Home > Személyautók és Személyszállítók > FOCUS > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Az Ön igényeire tervezve

Ideális méret, maximális kényelem. Okos megoldások egész sora gondoskodik arról, hogy az autó minden egyes milliméterét használni tudja.

Ford Focus touchscreen in detail

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

A kulcsnélküli annyit tesz: gondtalan

Kulcsok a zsebben vagy a táskában? Nincs szabad keze? A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszerével ilyenkor sem okozhat gondot a jármű nyitása vagy zárása.

KeyFree product image
Wheel Controls - steering wheel

Egy kormánykerék, mellyel mindent kézben tarthat

Az ergonomikus kialakítású, háromküllős kormánykerék tervezése során a vezetői igényeket tartották szem előtt. Minden egyes gomb, kezelőszerv kézre esik és a kormánykerék megfelelő elhelyezésével javult a műszerfal használata és átláthatósága. Miért ne fokozná tovább ezt a kényelmet az opcióként elérhető Fűthető kormánykerékkel?

Ügyes tárolás az okos készülékeknek

A középkonzol helyet biztosít az okostelefonoknak és egyéb mobil eszközöknek. Az USB csatlakozó és a 12V-os csatlakozóaljzat mellett elegendő hely áll rendelkezésre, hogy személyes tárgyait biztonságosan elhelyezze.

Clever storage unit between front seats

A MyKey rendszerrel nyugodtan kölcsönadhatja autóját

A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot. De ha szeretné, bármelyik típusból akár több kulcsa is lehet.

A hand holding a car key for Ford
Auto-Dimming Rearview Mirror engaged

Nem kell többé tartania az elvakító fényszóróktól

Könnyebb az éjszakai vezetés, ha a mögöttünk haladók fényszórói nem vakítanak el folyton. Az innovatív, Automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükör érzékeli a fényszórók fényét, és tompított módba vált.

Top