Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ MONDEO > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Új Ford Mondeo ajánlatok magánszemélyeknek

mondeo

ÚJ FORD MONDEO

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Mondeo 5-ajtós Business 1.5l 165 LE EcoBoost motorral – már bruttó 6 290 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. december 13-ig megkötött vevőszerződésekre, a készlet erejéig érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  Ford Mondeo
  A Business alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló
  • Projektoros halogén fényszórók halogén nappali menetfénnyel, első ködfényszórókkal és kanyarfénnyel
  • Elektronikus Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelosztó
  • Kétzónás automata klímaberendezés 
  • Sebességtartó automatika ASLD funkcióval
  • 16"-os, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák 
  • Első és hátsó parkolóradar 
  • ICE csomag 72: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8" színes érintőképernyő, navigációs rendszer Nyugat-Európa térképpel, 8 hangszóró, USB, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®

  *Az ajánlat új Mondeo (2019) 5 ajt. Business1.5l EcoBoost 165LE EUR6.2 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,62% - 24,9% érték közötti lehet, 5 032 000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.10.01. és 2019.12.13. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek és a készlet erejéig érvényes.

  A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,5-9,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 149-226 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben!

Top