Ford Mustang engine graphic

MOTOR & ERŐÁTVITEL

Az új Ford Mustang nem csak a teljesítményről szól. A motorháztető alatti fejlesztésektől kezdve az aerodinamikus kialakításig a Mustangot úgy tervezték, hogy izgalmas vezetési élményben legyen része minden alkalommal, amikor beül a volán mögé – akár vasárnap gurul az autóval egy laza kört, akár a versenypályán teszi próbára. Bár a vezetési élmény a legfontosabb, nem ez az egyetlen jó dolog a Mustangban. Mind a GT, mind a Mach 1 számos technológiával rendelkezik, amelyek tájékoztatják, összekapcsolják a külvilággal, és szórakoztatják is. A nagy teljesítményű fékrendszer, az ergonomikus kialakítás és a prémium minőségű anyagok pedig biztosítják, hogy kényelemben és biztonságban élvezhesse a teljesítményt.

All-New Ford Mustang Mach 1 engine

EGY MUSTANG. KÉT NAGYTELJESÍTMÉNYŰ MOTOR.

A Ford Mustang GT híres 5,0 literes V8 motorját kettős befecskendezési technológiával láttuk el, ami a nagynyomású, közvetlen befecskendezést kombinálja az alacsony nyomású közvetett befecskendezésű rendszerrel. Ennek eredményeként a motor lenyűgöző 450 LE teljesítményre és 529 Nm nyomatékra képes. A Ford Mustang Mach 1 speciálisan módosított és kalibrált 5,0 literes V8-as motorja új szintre emeli a teljesítményt. A teljesítménynövelő újításoknak köszönhetően alig 4,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre, csúcssebessége pedig eléri a 267 km/h-t. Az európai piacokon ma vitán felül a Ford Mustang Mach 1 az elérhető legerősebb Mustang.

6 SEBESSÉGES MANUÁLIS VÁLTÓ: ZÖKKENŐMENTES, GYORS REAKCIÓ

A Ford Mustang GT és a Mach 1 egyaránt rendelhető 6 sebességes manuális váltóval is. A rövid, első sebességfokozat kiemelkedő gyorsulást biztosít álló helyzetből, míg a 6. fokozat az üzemanyag-takarékosság érdekében segít nagy sebességnél is alacsonyan tartani a fordulatszámot. A sebességváltókat a könnyed és pontos váltás, a fokozatok közti kis távolságok és pozitív váltási pontok teszik ideálissá a teljesítményközpontú autóvezetéshez. A Mach 1-ben ez kiegészül egy automatikus fordulatszám-illesztési funkcióval, ami a versenypályán még simább sebességváltást tesz lehetővé.

Ford Mustang Mach 1 6-speed manual gear stick close up
Ford Mustang GT

KIFINOMULT 10 SEBESSÉGES AUTOMATA VÁLTÓ

A továbbfejlesztett 10 sebességes automata váltó rendkívüli gyorsulást és kiemelkedő üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé. A váltó elektronikus vezérlőrendszerének eltérő beállításaival a Mustang paraméterei a különböző üzemmódokhoz optimalizálhatók. A valós idejű, adaptív váltásütemezéssel az erőátviteli rendszer folyamatosan alkalmazkodik a változó körülményekhez, és minden helyzetben a megfelelő sebességfokozatot választja - legyen szó akár autóutakról, akár versenypályáról. Az optimális forgatónyomaték-kapacitás érdekében a Mach 1-ben ezt a rendszert fejlesztettük tovább, és kalibráltuk a még sportosabb sebességváltásokhoz. A kormányra szerelt váltófülekkel erőfeszítés nélkül uralhatja a Mustang bámulatos teljesítményét.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

VEZESSEN RAGYOGÓ HANGULATBAN!

Ford Mustang exhaust valve close up

A NYUGATI PART NAPSÜTÖTTE HANGULATA

Az amerikai nyugati part napsütötte, végtelen útjait idéző ikonikus Mustang California Special visszatért, és most először kapható Európában. A különleges kiadású V8-as kabrió maga a megtestesült stílus és teljesítmény. Szemet gyönyörködtető karosszériaszínek széles választékában elérhető, új California Special márkajelzéssel ellátott jellegzetes méhsejtes hűtőráccsal, egyedi 19"-os könnyűfém keréktárcsával és jellegzetes versenyautó-csíkokkal.

MENŐ BELSŐ DIZÁJN​

A Mustang California Special exkluzív belső tere a nyugati part hangulatát tükrözi. Az ajtókat prémium minőségű, piros kontrasztvarrásos Miko Suede kárpit borítja, az ülések nemcsak formásak, de kényelmesek is. A belső teret egyedi California Special márkajelzés és más márkajelzéses dizájnelemek díszítik a műszerfaltól a szőnyegekig.

Ford Mustang side view
All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

VERSENYKÉSZ TELJESÍTMÉNY

Ford Mustang exhaust valve close up

SEMMIHEZ NEM HASONLÍTÓ HANG

A Ford Mustang Mach 1 egyedülálló aktív kipufogó-hangolása mély, öblös hanggal teszi teljessé az autó megjelenését. A 4 db 4,5”-os kipufogóvég a jellegzetes hangzás érdekében perforált. Mind a Mach 1, mind a GT modell esetén a jármű hangja az aktív szelepes kipufogó-hangolással szabályozható. A lehetőségek között Normal, Sport és Race Track beállítások, valamint Quiet üzemmód is található, ez utóbbit akár időzíteni is lehet.

KOMOLY FÉKERŐ

Egy olyan nagy teljesítményű autónak, mint a Ford Mustang, hasonlóan nagy teljesítményű és rendkívül megbízható fékrendszerre van szüksége. Mind a GT, mind a Mach 1 nagy teljesítményű, 6 dugattyús Brembo™ elülső féknyergeket kapott, amelyek 15"-os, léghűtéses féktárcsákon ülnek. Tökéletes megoldás a hatékony és biztonságos fékezéshez még a versenypályán is.

Ford Mustang side view
Ford Mustang Mach 1 displaying advanced cooling system

ÚJ, TOVÁBBFEJLESZTETT HŰTŐRENDSZER

A Ford Mustang Mach 1 új, rendkívül kifinomult hűtőrendszert kapott, melynek része a két oldalsó hőcserélő. Ezek egyike a motorolajat, míg a másik a sebességváltóolajat hűti, ezek 75%-kal növelik a jármű hűtési kapacitását. A rendszerben további hőcserélők és szivattyúk gondoskodnak a hátsó tengely hűtéséről, valamint gondosan tervezett légcsatornák felelnek a fékek hűtéséért. Mindezzel javul a jármű állóképessége – még többet száguldozhat a versenypályán.

MÉRJE A TELJESÍTMÉNYT!

A Track Apps több különféle teljesítményre vonatkozó információt jelenít meg a műszerfalba épített LCD kijelzőn, hogy a legtöbbet hozhassa ki Mustangjából. A Track Apps használatával megjeleníthető például a gyorsulási idő, a fékteljesítmény és a köridők. Az adatok segítségével verseny közben maximálisan kihasználhatók a Mustang képességei, és fokozható a vezetési élmény.

Ford Mustang interior view with racing driver
All-New Ford Mustang Mach 1 side view

ÁRAMVONALAS KIALAKÍTÁS

A sportos megjelenésű és alacsony tetővonalú Mustang GT is minden ízében erőt sugárzó autó. A Mustang  Mach 1 vonalait a különböző aerodinamikai fejlesztésekkel még inkább a versenypályák követelményeire szabtuk. A módosítások közé tartozik az első lökhárítótoldat, az új, szélesebb padlólemez és a hátsó diffúzor, melyek együtt lényegesen nagyobb leszorítóerőt biztosítanak. Az új hűtőrács és a légáramlás általános javítása versenykörülmények között hatékonyabb hűtést biztosít, emellett erőteljes és magabiztos megjelenést garantál az úton, míg az ikonikus, cápaorrú kialakítás egyértelműen a legendás Mustang örökségre utal.

Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

ÉRZÉKENY KORMÁNYZÁS, PRECÍZ ÉS MEGBÍZHATÓ IRÁNYÍTÁS

Mindkét Mustang modellben elektromos szervokormány (EPAS) található, amely automatikusan igazodik a haladási sebességhez és a vezetési körülményekhez. Az elektromos szervokormány speciálisan a Mach 1 modellhez lett újrakalibrálva, csakúgy, mint az automatikusan beállítható MagneRide™ felfüggesztési rendszer. Minderre a nagyobb kormányzási érzékenység és menetkényelem érdekében volt szükség. A továbbfejlesztett, precízen beállított alváz a merevebb lengőkarokkal és első felfüggesztéssel optimális irányíthatóságot és kiváló stabilitást biztosít a szélsőséges körülmények között.

Ford Mustang Mach 1 rear overhead view

LEGYEN FELEJTHETETLEN MINDEN UTAZÁS

New Ford Mustang transparent model with visible suspension system

BEMUTATKOZIK A MAGNERIDE™ DAMPING SYSTEM

Ez az új, továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer magabiztosságot és különleges kényelmet nyújt a Mustang sofőrjének. A rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a vezető reakcióit, és másodpercenként akár ezerszer is ellenőrzi, valamint módosítja a lengéscsillapítókat. A különböző vezetési módok automatikusan állítják a rendszer kalibrációját a kivételes stabilitásért, utazási kényelemért és irányíthatóságért minden körülmények között.

Ford cluster LCD display

DIGITÁLIS MŰSZERFAL ÉS VÁLASZTHATÓ VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

A 12"-os LCD műszerfal Mustang modellnél az első teljesen digitális kijelző. Ez a testreszabható műszerfal minden utazást élménnyé tesz, mindig a választott vezetési  üzemmódhoz igazítva jeleníti meg az adatokat. A műszerfal elrendezése az éppen megadott vezetési üzemmódtól függően változik, és beprogramozható arra is, hogy a műszercsoportokat a hét választható szín egyikére színezze. De készíthet saját műszerfalat is.

selectable drive modes

VÁLASZTHATÓ VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Egyetlen mozdulattal válthat a Mustang különböző teljesítménybeállításai között, legyen az Normal, Sport, Track vagy Snow/Wet (Normál, Sport, Versenypálya, Havas/Vizes). A választott üzemmódtól függően változik a kormány keménysége, a szelepnyitási idő, a váltóvezérlés (csak automatánál), valamint az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításai, hogy a körülményeknek és a vezetői igényeknek a legjobban megfeleljen. A MyMode rendszerben ezután elmenthetők a kívánt beállítások, például az Aktív kipufogó intenzitása. A versenypályán nyújtott sportos teljesítmény érdekében pedig az új Drag Strip üzemmód maximalizálja a gyorsulást.

MINDEN HELYZETBEN MEGFELELŐEN REAGÁLÓ SZERVOKORMÁNY

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) mindig a sebességhez és a körülményekhez alakítja a kormányzást. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatot könnyebbé téve fokozza a manőverezhetőséget. Nagy sebességnél pedig, amikor finomabb mozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Ford Mustang Mach 1 steering wheel close up
Ford Mustang driving up hill

EXTRA SEGÍTSÉG LEJTŐN ÉS EMELKEDŐN TÖRTÉNŐ ELINDULÁSHOZ 

A Visszagurulásgátló segít megakadályozni, hogy autója hátra vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el. Mégpedig úgy, hogy a fékrendszeren 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így időt biztosít Önnek arra, hogy a lábát a fékről a gázpedálra tegye. Ez a megoldás csúszós útfelületen történő elinduláskor vagy megálláskor is hasznos.

New Mustang trailing another car

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Az Adaptív sebességtartó automatikával beállíthatja a haladási sebességet, a rendszer pedig megtartja azt. Ha a beépített érzékelők járművet érzékelnek az autó előtt, a Mustang lelassít, és megtartja az előre beállított követési távolságot. Ha pedig újra szabad az út, a rendszer visszagyorsít a megadott sebességre.

MODERN RENDSZER A KÖNNYEBB SÁVTARTÁSHOZ

A Sávtartó automatika egy előre néző kamera segítségével észleli a véletlen sávelhagyást. A rendszer ilyenkor a kormánykereket rezegtetve jelez a vezetőnek, valamint egy vizuális értesítést is megjelenít. Ha a vezető lassan vagy egyáltalán nem reagál, a Sávtartó automatika kormányrásegítéssel tereli vissza az autót a megfelelő sávba. A technológiát többsávos utakra (például autópályákra) tervezték, tehát automatikusan kikapcsol 70 km/h alatt, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Ford Mustang side view
Mustang LCD screen showing rear camera

EGYSZERŰBB TOLATÁS

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy a kamera azokat a tárgyakat is megmutatja, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beparkolhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.

Ford Mustang LED lights close-up

LED-ES FÉNYSZÓRÓK ÉS NAPPALI MENETFÉNYEK

A Mustang most már teljesen LED-es, háromoszlopos lámpatestekkel rendelkezik, melyeknek pontos és intenzív fényei automatikusan igazodnak a különböző vezetési körülményekhez. Hasznos éjszakai segéd az Automatikus fényszóró, ami szembejövő forgalom észlelésekor átmenetileg lefelé irányítja a fényszórót, elkerülve a másik jármű vezetőjének elvakítását. Miután elhaladtak egymás mellett, a rendszer automatikusan visszavált a jobb látási viszonyokat biztosító országúti fényszóróra.

Mustang pony image being reflected by light

VISSZAPILLANTÓK ÉS MUSTANG LÁMPÁK

Amint kinyitja az ajtót, a földre egy Mustang logót vetít a visszapillantóba szerelt lámpa.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

CSATLAKOZÁS ÉS SZÓRAKOZÁS

person using FordPass app

TÖLTSE LE A FORDPASS ALKALMAZÁST ÉS FEDEZZEN FEL TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálja járművét, ha elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járműve állapotával kapcsolatos értesítőket. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

Tudjon meg többet

SYNC 3 HANGVEZÉRLÉSSEL

A Ford SYNC 3 segít, hogy kapcsolatban maradjon a világgal. Kezelje telefonját, a zenelejátszást és a navigációt hangvezérléssel. A színes, 8”-os érintőképernyő egyszerűen vezérelhető az okoseszközöknél megszokott ujjmozdulatokkal.  SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz.

Ford Mustang SYNC 3 screen close up
Apple CarPlay close up

APPLE CARPLAY

Az Apple CarPlay segítségével a SYNC 3 rendszeren keresztül hozzáférhet iPhone készülékén található zenékhez, podcast-okhoz, térképekhez és hangoskönyvekhez. Csatlakoztassa egy USB-kábellel iPhone készülékét a járműhöz, és a telefon képernyője máris megjelenik a SYNC rendszer színes, 8”-os érintőképernyőjén. Ezután a Siri hangvezérlésével, illetve az okostelefonoknál megszokott érintőképernyős felületeken alkalmazott mozdulatokkal minden kívánt funkció hozzáférhető. A Siri használatával emellett kézhasználat nélkül kezdeményezhetők telefonhívások és küldhetők szöveges üzenetek is.

Mobile phone with Android Auto

ANDROID AUTO

Az Android Auto használatával a SYNC 3 rendszeren keresztül kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat, illetve küldhet szöveges üzeneteket, mindezt egyszerű hangutasításokkal. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.) Emellett az Android készülékén tárolt zenék, podcast-ok és térképek is elérhetőek. Mindössze egy USB-kapcsolat és az Android Auto alkalmazás szükséges, és okostelefonja funkciói máris megjelennek, az okostelefonoknál már megszokott kézmozdulatokat is támogató színes, 8”-os SYNC érintőképernyőn.

Ford B&O

MINTHA KONCERTEN ÜLNE

Készüjön a különleges hangélményre: a gazdag és erőteljes, minőségi surround hangzásról az 1000 W-os B&O Play gondoskodik 12 hangszóróval, még a D- oszlopba is hangszórókat építettünk. Nem véletlen, hogy ennyire jól szól: a B&O PLAY akusztikai szakértői tökéletesen az autó teréhez hangolták a rendszert. Szóval bármerre is jár majd, az aláfestő zene biztosan jól fog szólni.

MyColour display panel

LEGYEN SZÍNES A VEZETÉS!

A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hétféle hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

All-New Ford Mustang Mach 1 interior cockpit view

LAZÍTSON, ÉS ÉLVEZZE A TELJESÍTMÉNYT!

Mustang showing heated seats with graphic

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLETET

Az opcionálisan választható elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, amelyet a rendszer automatikusan fenntart. A FordPass alkalmazással pedig még azelőtt felmelegítheti és előkészítheti az induláshoz a Mustangot, hogy elhagyná a házat. Egyszerűen távolról indítsa be a motort, hogy a szélvédő jégmentesen, önnel egyidőben álljon indulásra készen!Tooltip

SAJÁT MUSTANG. SAJÁT BEÁLLÍTÁSOK.

A MyMode segítségével tárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre (csak automata váltó esetén) vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

Ford Mustang My Mode switch close up
Ford Power starter button

EGY GOMBNYOMÁSRA BEINDUL

A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Mustang Mach 1 side view

NEM CSAK TELJESÍTMÉNY

Ford Mustang detecting a pedestrian on a street

MÉG A GYALOGOSOKAT IS VÉDI

Az Ütközésmegelőző rendszer a Gyalogosfelismerő rendszerrel a frontkamera és a radarok segítségével az utat pásztázva észleli az autó előtt megjelenő járműveket és gyalogosokat, majd figyelmeztet a jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál időben, a rendszer automatikusan fékezni kezd és akár meg is állítja az autót, így segít elkerülni a baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát.

ELEKTRONIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) teljes uralmat biztosít a jármű felett, és ezzel a javítja a vezetésbiztonságot is. Érzékelők követik folyamatosan minden egyes kerék sebességét, az autó sodródásának szögét és irányát, valamint a kormányzási ívet. Ha például egy akadály elkerülése érdekében hirtelen balra vagy jobbra rántja a kormányt, az ESP pontosan eloszthatja a fékerőt a kerekek között, és a motorteljesítményt is csökkentheti. Ezzel segíti kanyarodásnál az alul- vagy túlkormányzást, stabilabbá és könnyebben kezelhetővé teszi a járművet. Az ESC és a Kipörgésgátló nedves vagy jeges úton segít a kerék kipörgésének elkerülésében is.

Yellow Mustang aerial view on city road
Ford Mustang Mach 1 front wheel close up

IDŐBEN FIGYELMEZTET A LEERESZTŐ KERÉKRE

A keréknyomásfigyelő rendszer menet közben folyamatosan figyeli a kerekek állapotát. Amennyiben valamelyik keréknél nyomáscsökkenést érzékel, a műszerfalon megjelenő ikonnal figyelmezteti a vezetőt. A gumiabroncsok nyomásával, az olaj élettartamával és az autó műszaki állapotával kapcsolatos figyelmeztetéseket a FordPass alkalmazásban is megtekintheti.

Disc brake and rotor electronic brake prefill

GYORSABB VÉSZFÉKEZÉS, RÖVIDEBB FÉKÚTTAL

Ha az Elektronikus menetstabilizáló rendszer vészfékezési helyzetet észlel, akkor előkészíti a fékrendszert, leszűkítve a fékbetétek és a korongok közötti légrést. Az Elektronikus fékelőfeltöltésként ismert műszaki megoldás segít csökkenteni az autó féktávolságát.

Euro NCAP logo

3 CSILLAGOS NCAP BESOROLÁS

A Ford Mustang 3 csillagos Euro NCAP besorolást kapott, bizonyítva, hogy megvédi a vezetőt, az utasokat és a gyalogosokat is.

Ford SYNC emergency assist logo

FORD VÉSZHELYZETI ASSZISZTENS

A Ford SYNC egyik kiemelten fontos szolgáltatása a Vészhelyzeti asszisztens. Ha baleset következtében a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a technológia a Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosított és csatlakoztatott mobiltelefonon keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet a vészhelyzeti szolgálatokkal. Szintén lényeges, hogy a rendszer a létfontosságú adatokat – például a GPS-koordinátákat – is elküldheti, még akkor is, ha erre Ön éppen nem képes. Kisebb balesetek, például a gumiabroncs sérülése esetén a FordPass alkalmazás segítségével néhány koppintással felhívhatja a Közúti Segélyszolgálatot, és valós idejű térképen nyomon követheti a segítség érkezését.

Ford Mustang GT rear three quarter view

TÖBB, MINT ERŐ

Ford Mustang Ford Key close up

INDÍTSA AUTÓJÁT EGYETLEN GOMBNYOMÁSSAL!

A Mustang automatikusan érzékeli az egyedi indítókulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomni a Ford indítógombot, és a motor máris felbúg!

KÜLÖNLEGES BIZTONSÁG EGY KIVÉTELES AUTÓNAK

A Mustang biztonságáról egy kifinomult Thatcham 1. kategóriájú aktív lopásgátló rendszer gondoskodik, ami azonnal értesíti Önt, ha valaki megpróbálná feltörni, vagy elvontatni a Mustangját. A biztonsági rendszer részegységenként is élesíthető: a motorháztető, a csomagtartó és az ajtók egymástól függetlenül is figyelhetők. Bárhol is tartózkodik, a FordPass mobilalkalmazás azonnal jelzi, ha az autó riasztója működésbe lép, a SecuriAlert pedig minden illetéktelen behatolási kísérletről értesíti - még akkor is, ha az lopott vagy másolt kulccsal történik.

Ford Mustang GT rear close up

További információkért kattintson az alábbi linkekre!