MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > ECOSPORT > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Erő, hatékonyság és teljesítmény, kompromisszumok nélkül

A többszörösen díjnyertes 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor a legjobb példa arra, mennyit fejlődött a motortechnológia.

Az EcoBoost motor már alapjaiban úgy került kialakításra, hogy az erő, a teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás ideális egyensúlyát nyújtsa. Így született meg ez a jövőbemutató megoldás a jelen kihívásaira.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017

Hozza ki a legtöbbet a motorjából!

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! A 100, a 125, és a 140 LE-s változat egyaránt lenyűgöző teljesítményt nyújt, kedvezőbb fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett (az EcoBoost motorok előző generációjához képest).

Fejlett dízelmotor

Az 1,5 literes Ford EcoBlue egy megújult dízelmotor, mely az új Fiesta után, az Élcsoporton is elérhető. Négyhengeres, turbófeltöltős üzemanyag-befecskendezésű technológiájának köszönhetően 120 LE teljesítményre képes. 

Ford EcoSport EcoBlue Engine
New White Ford EcoSport driving

Alacsonyabb fogyasztás Auto Start-Stop indítórendszerrel

Ez a technológia automatikusan leállítja a jármű motorját közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén (míg az olyan az alapvető funkciók, mint a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított). Ha ismét lehet haladni, csak nyomja le a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja le a gázpedált, és a motor beindul. Az Auto Start-Stop indítórendszer különösen városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

New EcoSport Interior Trip Computer

Alapvető utazási információk

A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és számokkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a tank kiürüléséig megtehető becsült távolságot, vagyis hogy nagyjából mekkora távolságot tehet még meg a tankban maradt üzemanyaggal. Ez főként hosszabb utazások alkalmával hasznos, vagy ha tudja, hogy valami távoli félreeső helyen található a célállomás.

Top