Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ MONDEO > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Új Ford Mondeo ajánlatok magánszemélyeknek

mondeo

ÚJ FORD MONDEO

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Mondeo Titanium Hybrid kombi akár bruttó 8 999 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  ford mondeo
  A Titanium Hybrid alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Elektromosan állítható és fűthető színre fújt külső visszapillantó tükrök
  • Táblafelismerő rendszer sávtartó automatikával, Éberségfigyelő rendszer
  • Fűthető első szélvédő és ablakmosó fúvókák
  • LED nappali menetfény
  • Fűthető első ülések
  • Automatikus fényszóróvezérlés
  • ICE  csomag 70: Rádió, SYNC 3 Bluetooth kihangosító rendszer, 8" színes érintőképernyő, kormányról vezérelhető 8 hangszórós audiorendszer  USB csatlakozóval, vészhelyzeti asszisztens
  • Esőérzékelős automata első ablaktörlők

  *Az ajánlat Ford Mondeo Titanium Hybrid kombi 2.0 literes 187 LE modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,67% - 24,9% érték közötti lehet, 7.199.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.07.01. és 2019.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5-6,5 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 113-134 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

 • Új Ford Mondeo 5-ajtós Business 1.5l 165 LE EcoBoost motorral – már havi 80 790 Ft lízingdíjtól Ford Opcióval*

  Az ajánlat 2019. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre, a készlet erejéig érvényes.

  Ford Opció, a rugalmas megoldás új Fordjához! A választás az Ön kezében van: a futamidő végén megtartja autóját vagy új Fordra cseréli.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  ford mondeo
  A Business alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló
  • Projektoros halogén fényszórók halogén nappali menetfénnyel, első ködfényszórókkal és kanyarfénnyel
  • Elektronikus Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelosztó
  • Kétzónás automata klímaberendezés
  • Sebességtartó automatika ASLD funkcióval
  • 16"-os, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák
  • Első és hátsó parkolóradar
  • ICE csomag 72: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8"-os színes érintőképernyő, navigációs rendszer Nyugat-Európa térképpel, 8 hangszóró, USB, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®

  * Jelen finanszírozási konstrukció 2019. július 1.-től visszavonásig, Ford Mondeo 5-ajtós Business 1.5T 165LE (EU6.2) M6 FWD modellre érvényes. A meghirdetett 80 790 Ft-os lízingdíj 7 350 500 Ft bruttó vételár mellett, 30% önerő befizetésével, 49 hónap futamidővel, 30% utolsó kiemelt lízingdíjjal, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 6,37%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett (önerő, az utolsó kiemelt lízingdíj és a futamidő) feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz.

  A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek és a készlet erejéig érvényes. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,5-9,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 149-226 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top