Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ ECOSPORT > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Adja át magát a kényelemnek!

A legmodernebb audio- és kommunikációs rendszerek, kifinomult B&O PLAY hangrendszer, Fűthető ülések, Fűthető kormánykerék és még számos felszereltség, mellyel átélheti az igazi luxust.

Ford SYNC interior display

Kifinomult beszédhanggal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is, az Applink pedig elérhetővé teszi a kedvelt okostelefonos alkalmazások használatát is. A Live Traffic a forgalmi dugók elkerülésében is segít. 

Élő zenei hangzás

Egy zeneszámnak, zenei ízléstől függetlenül, úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az új EcoSport pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az új EcoSport számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Amint bekapcsolja, az utastér koncertteremmé változik, ahol épp kedvenc előadója játszik.

Live venue with B&O logo
New Blue Ford EcoSport window wipers

Az eső mértékéhez automatikusan igazodó ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint csapadékot érzékelnek a szélvédőn, majd sebességüket az időjárási körülményekhez viszonyítva állítják be. Többféle érzékenységi fokozat közül választhat, mellyel meghatározhatja, milyen mennyiségű csapadék esetén aktiválódjanak.

New Blue Ford EcoSport Sun Roof

Egy kis napfény

Ha szereti a napfényt, a Titanium és az ST-Line modellekhez válasszon elektromosan működtethető napfénytetőt.

Top