Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ TOURNEO CUSTOM > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Focus ajánlat magánszemélyeknek

TOURNEO CUSTOM

FORD TOURNEO CUSTOM

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Kifutó modell! A készlettisztitó akciókról és az elérhető modellekről kérjük, érdeklődjön a Ford márkakereskedésekben!

  alt
 • Új Ford Tourneo Custom 320 SWB TREND 2.0 TDCi 130LE EUR6 M6 FWD. Legyen az Öné akár bruttó 8 415 400 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*!

  *Az ajánlat új Ford Tourneo Custom 320 SWB TREND 2.0 TDCi 130LE EUR6 M6 FWD modell vásárlása esetén, 2018. szeptember 30- ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt

  *Az ajánlat Új Ford Tourneo Custom 320 SWB TREND 2.0 TDCi 130LE EUR6 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,69% - 24,9% érték közötti lehet, 80% finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  További információ a letölthető árlistákban, a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

   

Top