MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > A Ford világa > Karrier > Ford Karrierprogram autószerelő-tanulóknak > Résztvevő iskolák és márkakereskedések
A map of career-program dealers

Résztvevő iskolák és márkakereskedések

Diószegi Sámuel Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

Iskolák Márkakereskedések Márkakereskedések
weboldalai
Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola Vagép Zrt. https://vagep.hu/
NYSZC Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiuma Vagép Zrt. https://vagep.hu/
VSZC Jendrassik - Venesz Szakgimnáziuma é Szakközépiskolája
Autó-Nexus Kft.  https://www.autonexus.hu/ 
KSZC Eötvös Loránd
Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
Autó-Nexus Kft.  https://www.autonexus.hu/ 
KSZC Ványai Ambrus Gimnáziuma és Szakközépiskolája
Sándor Service Kft.  https://www.fordsandorservice.hu/
DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Autó-Máté Kft.  https://www.fordmate.hu/
TSZC Bláthy Ottó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma For-Top Kft. https://www.fordfortop.hu/
BGSZC Bánki Donát
Közlekedésgépészeti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája


Auto-Fort Kft.

Solymár – Szalay Kft.

Petrányi – Autó Kft.

Ivanics Kft.


https://www.fordautofort.hu


https://www.fordsolymar.hu

https://www.fordpetranyi.hu

https://www.ivanics.hu

 

BGSZC Csonka János Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 

Auto-Fort Kft.

Solymár – Szalay Kft.

Petrányi – Autó Kft.

Ivanics Kft.

 

https://www.fordautofort.hu

https://www.fordsolymar.hu

https://www.fordpetranyi.hu

https://www.ivanics.hu

 

 • Sunset view with Ford shop

  Cégünk 1993-ban alakult és 100%-ban magyar tulajdonban működik jelenleg is. Történetünk egészen 1995-ig nyúlik vissza, amikor megnyitottuk Nyíregyházán az első Ford márkakereskedésünket és márkaszervizünket. A Ford márka iránti elkötelezettségünk folyamatosan erősödött, melynek eredményeként Miskolcon és Debrecenben is megnyitottuk kapuinkat. Debreceni kereskedésünk azóta Ford Store prémium kereskedésként üzemel, várva a Mustang, Edge és Vignale érdeklődőket is. Mára Kelet-Magyarország meghatározó gépjárműkereskedésévé nőttük ki magunkat, ahol tárt karokkal várjuk a fiatal, megbízható és munkájukra igényes szerelő kollégákat. Ha szeretnél egy fejlődő vállalat tagja lenni, küldd el önéletrajzodat a lenti email címre! 
  Email: titkarsag@vagep.hu

 • Ford Transit Centre with parked vehilces

  Az Autó-Nexus Kft. 3 városban képviseli a Ford márkát közel 60 fős munkaerővel. 2016-ban veszprémi márkakereskedésünk Ford-Store minősítést kapott. Császár Gábor ügyvezetőként irányítja a céget, Szenecsár Szilárd 2009 óta értékesítési vezetőként koordinálja az értékesítők munkáját. Mezőffy Zsolt a Szerviz, amíg Békei Tamás a Vevőszolgálat magas színvonalú működéséért felel. Szerelőcsarnokunkban egy 6 állásos autószerelő műhelyben a legkorszerűbb Ford gyári célszerszámokkal dolgoznak szakképzett munkatársaink. Szerviztevékenységünk az autók teljes körű szervizelésén, vizsgáztatásán és motordiagnosztikán kívül autóelektromossági szerelésekre, illetve gyári minőségű karosszéria javításra és fényezésre is kiterjed. Stabil, hosszú távú karrierlehetőséget és szakmai továbbképzéseket kínálunk, mert fontosnak tartjuk, hogy kollégáink elégedettek legyenek. Ha szeretnél egy fiatalos, lendületes csapat tagja lenni, akkor jelentkezz e-mailben vagy Facebookon! 
  Email: gabor.csaszar@auto-nexus.hu

 • Ford shop with four cars in front of it

  Vállalkozásunk immár több mint 35 éve foglalkozik autók szervizelésével. 1992-től hivatalos Ford Márkakereskedésként és márkaszervizként tevékenykedünk Kisújszálláson. Szerelőcsarnokunk 6-állásos autószerelőműhellyel rendelkezik a legkorszerűbb Ford gyári célszerszámokkal és szakképzett munkatársakkal. Szerviztevékenységünk az autók teljes körű szervizelésén, vizsgáztatásán, motordiagnosztikán kívül autóelektromossági szerelésekre is kiterjed. Ha szeretnél egy családias légkörben, szakmailag elismert kollégákkal dolgozni, akkor jelentkezz e-mailben vagy Facebook oldalunkon! 
  Email: fsandor@sandorservice.t-online.hu

 • Ford shop street view

  1991 óta többgenerációs családi vállalkozásként működünk. Az autós szakmában eltöltött negyed évszázad alatt megszerzett szakmai tudást, tapasztalatot folyamatosan a cég fejlesztésére, szakmai és minőségi munkavégzésre fordítottuk. Feladatunk a gyártósortól megkapott autók felkészítésétől, értékesítésétől kezdve a legapróbb probléma, meghibásodás feltárásán át a sérült autók újjáépítésén keresztül mindenre kiterjed. A világ és benne kiemelten a gépjárműipar folyamatosan fejlődik. Mi ezzel a fejlődéssel tartjuk a lépést és az első sorból tanuljuk a jövő technológiáját. Amennyiben Te is tartani akarod az élbollyal a lépést, jelentkezz és próbáld ki magad nálunk Balatonbogláron, Siófokon és Dunaújvárosban. Henry Ford tanácsával biztatnánk Titeket: „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz!” 
  Email: karrier@automate.hu

 • Orange Ecosport 3/4 angle in front of shop

  A For-Top Kft. Hivatalos Márkakereskedés és Szerviz 1995 óta van jelen Magyarországon (Győr, Sopron, Tatabánya), azóta aktívan közreműködik a népszerű Ford járművek értékesítésében és szervizelésében. Márkakereskedéseink tervezése és megvalósítása során arra törekedtünk, hogy minden igényt kielégítő Ford értékesítési pontokat, és kiemelkedő színvonalú szervizközpontokat hozzunk létre, ahol az ügyfelek minden autóval kapcsolatos kérdését helyben megválaszoljuk, és a számtalan Ford rajongó egyedi igényeinek is meg tudunk felelni, a már megszokott For-Top minőségben.

  A For-Top Kft. műszakilag kiválóan képzett szakemberekkel, célszerszámokkal és diagnosztikai műszerekkel rendelkezik, így alkalmas a piaci elvárásoknak megfelelő, magas szintű szolgáltatás elvégzésére. Ezeken túl gyorsszervizünk, karosszéria- és fényezőműhelyünk a mai legkorszerűbb technológiák alkalmazásával fogadja a gépjárműveket márkától és típustól függetlenül. Ezek alapján is bátran állíthatjuk, hogy kiváló lehetőséget tudunk biztosítani azoknak az ambiciózus, leendő szakmájuk iránt lelkes diákoknak, akik szeretnének a jövő legjobb szakembereivé válni.

  Keress bennünket Facebook oldalunkon vagy jelentkezz e-mailben: service@fortop.dealernet.hu 

Top