A TRANSIT COURIER JELLEMZŐI

Nagyobb. Merészebb. Jobb. A Ford Transit Couriert teljesen újratervezték, hogy feszegesse a határokat. Nagyobb rakodótérrel, technológia által vezérelt beltérrel és megújult stílusával minden munkára készen áll.

Ford Transit Courier parked in nature

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

Ford Transit Courier loadspace

LENYŰGÖZŐ RAKODÓTÉR

Újratervezve a raktérkapacitás maximalizálása érdekében. A kerékjárati ívek közötti több mint 1,2 m-es szélességnek köszönhetően a Transit Courier padlószintjén két Euro raklapot is elhelyezhet. A LED-izzós csomagtérlámpáknak köszönhetően bármilyen fényviszonyok mellett jól látja a rakteret.

RAKODÓNYÍLÁSSAL ELLÁTOTT VÁLASZFAL

A válaszfalban lévő opcionális lenyitható rakodónyílás az első ülések alatti helyet használja ki, így biztosít a Transit Courierban 2,6 m-es maximális rakodási hosszt, szabad teret nyitva az alkalmankénti hosszabb rakomány szállításához.

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

BIZTONSÁG

Számos Ford gyárilag beépített biztonsági megoldással kapható. Éppolyan komolyan vesszük a biztonságot, mint Ön, ezért a járművet biztonsági riasztórendszerrel, betörésgátló zárakkal, kampós biztonsági zárakkal és páncélozott zárakkal szereltük fel.

Transit Courier Interior Side Cockpit

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Ford Transit Courier touchscreen

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ford SYNC 4 touchsreen

8"-OS SYNC 4 ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A központi 8"-os SYNC 4 érintőképernyő folyamatos csatlakoztathatóságot biztosít. Fejlett vezetéstámogató technológiákkal, Apple CarPlay és Android Auto támogatással, valamint hangparancsokkal a kéznélküli hívásokhozTourneo Courier V769 Sync 4.

FORDPASS PRO

Akár egy járművel dolgozik, akár ötöt kezel, a FordPass Pro alkalmazás biztosítja az eszközöket ahhoz, hogy jó műszaki állapotban, biztonságosan és zökkenőmentesen működtesse a járműveket. Az ingyenes alkalmazással megtekintheti járműve helyét és állapotát, távolról zárhatja vagy nyithatja ki az ajtókat, ütemezheti a töltésüket és még sok minden mástA távoli funkciók eléréséhez FordPass Connect modem.

Fedezze fel a FordPass Pro-t!

Person using FordPass app
Ford Transit Courier on the road

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Ford Transit Courier in red

MOTOROK

Motorjaink lényege a hatékonyság. Az automatikus start-stop rendszer leállítja a motort, amikor az autó áll, és újra beindítja, amikor szükséges. Mindezt az alapvető funkciók, például a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC 4 rendszer áramellátásának fenntartása mellett.

HÁTULNÉZETI KAMERA

A digitális hátulnézeti kamera a jármű mögötti tér optimális nézetét biztosítja nappal és éjjel is. Ezzel megkönnyíti más járművek, kerékpárosok és gyalogosok észlelését –  még ha egy tárgy el is zárja a kilátást.

Rear view camera
Rear view camera

PLATINA BIZTONSÁGI BESOROLÁS

A Transit Courier fejlett vezetéstámogató rendszereit az Euro NCAP a legmagasabb, „Platina” szintű biztonsági minősítéssel ismerte el. A vadonatúj Transit Courier három Vezetéstámogató csomagot kínál, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő szintű vezetéstámogató technológiát. 

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre