MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Cars > S-MAX > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A Ford S-MAX mindenkinek bőséges helyet biztosít, az utasok és a csomagok is kényelmesen elférnek. Ha kempingezéshez vagy vízi sportokhoz szükséges felszerelést szeretne szállítani, a rugalmas hátsó ülésrendszer lehetővé teszi, hogy még nagyobb helyet csináljon. Ha pedig fokozott kényeztetésre vágyik, válassza a Vignalét a 10 irányban állítható, masszázs funkcióval rendelkező fűthető-hűthető első ülésekkel! Az utazások további stresszmentesítése érdekében a FordPass alkalmazás segít elkerülni a dugókat az olyan élő forgalmi hírekkel, mint például a hasznos járműinformációk és a navigáció. 

Family inside car

Összeköttetésben a világgal

A Ford S-MAX az innovatív FordPass Connect modemmelFordpass Connect 2022 is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCalllive traffic1 hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét.

Még több szolgáltatás FordPass alkalmazással

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járművének állapotával kapcsolatos értesítőket.  A telefonról közvetlenül az autóba küldött úti cél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról. Sőt, automata váltós változatnál akár a motort is beindíthatja vele, így autója jég- és páramentes állapotban, menetkészen várja, amikor útnak indulna.

FordPass Connect hand with a mobile phone

A testet jobban megtámasztó ülések masszázs funkcióval

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Intelligens ülésrendszer a felülmúlhatatlan rugalmasságért

A sokoldalú ülésrendszer akár öt/hét személynek is bőséges helyet kínál, míg a harmadik sor síkba hajtható üléseivel számos konfiguráció alakítható ki az utasok és csomagjaik kényelmes szállítására. A második és harmadik sor ülései például egy gombnyomással teljesen lehajthatók, azonnal helyet adva a sporteszközöknek vagy az éppen megvásárolt barkácsfelszerelésnek.

Ergonomic seat logo

Helyezze magát kényelembe

Az S-MAX speciálisan tervezett, a hátat kiválóan támasztó ergonomikus ülései még a leghosszabb utakon is maximális kényelmet és nyugodt utazást biztosítanak. A 18-féleképpen állítható üléseket és az elektromosan működtethető, 4-féle módon állítható deréktámaszt az AGR (Aktion Gesunder Rücken - Az egészségesebb hátért indított kezdeményezés) tanúsította, és orvosok, gyógytornászok egyaránt ajánlják.

Segít a sebességhatár betartásában

Az Intelligens sebességasszisztens segíti a sebesség szabályozását, hogy a vezető az útra koncentrálhasson. Először a Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd a rendszer ennek megfelelően szabályozza a jármű maximális sebességét.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford KeyFree fob on the handrest

A kulcsnélküli annyit tesz: gondtalan

Kulcsok a zsebben vagy a táskában? Nincs szabad keze? A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszerével ilyenkor sem okozhat gondot a jármű nyitása vagy zárása.

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia az Ford Power indítógombot a kuplung (automata váltók esetén a fék) lenyomása közben.

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX woman opening a boot without hands

Kézhasználat és erőkifejtés nélkül nyitható és zárható csomagtérajtó

Ha keze tele van, és az S-MAX érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a csomagtérajtót.

Top