Home > Személyautók és Személyszállítók > MONDEO > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Mondeo ajánlatok magánszemélyeknek

mondeo

FORD MONDEO

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Mondeo 5-ajtós Business 1.5l 165LE EcoBoost motorral, akár bruttó 6 499 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre, a készlet erejéig érvényes.

   

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  ford mondeo
  A Business alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló
  • Halogén fényszórók halogén nappali menetfénnyel, első ködfényszórókkal és kanyarfénnyel
  • Elektronikus Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelosztó
  • Kétzónás automata klímaberendezés
  • Sebességtartó automatika ASLD funkcióval
  • 16"-os, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák
  • Első és hátsó parkolóradar
  • ICE csomag 72: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8"-os színes érintőképernyő, navigációs rendszer teljes Európa térképpel, 8 hangszóró, USB, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®

  *Az ajánlat Ford Mondeo Business 5-ajtós 1.5T 165LE S6.2 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,46% - 24,9% érték közötti lehet, 5.199.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.01.01. és 2019.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek és a készlet erejéig érvényes. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,7-10,1 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 153-230 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top