MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > MONDEO

FORD MONDEO HYBRID

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

Technológiák találkozása

A Ford Mondeo Hybrid kombit két energiaforrás hajtja: egy hagyományos, üzemanyaggal működő és egy akkumulátorral táplált, elektromos motor. A rendszer automatikusan vált a hagyományosról csak elektromos üzemmódra, a legjobb teljesítmény és gazdaságosság elérése érdekében pedig a két rendszert akár egyszerre is működtetheti. A hybrid hatékonyságát még tovább növeli a visszatápláló fékrendszer, amely áramfejlesztés céljából begyűjti a fékezés közben alapvetően elvesző energiát, és a nagyfeszültségű akkumulátorok töltésére fordítja.

A még kifinomultabb vezetésért

A Ford Mondeót rengeteg korszerű technológiával láttuk el, hogy még egyszerűbbé varázsoljuk életét. Az Adaptív sebességtartó automatika Stop and Go funkcióval és a Sávtartó automatika folyamatosan figyelemmel kísérik és reagálnak az útviszonyok, a forgalom és a vezetési stílus változásaira. A további hasznos kiegészítők, mint például a Visszagurulásgátló vagy az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig a stresszmentes, nyugodt vezetési élményért felelnek.

Ford Mondeo driving in tunnel front three quarter view
Ford Mondeo Vignale seats and interior

Élvezzen minden utazást

A Ford Mondeo intelligens műszaki megoldásai és átgondolt tervezése minden utazást emlékezetesebbé tesznek. A hangulatunkhoz igazítható belső világítás, az automatikus hőmérséklet-szabályozás és a kényelmes masszázsülések egyaránt az utazók kényelmét szolgálják. Az autóban található FordPass Connect modem és a vele együttműködő FordPass mobilalkalmazás segítségével akár távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, könnyen megtalálja parkoló autóját, és pillanatok alatt ellenőrizheti üzemanyagszintjét és műszaki állapotát. Minden részletét úgy terveztük meg, hogy a vezetés pihentető legyen az Ön számára. Ráadásul a Ford Mondeo Hybrid mostantól kombi változatban is rendelhető, ami még több helyet kínál a csomagjai számára.

Az erő és hatékonyság kombinációja

A Ford Mondeo többféle erőteljes és üzemanyagtakarékos motorral is elérhető, melyet 8-sebességes automata vagy 6-sebességes manuális sebességváltó egészít ki. Válasszon a hybrid, a benzines vagy a dízelmotor közül, amelyek mindegyike az erő és a hatékonyság tökéletes kombinációját nyújtja.

White Ford Mondeo driving past traffic lights view from above
A child sitting in the rear listening to music and looking out of a window.

Okos biztonsági megoldások

A Ford Mondeo kifinomult biztonsági megoldásait és védelmi rendszereit úgy terveztük, hogy megóvják Önt, utasait és a többi közlekedőt. A Gyalogosfelismerő rendszerrel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer segít megelőzni a baleseteket, míg a Vészfékrásegítő a fékezés hatékonyságát növeli olyan esetekben, amikor hirtelen kell megállítania a járművet.  

Promo

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Valószínűleg ez is tetszeni fog

Top