedik.

Top