MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > A Ford világa > Karrier > Ford Karrierprogram autószerelő-tanulóknak
A man standing in front of red Mustang 3/4 angle

Ford Karrierprogram autószerelő-tanulóknak

A Ford Karrierprogram egy kiváló lehetőség azoknak az ambiciózus, leendő szakmájuk iránt lelkes diákoknak, akik szeretnének a jövő legjobb szakembereivé válni. A program segítséget nyújt abban, hogy a szerelő tanoncok hasznos tudásanyaggal gazdagodjanak és a legmodernebb technológiákon fejlesszék képességeiket.

A jövő még soha nem volt ennyire izgalmas! 

A technológiai megoldások gyorsabban fejlődnek, mint valaha. Különösen igaz ez az autók világára. Komoly kihívás még a szakemberek számára is, hogy naprakészek maradjanak.

Ezzel párhuzamosan a vásárlók is egyre többet várnak az autóktól, ezért létfontosságú, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást kapjanak. A minden igényt kielégítő, teljes körű gondoskodáshoz azonban a legjobb szakemberekre van szükségünk.

Ezért hívtuk életre a Ford Karrierprogramot. Keressük a jövő Ford specialistáit, akik nyitottak az újdonságokra és szeretnének a jövő technológiáival dolgozni. Azokat, akik majd tovább öregbíthetik a Ford méltán jó hírnevét. Ha szeretnél a fejlődés részese lenni és egy szakmailag felkészült csapatban dolgozni, akkor keresd meg a lakhelyedhez legközelebbi Ford márkaszervizt és jelentkezz az elérhetőségek egyikén.

Résztvevő iskolák és márkakereskedések

A Ford Karrierprogramba egyre több szakiskola és Ford márkaszerviz csatlakozik partnerünknek.

A map of career program dealers
Elearnig materials

E-learning

E-learning kurzusunkat diákok számára hoztuk létre, hogy tesztelhessék szakipari ismereteiket. A programban résztvevő iskolák regisztrált diákjai léphetnek be a felületre.

Top