MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Finanszírozás > Ford Credit Termékek > Magánszemélyek > Zártvégű pénzügyi lízing

ZÁRTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

Kapjon extra árkedvezményt új autójából vagy élvezze akciós kamatainkat Ford Credit finanszírozás esetén!

Zártvégű pénzügyi lízing ajánlatunk elérhető 20% kezdő befizetéstől, forint alapon, maximum 84 hónapos futamidőre.

Igényeinek megfelelően választhat változó vagy fix kamatozású konstrukcióink közül.

Havi díjait még kedvezőbbé teheti maradványérték beépítésével.

Válassza az Ön számára megfelelő havidíjat és élvezze új autójának illatát!

Személyreszabott ajánlatainkért forduljon az Önhöz legközelebb eső Ford márkakereskedéshez.

Ford személyautóját finanszírozza a Ford Credit segítségével!

Aktuális ajánlataink

alt

Finanszírozási lehetőségek összehasonlítása

Összehasonlítás

 • Kérjük, olvassa el a saját érdekében!

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy autó vásárlása fontos és nagy döntés, ezért, kérjük, olvassa át alaposan a finanszírozási ajánlatot, és vegye figyelembe a költségek hosszú távú lehetséges alakulását, és az ezzel vállalt kockázatot is!

  Fontos megérteni, hogy a kockázatok miatt a fizetendő esetleges részletek összege a futamidő alatt növekedhet. Ezért döntésekor, kérjük, vegye figyelembe ezt is, az Ön anyagi biztonsága érdekében!

  Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a felelős döntéshez fontolják meg a háztartásuk teljes teherviselő képességét, vegyék figyelembe a háztartásukban élők vagyoni-jövedelmi helyzetét, eladósodottságát és a leendő adóssággal összefüggő teherviselő képességüket is.

  A megalapozott döntéshez segítséget nyújthat a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ tájékoztatója (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem) az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program). Kérdéseit, észrevételeit az alábbi elérhetőségek (https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/elerhetosegek) bármelyikén megteheti.

  Amennyiben termékeinkkel kapcsolatos további kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, hogy keressen fel bennünket személyesen ügyfélszolgálatunkon, a 1051 Budapest, József Attila utca 8. alatti címen vagy telefonon az (1) 429-7777 központi ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve írásban az ugyfelszolgalat.fordcredit@mail.merkantil.hu elektronikus elérhetőségen.

  Felhívjuk figyelmét, hogy fogyasztóvédelmi jogvita esetén a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat.

  Reméljük, mindezeket figyelembe véve, a lehető legjobb döntést hozza meg, és sokáig élvezheti autója kényelmét!

Top