Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Cars > TOURNEO CUSTOM > Modellek és Specifikációk > Active

ÚJ FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

A Ford Active sorozat többi tagjához hasonlóan az új Tourneo Custom Active modell is egy robusztus felépítésű és sokoldalú személyszállító. Tágas utasterében akár 8 személy is kényelmesen elfér, így egy népesebb baráti társaság, vagy egy kiránduló nagycsalád is elegendő helyet talál benne csomagjaival együtt. Ráadásul az igényeknek megfelelően állítható és kivehető üléseknek köszönhetően a csomagtér tovább bővíthető. A jármű terepjáró képességeit javítja az extraként rendelhető  mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű, melynek segítségével a legtávolabbi úti célok is biztonságban elérhetők. A lenyűgöző, új külső pedig félreérthetetlenül jelzi mindenki számára, hogy aki benne ül, komolyan veszi a feladatát. Akár a városon belül suhan úti célja felé, akár hétvégi kalandra indul a családjával. 

Legfontosabb jellemzők

Karakteres Ford Active formavilág, sokoldalúan állítható ülések, és nehezebb terepen is biztos irányítás az extraként rendelhető, részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművel. Ha kell, a Tourneo Custom Active elegánsan suhan az úti célja felé, de nem ijed meg a kihívást jelentő útviszonyoktól sem.

Lendületes formavilág

Az új Tourneo Custom Active modellben tökéletesen párosul a sokoldalúság és stílusos megjelenés. A tető teljes hosszában húzódó tetősínekkel szükség esetén tovább bővíthető a csomagok rendelkezésére álló hely. A kéttónusú fényezés, az egyedi 17"-os könnyűfém keréktárcsák és oldallépcsők, valamint a jellegzetes Ford Active hűtőrács pedig erőt sugárzó megjelenést kölcsönöz a járműnek.

Tourneo Custom Active with people unloading boat
Tourneo Custom Active interior view

A kényelem mindenhová elkísér

A prémium minőségű, stílusos „Nordic Blue” varrással díszített, részben bőrből készült üléseken akár 8 személy is komfortosan utazhat. Az ülések lehajtásával a csomagtér rugalmasan bővíthető, a második üléssor pedig hátra is fordítható a kényelmes beszélgetésekhez. A Ford Tourneo Custom Active modellben is megtalálható a FordPass Connect kommunikációs modem, ami a fedélzeti Wi-Fi-n keresztül akár 10 eszköz számára biztosít hozzáférést a világhálóhoz. Ideális jármű, hogy sokadmagával együtt felfedezze a világot.

Fejlett motortechnológia

A Tourneo Custom Active fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjainak magabiztos teljesítménye figyelemre méltó hatékonysággal párosul. A kétféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítményre és 415 Nm nyomatékra képes erőforrásokhoz manuális és automata váltó is választható. Természetesen mindkét motor megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2 előírásoknak. A jármű ezen felül EcoBlue hibrid hajtással is választható, mellyel még alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és kibocsátás érhető el. 

Engine close up

Figyelemre méltó képességek

A Tourneo Custom Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között segíti a jármű haladását és javítja stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Felszereltség és technikai specifikáció

Ismerje meg a modell felszereltségét és technikai specifikációját, vagy töltse le katalógusunkat!

Silver Tourneo Custom at riverside with canoe
Top