Ford E-Transit front vie parked with fleet

ÜZLET TELE ENERGIÁVAL

ÚJ FORD E-TRANSIT

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Az új Ford E-Transit 2022-ben érkezik

Az alvázfelépítmény (a bal szélen látható jármű) képe csak illusztráció.

A képeken nem az EU előírásoknak megfelelő járművek láthatók.

  •  
    MAXIMÁLIS RAKTÉR TÉRFOGAT
  •  
    BRUTTÓ TEHERBÍRÁS
  • miles
    HATÓTÁVOLSÁG TELJESEN ELEKTROMOS ÜZEMMÓDBAN
  • Márkakereskedéseink

100% ELEKTROMOSSÁG. 0% KOMPROMISSZUM.

Egy új Transit van a láthatáron. Elődeihez hasonlóan teherbíró, sokoldalú, tettre kész  - de mostantól káros anyagokat sem bocsát ki. Az E-Transit a Ford rohamosan bővülő elektromos járműcsaládjának legújabb tagja, mely új korszakot nyit a Transitok történetében. Ez a 400 V-os, 67 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt különleges elektromos áruszállító egyetlen töltéssel akár 350 km-t is képes megtenniE-Transit Range. Ráadásul elektromos hajtásának köszönhetően gond nélkül közlekedhet vele az alacsony kibocsátást előíró zónákban is. A fedélzeti Pro Power rendszer szabványos, 230 V-os és 2,3 kW teljesítményű csatlakozóiról pedig még az elektromos gépeket, szerszámokat is működtetheti. A kétféle magasságban és háromféle hosszal elérhető E-Transit raktere akár 15,1 köbméteres is lehetE-Transit Cargo. Bármilyen áruszállítóra is van szüksége, az E-Transitok gazdag modellválasztékában biztosan talál olyan járművet, amely új energiákkal tölti fel a vállalkozását.

Ford E-Transit being charged by man

KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS NÉLKÜL

Az E-Transit fenntartási költségei a dízelüzemű járművekhez képest akár 40%-kalE-Transit Range 2 is alacsonyabbak lehetnek. Mivel a jármű teljesen elektromos hajtású és menet közben semmilyen károsanyagot nem bocsát ki, ezért az alacsony kibocsátást előíró zónákban is üzemeltethető, továbbá cége fenntarthatósági és szén-dioxid-kibocsátás-csökkentési céljainak teljesítéséhez is hozzájárul. A jármű környezetre gyakorolt pozitív hatását növelheti, ha az akkumulátorok töltésekor megújuló energiákat használó szolgáltatót vesz igénybe.

Ford E-Transit driving through residential street

CSENDBEN TELJESÍT

Az E-Transit szinte teljesen zajmentes elektromos motorjának köszönhetően bárhol és bármikor csendben dolgozhat. Dolgozhat egész éjjel, szállíthat kora reggel - az elektromos Transittal minimálisra csökkentheti a helyi zajszennyezést.

Man using power tools outside Ford E-Transit

FEDÉLZETI PRO POWER RENDSZER

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosíthat elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzathoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot vagy bármilyen más elektromos eszközt.

TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A zéró kibocsátású E-Transit örökölte a hagyományos Transitok legendás áruszállító képességét. A maximális helykihasználás érdekében a jármű nagy teljesítményű akkumulátorai az átgondoltan megtervezett karosszéria alatt helyezkednek el.  Az elektromos Transit háromféle hosszal és kétféle tetőmagassággal választható. Raktere 9,5 és 15,1 köbméter között változhat, ahol akár 1616 kg rakománytE-Transit is szállíthat. Az extraként rendelhető, automatikus oldalsó rakodóajtók és a teljes magasságú, beépített világítással ellátott hátsó ajtók megkönnyítik a rakományhoz való hozzáférést.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

A Ford SYNC 4 egy felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4SYNC 4 rendszert jóformán nélkülözhetetlenné. 

Ford Telematics being shown by man at building site

FORD TELEMATICS

A Ford Telematics szolgáltatások segítséget nyújthatnak a nagyobb járműparkok hatékonyabb üzemeltetésében, a kihasználtság javításában és az állásidők csökkentésében. A Ford Telematics adataira támaszkodva pontos képet kaphat a flotta mindennapi működéséről, a járművek műszaki állapotáról, és idejekorán értesülhet a várható problémákról, amivel  cége hatékonyságát is javíthatja. (Magyarországon jelenleg nem elérhető.)

Depot charging graphic

TÖLTÉS A TELEPHELYEN

Igény szerint olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén kiépíthetünk egy elektromos töltőpontot, ahol az E-Transitot alig több mint 8 óra alatt teljesen feltölthetiE-Transit Charging.

Public charging graphic

TÖLTÉS NYILVÁNOS HELYEN

Bárhová is szólítja munkája, az E-Transit töltése nem okozhat nehézséget. Gyorsan növekvő FordPass töltőhálózatunkban 2021-re Európa-szerte már több mint 150 000 nyilvános töltőállomás lesz elérhető. Ezen felül több mint 400 helyszínen veheti igénybe az  IONITY hálózat nagy teljesítményű töltőállomásainak töltőpontjait.

Home charging graphic

TÖLTÉS OTTHON

Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. A elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jármű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wall Box töltőpontot.