Home > Személyautók és Személyszállítók > S-MAX > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford S-MAX ajánlatok magánszemélyeknek

S-MAX

FORD S-MAX

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford S-MAX Titanium, 5 ajtós, 2.0TDCi 150LE Intelligens Sebesség Asszisztenssel akár bruttó 10 379 500 Ft-ért Ford Credit finanszírozással, készletről*

  Az ajánlat 2020. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre vagy a készlet erejéig érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  Ford S-MAX
  A Titanium alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Kulcs nélküli ajtónyitó- és indítórendszer
  • 9 légzsák
  • ICE csomag 53: Rádió, DAB, TMC, 8"-os színes érintőképernyő, USB, Bluetooth, 8 hangszóró, Vészhelyzeti asszisztens, SYNC3, Navigációs rendszer vezérelhető audiorendszer
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • Intelligens Sebesség Asszisztens
  • Projektoros halogén fényszórók
  • Látási viszonyoknak megfelelő automata fényszóróvezérlés
  • Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel

  *Az ajánlat Ford S-MAX Titanium, 5 ajtós, 2.0TDCi 150LE EUR6.2 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,34% - 24,9% érték közötti lehet, 8.303.600 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, referencia kamat változása következtében fizetendő kamatkülönbözet fizetési kötelezettségről és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  Fogyasztói finanszírozás esetén felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a THM mértéke magasabb, mint a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Kormány rendelet 2.§-ában meghatározott Kedvezményes THM Mértéke – amely jelenleg 5,75 % - a lízingszerződés első, nem kiemelt lízingdíj-részlet esedékességének időpontjától 2020. december 31. napjáig járó lízingdíj-részletek havi összege és az ezen lízingdíj-részletekre irányadó ügyleti kamat mértéke a Kormány rendeletben rögzített Kedvezményes THM mértéknek megfelelően lecsökken. Felhívjuk figyelmét, hogy a Kedvezményes THM mértéknek megfelelő induló éves ügyleti kamat mérték és az ennek megfelelő induló havi lízingdíj-részletek összege nem a lízing teljes futamidejére terjed ki, így 2021. január hónap 01. napjától már a Normál THM mértékének megfelelő induló éves ügyleti kamaton alapuló induló lízingdíj-részleteket kell megfizetnie!

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2020.06.05. és 2020.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.  A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,2-7,3 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 136-191 g/km.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top