MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > S-MAX > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

A Ford S-MAX egyesíti az erőteljes teljesítményt a takarékos hatékonysággal – különösen most, hiszen egy új, 2,5 literes benzines hibrid motort is kínál a dízel opciók mellett. Számos technológia működik együtt ezekkel az erőátviteli rendszerekkel. Fokozatmentes sebességváltóval rendelkezik, optimalizálva az üzemanyag-hatékonyságot és maximalizálva a teljesítményt. Az Eco Coach pedig az EV és a Brake Coach segítségével valós idejű visszajelzést ad, hogy hatékonyabban vezethessen. A dízel Auto Start-Stop funkciója csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, az összkerékhajtás pedig javítja a kezelhetőséget változó terepen.

 

Választható dízelmotorok

Jobban szereti a dízelt? A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi négy teljesítményben áll rendelkezésre: 150, 180 és a vadonatúj bi-turbós 210 LE. Mindegyik motor a legmodernebb műszaki megoldásokkal fokozza a teljesítményt, a nyomatékot és a gazdaságosságot, kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett: továbbfejlesztett kialakításával akár 7% CO2-csökkenés érhető el jobb üzemanyag-hatékonyság mellett.

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

A választás ereje

Az S-MAX modelleknél kétféle különböző váltótípus közül választhat. A 6 sebességes manuális váltó magas nyomatékkal rendelkezik, és finom, gördülékeny váltást biztosít. A 8 sebességes automata váltó pedig a magas nyomaték mellett hihetetlenül pontosan van beállítva, így maximális erőt és hatékonyságot biztosít. Ráadásul választhat összkerékhajtású modellt is.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Továbbfejlesztett felfüggesztés a felülmúlhatatlan vezethetőségért és kezelhetőségért

A teljesen új, továbbfejlesztett több lengőkaros hátsó felfüggesztés és a kiváló McPherson rugóstagú első felfüggesztés nagyszerű kormányozhatóságot és vezetésminőséget garantál, az autó gyorsan reagáló kezelhetősége mellett.

Top