Home > Személyautók és Személyszállítók > S-MAX > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford S-MAX ajánlatok magánszemélyeknek

S-MAX

FORD S-MAX

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford S-Max 5-ajtós Business 1,5l 165LE EcoBoost motorral, akár bruttó
  8 370 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. június 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  alt
  A Business alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, Kipörgésgátló és Visszagurulásgátló
  • Elektronikus fékerőelosztó, Borulásgátló, Kanyarstabilizátor
  • Intelligens sebességasszisztens sebességtartó automatikával és táblafelismerő rendszerrel
  • Fűthető első ülések
  • 7 személyes kivitel (2+3+2 üléselrendezés) (3. sori üléscsomag 2 opciós csomaggal)
  • 17"-os 10 küllős könnyűfém keréktárcsa 235/55R17 gumiabroncsokkal
  • Első és hátsó parkolóradar
  • ICE csomag 52: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8"-os színes érintőképernyő, navigációs rendszer teljes Európa térképpel, 8 hangszóró, USB, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés

  *Az ajánlat Ford S-Max 5-ajtós Business 1,5l EcoBoost 165LE EUR6.2 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,67% - 24,9% érték közötti lehet, 6.696.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozási ajánlata 2019.04.01. és 2019.06.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,3-10,5 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 166-238 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a letölthető árlistákban,a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top