Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Tourneo Custom PHEV

ÚJ FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Veleszületett hatékonyság és beépített kényelem.

Az új Ford Tourneo Custom Plug-in hybriddel (PHEV)  minden eddiginél hatékonyabban szállíthatja utasait úti céljaik felé. Az intelligens, hybrid technológiának köszönhetően rendkívül alacsony szinten tarthatja járműve károsanyag kibocsátási értékeit, az átgondolt megoldásokban gazdag, kifinomult utastér pedig mindeki számára élménnyé teszi az utazást.

Új Ford Tourneo Custom Plug-in hybrid Ecoboost benzinmotorral

A legjobb megoldások mindkét világból 

Az új Ford Tourneo Custom Plug-in hybrid két különböző energiaforrással rendelkezik ahhoz, hogy minden eddiginél hatékonyabban juttassa el utasait az úti céljaikhoz. Az egyik a fejlett, elektromos hajtás, mellyel rövidebb utakat akár nulla kibocsátással is megtehet. A másik a nagy távolságokra képes, többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost motor, ami lényegében bárhová elviszi. Ez a különleges hybrid technológia maximális hatékonyságot biztosít a Tourneónak, miközben a jármű megőrzi legendás megbízhatóságát és rugalmasságát.

Könnyedén feltölthető

A Plug-in hybrid elektromos hálózatról bárhol feltölthetõ, ezt követően pedig több mint 56 km-en át képes tisztán elektromos üzemmódban is autózni. Ez elegendő ahhoz, hogy a legtöbb, rövid, városi utat üzemanyag nélkül tegye meg. Amikor pedig az akkumulátorok kezdenek lemerülni, bekapcsol a hagyományos motor, ami nem csak kiterjeszti a jármű hatótávolságát, de útközben az akkumulátorokat is feltölti. Sőt, az akkumulátorok töltéséhez a Tourneo intelligens, öntöltő technológiája is hozzájárul. A regeneratív fékezésnek köszönhetően a rendszer a lassítás során elektromos energiát juttat vissza az akkumulátorokba. Ha pedig ismét feltőltődött, Ön bármikor visszakapcsolhat tisztán elektromos üzemmódba, így a költségeit is csökkentheti és a környezetét is óvja.

Új Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid töltése
Új Ford Tourneo Custom Plug-in hybrid hátsó ülései

Utazzon mindig első osztályon

Az új Tourneo Custom Plug-in hybrid maximális hatékonyságot kínál anélkül, hogy kompromisszumot kötne a helykínálat, a komfort vagy éppen sokoldalúság terén. Az alakítható hátsó ülésrendszerrel igény szerint növelhető a csomagtér vagy az utasok lábtere, sőt, a kényelmesebb beszélgetéshez akár szembe is fordíthatók egymással az üléssorok. Bárhol is foglal helyet az új Tourneóban, mindenütt prémium minőségű szövetek, okos megoldások és kifinomult részletek gondoskodnak arról, hogy Ön minden alkalommal kivételes kényelemben utazzon.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top