MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Jó ötletekkel megtöltve

Az új Transit Courier belső tere ötvözi az ultramodern dizájnt a praktikus technológiákkal, így kényelmes és minden igényt kielégítő vezetési élményt biztosít. A fejlett SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen irányíthassa a mobiltelefonját, a zenelejátszást vagy akár a navigációt. Az olyan intelligens megoldások, mint az Automata fényszórók, az Esőérzékelős ablaktörlők vagy a Ford Easy-Fuel Tanksapka nélküli üzemanyag-feltöltés, minden munkával töltött napot megkönnyítenek.

 

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segít, hogy útközben is biztonságosan tartsa a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, az egész külvilággal. Lehetővé tesziSYNC 3, hogy egyszerű hangparancsokkal hangutasításokkal vagy az 6”-os, színes érintőképernyő segítségével vezérelje a navigációt. A rendszer természetesen a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős ujjmozdulatokkal is működik.

 

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Az ideális hőmérséklet beállítása

Állítsa be a hőmérsékletet az Elektronikus automata klímaberendezés segítségével, melyet aztán ez a modern légkondicionáló rendszer fenntart az Ön számára.

A Ford Easy-Fuel megakadályozza, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot töltsön az autóba, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem tudja beletenni a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, a kezét sem fogja összekoszolni!

Ford Transit Couriier Easy-Fuel
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, valamint párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

Esőhöz igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

Automatic window wipers
Ford Transit Courier stowage space and cup holders

Hasznos tárolóhelyek mindenhol

Az új Transit Courier rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál. Például van egy mély rekesz a középkonzolon, amiben akár egy kisebb laptopot is tárolhat. Egy kényelmes, ülés alatti tárolóhely is kialakításra került, az értékesebb tárgyak számára. De persze ez még nem minden: világítással rendelkező kesztyűtartó és két pohártartó is gondoskodik arról, hogy mindennek meglegyen a maga helye.

Automata fényszórók

Az Automata fényszóróvezérlés szenzorai érzékelik, ha elkezd leszállni az éj, vagy ha hirtelen változás következik be a fényviszonyokban. Ilyenkor a fényszórók automatikusan bekapcsolódnak, kiváló látási viszonyokat biztosítva a vezetőnek.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

Fűthető külső visszapillantó tükrök

A fűthető külső visszapillantó tükrökkel a fagyos reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

Iroda négy keréken

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal rendelkezik, minden korábbinál könnyebb akár út közben vagy az irodán kívül dolgozni. A vezetőülés körüli felszereltségek minden funkciót könnyen elérhetővé tesznek a sofőr számára. Rendelkezésre áll például egy 12 V-os aljzat is.

New Ford Transit Courier detail of the seat with mobile connectivity

Praktikus, fej feletti tárolópolc

Átgondolt kialakításának köszönhetően az új Transit Courier belső tere meglepően sok tárolóhelyet biztosít. A fej feletti tárolópolcon elfér egy A4-es mappa és minden szükséges dolog karnyújtásnyira helyezhető el.

Top