Home > Személyautók és Személyszállítók > MUSTANG > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Élvezzen ki minden pillanatot!

A Ford Mustangot úgy tervezetük, hogy Ön hátradőlhessen, és átadhassa magát a legcsodálatosabb élménynek – legyen az városi vezetés vagy egy hosszabb utazás.

Egy kulcs, ami összeköt a világgal

A Ford Mustang mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiFord Pass Connect hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatokWi-Fi hotspot hu. A friss információkra támaszkodva könnyebben elkerülheti a forgalmi dugókat és zavartalanul élvezheti a Mustanggal az üres útszakaszokat.

Ford SYNC with FordPass Connect detail
FordPass app

Még több szolgáltatás FordPass alkalmazással

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járművének állapotával kapcsolatos értesítőket.  A telefonról közvetlenül az autóba küldött úti cél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról. Sőt, automata váltós változatnál akár a motort is beindíthatja vele, így autója jég- és páramentes állapotban, menetkészen várja, amikor útnak indulna.

 

Ford SYNC interior display

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Legyen színes a vezetés!

A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hét hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

MyColour display panel

Saját Mustang. Saját beállítások.

A MyMode segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, a z Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre (csak automata váltó esetén) vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

Extra kényelem az állítható, fűtött ülésekkel

Az elektronikus szabályozásnak köszönhetően az időjárástól függetlenül mindenki kényelmesen érezheti magát a Mustang üléseiben. Az első ülésekhez extraként fűtést is választhat, így télen is melegben utazhat.

New Ford Mustang front interior
Top