MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT

TOURNEO CONNECT

Válassza akár a kompakt méretű, fürge, ötüléses Ford Tourneót, vagy a tágas és praktikus, hétüléses Ford Grand Tourneót, az intelligens funkciókkal és további fejlesztésekkel még sokoldalúbbá tett Ford Tourneo Connect modellek között Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő családi autót.

A Ford Tourneo Connect ötletes, teljesen lehajtható Fold Flat hátsó ülésrendszerrel érkezik, emellett pedig számos olyan – alapfelszereltségként vagy extraként rendelhető - technológiai megoldással is büszkélkedhet, melyek általában csak jóval drágább személyszállítók esetében érhetők el.

Kifinomult és felhasználóbarát infokommunikációs rendszerei segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet a világgal. Kézhasználat nélkül indíthat telefonhívásokat vagy zenét. Vezetéstámogató rendszerei kényelmesen kontroll alatt tartják az autó sebességét, miközben a gyalogosokra is figyelve segítenek megelőzni a baleseteket.

A dinamikus formavilágú, újratervezett belterű és a korábbinál is gazdaságosabb Ford Tourneo Connect tökéletes választás, ha bárkit vagy bármit el kell juttatnia A-ból B-be.

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

Ford Tourneo Connect with Intelligent Speed Assist detecting a speed sign

Betartja a sebességhatárokat

Már a Tourneo Connect modelleken is elérhető az Intelligens sebesség asszisztens, mely a sebesség helyes megválasztását segíti, így Ön az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd az Intelligens sebesség asszisztens ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

A kezét sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 rendszer segítségével kapcsolatot tarthat a világgal, egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy használhatja a navigációs rendszert. Sőt, a FordPass mobilalkalmazásból akár közvetlenül is küldhet úti célokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe. A rendszer a 8“-os színes érintőképernyőn keresztül egyszerű kézmozdulatokkal is irányítható. A SYNC 3-mal az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig az okostelefonjára telepített alkalmazásokat is elindíthatja.

New Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
Ford Tourneo Connect engine scheme

Erő és hatékonyság, egy új motorban kombinálva

A legkorszerűbb technológiával készült, turbófeltöltős Ford EcoBlue dízelmotorok mérhetően növelik a hatékonyságot, a teljesítményt és sokkal kifinomultabbak a korábbi szériákba tartozó dízelmotoroknál. Válassza a 100 vagy a 120 lóerős változatot, mindkettő gyorsabb reakciót és csendesebb működést biztosít.

Védelem a gyalogosoknak is

Az Ütközésmegelőző rendszer észleli a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. A rendszer automatikusan működteti a fékeket, amennyiben a vezető nem reagál időben a rendszer figyelmeztető jelzéseire. A technológia célja, hogy csökkentse a balesetek súlyosságát vagy segítsen azokat elkerülni. (80 km/h sebességig hatékonyan működik, az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve.)

New Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
New Ford Tourneo Connect spacious interior

Állítható ülések

A zseniális és praktikus kialakításnak köszönhetően a belső tér könnyedén variálható, így egyszerűen szállíthat utasokat, csomagokat, hosszabb tárgyakat, vagy akár mindezek kombinációját.

A második üléssor az 5-üléses és a 7-üléses modellváltozat esetében is 60/40 arányban osztott. Az ülések háttámlája síkba hajtható, a teljes ülés pedig előre dönthető, hogy megkönnyítse a harmadik üléssor elérését. A második és harmadik üléssor ülései síkba is hajthatóak, hogy lapos felületet hozzanak létre a poggyászok elhelyezésére. A harmadik sori dupla utasülések csak a 7-üléses modellváltozat esetében érhetőek el.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top