Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Intelligens és modern kialakításával, valamint az igényekre szabott műszaki megoldásaival a Transit Courier hatékony haszongépjármű és praktikusan kialakított, kényelmes guruló iroda is egyben.

Egy biztonságos hely valamennyi készüléke számára

Az USB-porttal ellátott dokkoló a hordozható készülékek (műholdas navigáció, okostelefon vagy MP3-lejátszó) elhelyezésére szolgál.

Iroda 4 keréken

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal került kialakításra, minden korábbinál könnyebb a munkavégzés, bárhol is tartózkodjon éppen. A vezetőfülke olyan felszereltségekből épül fel, melyekkel mindent könnyen a keze ügyében tarthat. Így például rendelkezésére áll egy vagy két 12V-os csatlakozóaljzat, AUX és USB csatlakozó, pohártartók, elegendő hely egy laptop vagy papíralapú iratok számára, illetve egy opcióként elérhető utasülés alatti tárolórekesz.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Állítsa be a kívánt hőmérsékletet!

Az alapfelszereltségként elérhető Elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melynek fenntartásáról a fejlett légkondícionáló gondoskodik.

Többé lehetelen, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A Ford Easy Fuel Tartálysapka nélküli üzemanyag-feltöltés technológiával szinte lehetetlen rossz üzemanyagot tankolni, hiszen a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt ami még jobb, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Az autóm az irodám

Mivel a Transit Courier beépített mobilkapcsolattal rendelkezik, minden korábbinál könnyebb az autóban dolgozni. A vezetőfülkében minden funkció könnyen elérhető a sofőr számára. Rendelkezésre áll egy 12 V-os aljzat, USB-csatlakozó, pohártartók, tárhely laptop vagy A4-es mappák számára, valamint egy ülés alatti tárolótálca.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

Fényszórók, melyek szükség esetén automatikusan bekapcsolnak

Az Automata fényszórók szenzorai érzékelik a szürkületkor jelentkező sötétedést, illetve ha hirtelen változás következik be a fényviszonyokban. Például, ha alagútba hajt be. Ilyenkor a rendszer automatikusan bekapcsolja a fényszórókat; ez a vezetést könnyebbé és biztonságosabbá is teheti.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

Tökéletes aláfestő zene minden utazáshoz

Háromféle audiorendszer közül választhat,melyek közös tulajdonsága, hogy mind tartalmaz AM/FM rádiót vagy CD-s audiorendszert és USB-csatlakozást. Így soha nem fogy ki a zenéből útközben, és a legújabb hírekről, valamint az útinformról sem marad le. Az Ultra-Low ICE My Connection rádión (1-es és 2-es csomag) kívül minden ICE (audio)rendszer első hangszórói prémium minőségűek. A magassugárzók az „A”-oszlopban kaptak helyet a tökéletes hangminőség érdekében.

Top