Home > Személyautók és Személyszállítók > S-MAX > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford S-MAX ajánlatok magánszemélyeknek

S-MAX

FORD S-MAX

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • 7 üléses Ford S-MAX 5-ajtós Titanium 2.0l 150 LE TDCi motorral – már 7 184 500 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2020. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  alt
  A Titanium alapfelszereltségnek főbb elemei:
  • ABS, Kipörgésgátló és Visszagurulásgátló
  • Intelliens sebességasszisztens sebességtartó automatikával és táblafelismerő rendszerrel
  • Elektronikus fékerőelosztó, Borulásgátló, Kanyarstabilizátor
  • Fűthető első ülések, Fűthető első szélvédő és ablakmosó fúvókák
  • 7 személyes kivitel (2+3+2 üléselrendezés) (3. sori üléscsomag 2 opciós csomaggal)
  • 17"-os 10 küllős könnyűfém keréktárcsa 235/55R17 gumiabroncsokkal
  • Első és hátsó parkolóradar
  • FordPass Connect modem
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • ICE csomag 53: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8"-os színes érintőképernyő, navigációs rendszer teljes Európa térképpel, 8 hangszóró, 2 db USB kimenet, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®

  *Az ajánlat S-MAX TITANIUM 5D 2.0TD150 S6.2 M6 FWD  modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,62% - 24,9% érték közötti lehet, 5.747.600 Ft finanszírozott tőke összegnél, 2.500.000 Ft Nagycsaládos Szerzési Támogatás igénybevételével és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2020.01.01. és 2020.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Államkincstárt. A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának részleteiről, feltételeiről a 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet rendelkezik. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,3-10,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 166-238 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben!

Top