Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ MUSTANG > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Élvezzen ki minden pillanatot!

Az új Ford Mustangot úgy tervezetük, hogy Ön hátradőlhessen, és átadhassa magát a legcsodálatosabb élménynek – legyen az városi vezetés vagy egy hosszabb utazás.

Ford SYNC interior display

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Legyen színes a vezetés!

A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hét hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

MyColour display panel

Saját Mustang. Saját beállítások.

A MyMode segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, a z Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre (csak automata váltó esetén) vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

Top