MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > ECOSPORT > Felszereltségek > Vezetési élmény

Élménnyé tesszük a vezetést!

Azért kutatunk az újabb és újabb technológiák után, hogy megkönnyítsük, kényelmesebbé vagy éppen biztonságosabbá tegyük az életünket. Az EcoSport épp ilyeneket kínál az Intelligens összkerékhajtástól kezdve a Visszagurulásgátló funkcióig és a Ford SYNC rendszerig. Fedezze fel azokat az előremutató műszaki megoldásokat, amelyekkel a vezetés megnyugtató és élvezetes lesz, az élet pedig annyira stresszmentes és könnyed, amennyire csak lehet.

Blue Ford EcoSport driving around bend

Megbízható, változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.

Extra segítség lejtőn és emelkedőn történő induláshoz is

A Visszagurulásgátló segít megakadályozni, hogy autója hátra- vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el. A rendszer úgy működik, hogy a fékrendszeren 2,5 másodperccel tovább tartja a nyomást, így időt biztosít Önnek, hogy a lábát a fékről a gázra tegye. Ez a megoldás akkor is praktikus, ha csúszós felületen indul el vagy áll meg.

Blue Ford EcoSport driving upwards
Ford EcoSport Rear View Camera

Könnyebb és biztonságosabb tolatás

Oszlopok, biciklik, alacsony falak… Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer automatikusan aktiválódik, amikor hátramenetbe vált, és nem csak az autó mögötti teret teszi láthatóvá, hanem virtuális segédvonalakat is megjelenít, így a legszűkebb helyekre is könnyen beparkolhat.

Azokat a táblákat is észreveszi, melyeket Ön nem

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és az adott útszakaszhoz igazodva, minden újabb tábla esetén változik a jelzés.

Blue Ford EcoSport driving around bend

Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül

Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy az Automatikus ködfényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szemből érkezőket. Miután elhaladtak, a fényszóró automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva Önnek a vezetéshez.

Blue Ford EcoSport driving around bend
Top