MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > ECOSPORT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Adja át magát a kényelemnek!

A legmodernebb audio- és kommunikációs rendszerek, kifinomult B&O hangrendszer, Fűthető ülések, Fűthető kormánykerék és még számos felszereltség, mellyel átélheti az igazi luxust.

New Blue Ford EcoSport window wipers

Összeköttetésben a világgal

A Ford EcoSport már az innovatív FordPass Connect modemmelFordPass Conncet EcoSport 2020 is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCalleCall EcoSport 2020 hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét.

SYNC 3 Hangvezérléssel

A Ford SYNC 3 segít, hogy kapcsolatban maradjon a világgal. Kezelje telefonját, a zenelejátszást és a navigációt hangvezérléssel. A színes, 8”-os érintőképernyő egyszerűen vezérelhető az okoseszközöknél megszokott ujjmozdulatokkal.  SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz.

Ford SYNC interior display
New Blue Ford EcoSport window wipers

Töltse le a FordPass applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást, sőt, riasztást is kérhet a telefonjára, ha a járműve műszaki állapota azt követeli. A telefonról közvetlenül az EcoSportnak küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

Élő zenei hangzás

Egy zeneszámnak, zenei ízléstől függetlenül, úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az EcoSport pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az EcoSport számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Amint bekapcsolja, az utastér koncertteremmé változik, ahol épp kedvenc előadója játszik.

Live venue with B&O logo
New Blue Ford EcoSport window wipers

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat közül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

Top