MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > TOURNEO CUSTOM > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Elsőosztályú kényelem

Többféleképpen állítható ülések, Hangvezérlés, praktikus tárolóhelyek és számos egyéb innovatív megoldás gondoskodik arról, hogy a vezető és az utasok számára is elsőosztályú utazási élményt biztosítson a Tourneo Custom. 

Az oldalon megjelenő felszereltségek elérhetősége modellenként eltérhet. A felszereltségek elérhetőségével kapcsolatban kérjük, tájékozódjon a letölthető brosúra specifikációkra vonatkozó részéből, az árlistából vagy keresse fel Ford márkakereskedőjét!

Összeköttetésben a világgal

Az új Tourneo Custom mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect Modem 2019 HU is rendelhető. A rendszer olyan hatékony kommunikációs szolgáltatásokat kínál, mint például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, nyithatja és zárhatja az ajtókat. Ismeretlen környéken előfordulhat, hogy nem emlékszik, pontosan hol parkolt le. Felesleges aggódnia, hiszen az alkalmazás térképén folyamatosan látható járműve aktuális helyzete, így azt időveszteség nélkül, bármikor gyorsan megtalálhatja. 

Ford Tourneo with a lake at the background

Kényelmes utazás bármely üléskonfiguráció esetén

Az állítható vezetőüléssel és kormányoszloppal bárki megtalálhatja a számára ideális vezetési pozíciót. Az alapfelszereltség részét képezik a vezető- és utasoldali kartámasz, a vezetőoldali deréktámasz és a fűthető első ülések. Az ülések elrendezésének köszönhetően a Tourneo Custom tágas belső tere kellő rugalmasságot és kényelmet biztosít mind személy-, mind csomagszállításhoz.

Amennyiben a szokásosnál is nagyobb csomagtérre van szükség, a második és a harmadik üléssor ülései külön-külön is eltávolíthatóak. Ezzel az intelligens megoldással mindig pontosan olyan hely alakítható ki a járműben, amilyenre éppen szükség van.

SYNC 3 rendszer Hangvezérléssel

A Ford SYNC 3 segít, hogy kapcsolatban maradjon a világgal. Kezelje telefonját, a zenelejátszást és a navigációt hangvezérléssel. A vezeték nélküli térképfrissítések és a Live Traffic forgalmi tájékoztatás segítségével a rendszer automatikusan az útviszonyokhoz igazítja az útvonaltervet, így Ön nagyobb nyugalomban, időben érkezik meg céljához. A színes kijelző az okoseszközöknél megszokott ujjmozdulatokkal egyszerűen irányítható, valamint elérhetőek rajta az Apple CarPlay és az Android Auto applikációk is.

SYNC 3 display panel

Mindennek megvan a maga helye

Számtalan praktikus tárolóhely került kialakításra az autóban, még a műszerfal tetején is. Ilyen például a műszerfal felett található süllyesztett rekesz, melyben egy 12 V-os csatlakozóaljzat, egy AUX bemenet és egy USB csatlakozó kapott helyet.
Emellett a vezető- és utasülés között opcióként elérhető egy 150 W-os/230 V-os aljzat is.

Az olyan továbbfejlesztett tárolási megoldások, mint például az elhúzható rolóval fedett pohártartó, a palacktartó, az ülés alatti laptop- és irattartó, az ajtórekeszek és a kihajtható asztal, segítenek tisztán, rendezetten tartani a belső teret és rejtve tartani az értékeket.

Kétoldali tolóajtó

A belső tér könnyebb, kényelmesebb megközelíthetősége érdekében mindkét oldalon tolóajtót helyeztünk el. A nagy gonddal tervezett tolóajtók mechanikus része rejtett kialakítású, ami fokozza, a gazdaságosság szempontjából fontos, áramvonalasságot, valamint csökkenti a menetzajt. Tovább fokozzák a kényelmet az alapfelszereltség részeként elérhető kétoldali fellépők az ajtók hosszában.

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Integrált tetőcsomagtartó sín: kényelmes, gazdaságos és csendes

Az innovatív tetőcsomagtartó sín egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Ezzel nem csupán a hagyományos tetőcsomagtartó fel- és leszerelésére fordított időt spórolhatjuk meg, hanem javul a jármű légellenállása is, vagyis csökken a fogyasztás, valamint a szélzaj.

Az eső mértékéhez igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Ford Tourneo close up of rain on windscreen
Ford Tourneo close up of fogged-up window

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is

Ideális hőmérséklet, személyre szabva

Az újratervezett klímavezérlő rendszer hatékonyabb légkondicionálást, tehát gyorsabb hűtést és fűtést biztosít. Az egyszerű kezelés érdekében három forgótárcsával szabályozható. A vezető- és utasoldali lábtérben az eltérő igényeknek megfelelően külön-külön szabályozható a légkondicionálás. Emellett pollenszűrő gondoskodik a levegő frissességéről.

Ford Tourneo console interior front
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom Minibusz

Az új Tourneo Custom Minibusz L2 kialakításánál az utasok kényelme volt az elsődleges szempont, ezért mind a négy, közvetlenül elérhető üléssorában bőséges helyet biztosít. A kétoldali fellépőknek köszönhetően a hátsó ülések is könnyen megközelíthetőek. A Titanium modell rendelhető teljes bőrkárpittal is, ami tovább fokozza az utasok kényelmét.

Top