Home > Személyautók és Személyszállítók > ST-Line

Taposson a gázpedálra és élvezze az ST-Line szériás autóink kirobbanó erejét. Bemutatjuk a sportos tervezésű Fordok legújabb generációját!

Karakteres, könnyűfém keréktárcsák, ütős dizájn és sportosra hangolt felfüggesztések…

Keresse a Ford kínálatában az eredeti ST-Line szériás Fiesta, Focus, Kuga, EcoSport és S-Max modelleket, melyeket speciális képességeik és átlagon felüli megjelenésük tesz minden tekintetben különlegessé.

Törjön az élre, legyen stílusos! – Várjuk az ST-Line világában

Mitől olyan különlegesek a Ford ST-Line modellek?

Ford Fiesta ST-Line interior transmission close up

Bámulatos kidolgozottság

Feltűnő versenypiros varrás emeli ki a sportos üléseket és váltót.

Ford ST-Line badge close up

Finom, de lendületes részletek

Az elülső ködlámpák és az egyedi márkajelölés az ST-Line modelleket kiemelik a tömegből.

Ford ST-Line badge interior trim close up

Egy igazi designer termék

Az utolsó simítást az ST-Line felirattal ellátott alumínium küszöb díszlécek adják.

Ellenállhatatlanul jó formában van

Sportos karosszéria, stílusos ködlámpák, Rock Metallic könnyűfém keréktárcsa és az elmaradhatatlan ST-Line jelzés: mindezek együtt egyszerűen összetéveszthetetlen külsőt biztosítanak. Bármerre jár vele, biztosan nem marad észrevétlen

Ruby Red Ford Fiesta ST-Line front view driving on road bend
Ford Focus ST-Line interior view with man driving

Élmény az utastérben

Esztergált könnyűfém pedálok, speciális sportkormány, ST-Line feliratos küszöb díszlécek… Az ST-Line kivételes élményt nyújt, bárhova is pillantson az ember. A pirossal szegett sportülések egyszerre biztosítanak kényelmes és biztonságos testhelyzetet a vezetéshez.

Elsőrangú motorválaszték és sport felfüggesztés

A speciálisan összeválogatott, modern dízelmotorok és díjnyertes EcoBoost benzinmotorok 100 és 140 LE közötti teljesítményt és kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak. A továbbfejlesztett sport felfüggesztés mélyebbre ülteti a karosszériát. Ettől az autó nemcsak látványosan rátapad az útra, de pontosabban kanyarodik is.

Blue Ford Focus ST-Line front wheel close up in motion
Blue Ford Focus ST-Line parked by building

Focus ST-Line

Az új Ford Focus eredeti változata számos izgalmas módosításon esett át, melyek az ST-Line dinamikus, sportos jellegét hangsúlyozzák. Dupla kipufogó, éjfekete hűtőrács, egyedi stílusú lökhárító, markáns típusjelzés és teljesítményorientált, 17”-os könnyűfém keréktárcsák – az ST-Line-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy átlagos. Ehhez társul egy kényelmes és tágas beltér, ahol az ultramodern technológia lélegzetelállító, mégis pihentető vezetési élményt ígér.

Kuga ST-Line

Merész, sportos, megállíthatatlan. A Kuga ST-Line egy olyan SUV, amellyel végre stílusosan fedezheti fel a természetet. A teljesítmény-orientált karosszériaelemek, a karakteres könnyűfém keréktárcsák és a sportosra hangolt felfüggesztés mind azt a célt szolgálják, hogy a Kugával tökéletes vezetési élményben legyen része. És akkor még nem is beszéltünk az autó tágas belteréről, ahol az intelligens technológiák mellett (variálható ülések) hatalmas csomagtér szolgálja a család kényelmét.

Ford Kuga ST-Line parked near water fountain
Ruby Red Ford Mondeo ST-Line front view driving on road

Mondeo ST-Line

A Mondeo ST-Line feltűnően merész megjelenését a Ford Performance modellek inspirálták. Már az alapfelszereltség is tartalmazza a módosított karosszériaelemeket, az egyedi Rock Metallic könnyűfém keréktárcsákat és a precízen hangolt, sportos felfüggesztéseket. Az autó teljesítményét hangsúlyozza a rafinált belső tér is: a vörössel szegett sportülések, a perforált bőrkormány, a sötét tetőkárpit és a könnyűfém ötvözetből készült pedálok.

Fiesta ST-Line

Az új Fiesta ST-Line az ultramodern dizájn, a kifinomult technológiai megoldások és a dinamikus menettulajdonságok lélegzetelállító együttese. A karosszéria letisztult vonalaitól a sportos, 17”-os könnyűfém keréktárcsákig a Fiesta minden egyes részlete külön figyelmet érdemel. A precízen sportosra hangolt felfüggesztés és a hátsó légterelő pedig erőt és magabiztosságot sugároz. 

White Ford Fiesta ST-Line parked by pillars
Blue Ford EcoSport ST-Line parked by building

EcoSport ST-Line

Az EcoSport ST-Line-t úgy terveztük, hogy Ön bármikor maga mögött hagyhassa a betondzsungelt, ha az igazi vadonban keresné a kikapcsolódást. A célirányos formai megoldások, a kontrasztos tetőfényezés és a sötétszürke, könnyűfém keréktárcsák nemcsak praktikusak, de magabiztos megjelenést kölcsönöznek autójának. A beltér sportos és kifinomult jellegét a kárpitokon végigfutó piros szegések és az ikonikus ST-Line díszítőelemek teszik hangsúlyossá.

S-MAX ST-Line

Stílusos, erős és sokoldalú. Íme a Ford S-MAX még áramvonalasabb kivitelű ST-Line változata. Kívülről: merész, energikus formavilágú családi autó tele izgalmas részletekkel. Belül: az egész család számára elegendő, tágas utastér, ahol pirossal szegett bőrkormány, sportos ülések, koromfekete műszerfal és családi autókat meghazudtoló, dinamikus vezetési élmény várja Önt.

White S-MAX ST-Line driving on mountain road

Explore ST-Line

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top