Ford Red Kuga at the charging station

FELTÖLTVE ÉS INDULÁSRA KÉSZEN

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

A kép illusztráció. További részletekért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

A FORD KUGA PLUG-IN HYBRID TÖLTÉSI ÚTMUTATÓJA

A Ford Kuga Plug-in Hybrid jármű egyszerűen tölthető. A teljesen feltöltött jármű akár 64 km-t (WLTP) is megtehet kizárólag elektromos hajtással. Városi forgalomban ez 88 km-re emelkedik.

Ezen az oldalon mindent megtudhat a Ford Kuga Plug-In Hybrid töltéséről, többek között a töltési időkről, az elektromos hatótávolságról, a CO2-kibocsátásról. 

MENNYI IDŐBE TELIK EGY FORD KUGA PLUG-IN HYBRID FELTÖLTÉSE?

A Ford Kuga Plug-In Hybrid akkumulátor töltéséhez szükséges idő attól függően változhat, hogy otthon vagy házon kívül tartózkodik, és milyen típusú töltőhöz csatlakozik.

A háztartási töltőkábelt alapfelszereltségként a Ford Kugával együtt szállítjuk ki. Így a Ford Kugát háztartási csatlakozóaljzatba is csatlakoztathatja a feltöltéshez. Emellett a Ford Connected Wallbox is elérhető a gyorsabb otthoni töltés érdekében. Ez felár ellenében kapható opcionális tartozék.

Az alábbi táblázat bemutatja, hogy mennyi ideig tart a plug-in hibrid akkumulátor feltöltése nulláról teljes töltöttségűre Ford Connected Wallbox-szal és egy köztéri töltőállomáson.

  Töltési idő
Töltés a külső háztartási csatlakozó aljzaton keresztül (230 V csatlakozó) 6 – 6,5 óra
Töltés a Ford Connected Wallbox-szal 3 – 3,5 óra
Töltés köztéri töltőállomáson 3 – 3,5 óra
next
prev

TÖLTÉSI MÓD

A Ford Kuga Plug-In Hybrid gyári tartozéka az elektromos járművekhez tartozó otthoni töltőkábel, és a köztéri töltőkábel

Ford Kuga PHEV home charging cable

OTTHONI TÖLTŐKÁBEL

(NORMÁL TÖLTŐVEZETÉK)

Az egyik végén 3 vagy 2 villás, a másikon 7 villás dugóval csatlakozik

Töltési idő (kb): 6 óra

Wallbox charging station close up

OTTHONI WALLBOX

TÖLTŐÁLLOMÁS

2-es típusú kábellel szállítjuk

Töltési idő (kb): 3,5 óra

Ford Kuga PHEV public charging cable

KÖZTÉRI

TÖLTŐKÁBEL

2-es típusú kábel

Töltési idő (kb): 3,5 óra

A FORD KUGA PHEV TÖLTÉSE OTTHON

Elektromos járművét egyszerűen töltheti otthon. 

A Ford Kugához háztartási töltőkábel is tartozik. Az egyik végén hagyományos háztartási csatlakozót, a másikon az autóba illeszkedő dugót talál. Csatlakoztassa a Ford Kugát egy fali csatlakozóaljzatba a töltés megkezdéséhez!

Ha felszereltet egy Wallbox otthoni töltőpontot, a töltés jelentősen gyorsabb lesz. A Wallboxhoz tartozik egy 2-es típusú töltőkábel is, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést.

Függetlenül attól, hogy szabványos háztartási aljzatot vagy Wallboxot használ, a töltési beállításokat a jármű SYNC-képernyőjén vagy a FordPass alkalmazással kezelheti. Még előre is időzítheti a teljes töltöttség időpontját, hogy a Ford Kuga Önnel egyidőben álljon készen az útra.

A FORD KUGA PHEV KÖZTÉRI TÖLTÉSE

Ha útközben kell töltenie a plug-in hibrid akkumulátort, egyszerűen és kényelmesen megteheti a köztéri töltőállomásokon.

A Ford Kuga köztéri töltéséhez a 2-es típusú kábelt kell használnia.

WALLBOX OTTHONI TÖLTŐPONT TELEPÍTÉSE

Ha szeretné otthon is a lehető leggyorsabban tölteni Ford Kuga Plug-In Hybrid járművét, szereltessen fel egy Wallboxot! Forduljon Ford márkakereskedőjéhez, aki telepítő partnerünkkel működik együtt. Csatlakoztatás után a Kuga körülbelül 3,5 óra alatt tölthető fel teljesen 0-ról 100%-raCharging performance for a Kuga PHEV ST-Line.

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID SPECIFIKÁCIÓK

Az alábbi táblázat ismerteti a Ford Kuga elektromos hatótávolságára, teljesítményére és kibocsátására vonatkozó adatokat. 

A WLTP által szolgáltatott összes adat. Ha rövidebb utakat tesz meg csak elektromos hajtással, a CO2-kibocsátás nullára csökken.

Elektromos hatótáv (teljes töltöttség) 64 km
Városi hatótáv (teljes töltöttség) 88 km
Maximális teljesítmény 225 LE
CO2-kibocsátások 122-128 g/km
Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott kombinált fogyasztás) 5,3-5,6 l/100 km
next
prev

MENNYIBE KERÜL FELTÖLTENI EGY FORD KUGA PLUG-IN HYBRIDET?

A Ford Kuga Plug-In Hybrid feltöltésének költsége attól függ, hogy otthon vagy köztéri töltőállomáson tölt. Az alábbi táblázat azt mutatja be, hogy mennyibe kerül az akkumulátor feltöltése.

  Átlagos költség Költség /km
Otthoni töltés 835,18 Ft 24,81 Ft
next
prev

OKOSTELEFON-CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazáson keresztül kényelmesen hozzáférhet a Ford Kuga Plug-in Hybrid különböző funkcióihoz, köztük a navigációhoz és a járműdiagnosztikai riasztásokhoz is. Az alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a nyilvános töltőpontokat, beállíthatja az otthoni töltés ütemezését és a indulási időket. Tekintse meg videónkat arról, hogy a FordPass mobilalkalmazás milyen további szolgáltatásokkal járul hozzá a Ford Kuga-élményhez!

További információkért kattintson az alábbi linkekre!