Home > Személyautók és Személyszállítók > KUGA > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Kuga már első pillantásra is megállíthatatlannak tűnik.

Nem is véletlenül. Ez a jármű azért született, hogy Ön megélhesse kalandvágyát. Ezért minden olyan funkcióval felszereltük, ami ahhoz kell, hogy eljuttassa Önt és utasait oda, ahová csak szeretné.

 

 

Ford Kuga tow bar

Behajtható vonóhorog: ott van, ha szükség van rá

A vonóhorog általában fix, így folyamatosan kiáll az autó hátuljából. De a Kuga extraként elérhető, elektromosan behajtható vonóhorga könnyedén eltüntethető a lökhárító alá, ha éppen nincs rá szükség. 

EasyFold hátsó ülésrendszer

Az EasyFold hátsó ülések 60:40 arányban osztják meg az autó belsejét, és egyszerűen, egy kézzel síkba dönthetőek, ha még több helyre van szükségünk hátul.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Mindennek jut elég hely

A Ford Kuga csomagtere nagy és rugalmasan variálható. Így mindent könnyedén bepakolhat, amire szüksége van például egy sportos hétvégi kiruccanáshoz a családdal. Rengeteg hasznos tárolóhely található az autó belső terében is, így mindennek találhat helyet az üdítős palackoktól az A4-es mappán át az esernyőig vagy az olyan fontos apróságokig, mint például a napszemüveg, a mobil vagy a kulcscsomó.

Alakítsa kedvére!

Akár 5 ember is kényelmesen utazhat az autóban, míg az alacsony padlónak köszönhetően mélyebb, 406 literes csomagtartó alakítható ki. Kétüléses konfigurációban magasabbra állíthatjuk a padlót, így egy teljesen sík, 1603 l-es pakolófelületet kapunk.

Loaded boot space in red Ford Kuga
White Ford Kuga rear view with roof rails visible

Még többet pakolhat: extraként elérhető tetősínek

A választható tetősíneknek köszönhetően autója még több csomaggal bír el, és még jobban is néz ki. A sínek közé praktikus keresztrudak is elhelyezhetők. 

Top