Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ ECOSPORT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Korszerű információs és szórakoztató technológia, kifinomult B&O PLAY hangrendszer és apró luxusmegoldások, mint például a fűtött ülések és kormánykerék, valamint sok egyéb szeretnivaló megoldás teszi élvezetessé az utazást.

Kifinomult beszédhanggal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi az olyan kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is, mint például a Spotify. A Live Traffic a forgalmi dugók elkerülésében is segít. 

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az új EcoSport pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az új EcoSport számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Live venue with B&O logo
New Blue Ford EcoSport window wipers

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat körül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

New Blue Ford EcoSport Sun Roof

Egy kis napfény

Ha szereti beengedni a napfényt, a Titanium és az ST-Line modellek esetén választhatja az elektromosan működtethető napfénytetőt.

Top