Home > Személyautók és Személyszállítók > S-MAX > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

Azok az idők már elmúltak, amikor még választani kellett a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az S-MAX zseniális technológiái, innovatív mérnöki megoldásai és az olyan funkciók, mint az Auto Start-Stop indítórendszer gondoskodnak a tökéletes működésről.

Ford EcoBoost engine

EcoBoost: kompromisszumok nélküli teljesítmény és hatékonyság

A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében mindkét választható EcoBoost benzinmotor egyesíti a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit: 

Az új 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja. Az 1,6 literes EcoBoost motort olyan okosan karcsúsították, hogy az alacsonyabb kibocsátás és a 6,5 liter / 100 km (kombinált) üzemanyag-hatékonyság mellett 160 LE teljesítményt ad le. A még erősebb opcionális 2,0 literes EcoBoost motor pedig impozáns 240 LE teljesítményt ad le.

Választható dízelmotorok

Jobban szereti a dízelt? A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi négy teljesítményben áll rendelkezésre: 150, 180 és a vadonatúj bi-turbós 210 LE. Mindegyik motor a legmodernebb műszaki megoldásokkal fokozza a teljesítményt, a nyomatékot és a gazdaságosságot, kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett: továbbfejlesztett kialakításával akár 7% CO2-csökkenés érhető el jobb üzemanyag-hatékonyság mellett.

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

A választás lehetősége

Az S-MAX esetén három különféle váltó választható. A 6 sebességes manuális váltó nagy nyomaték kezelésére képes, és lágy, pontos váltást tesz lehetővé. A 6 sebességes automata váltó szintén nagy nyomaték kezelésére képes, és gondosan beállított váltási pontjaival maximális teljesítményt és hatékonyságot nyújt. Választható továbbá az összkerékmeghajtás mellett a 6 sebességes Ford PowerShift váltó is, TDCi motorokhoz.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Továbbfejlesztett felfüggesztés a felülmúlhatatlan vezethetőségért és kezelhetőségért

A teljesen új, továbbfejlesztett több lengőkaros hátsó felfüggesztés és a kiváló McPherson rugóstagú első felfüggesztés nagyszerű kormányozhatóságot és vezetésminőséget garantál, az autó gyorsan reagáló kezelhetősége mellett.

Top