Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ KUGA > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

Kifinomult, modern dizájn kívül. Rugalmasan variálható terek belül. Az új Ford Kuga tökéletes jármű ahhoz, hogy szabadon kiélje az Önben élő kalandvágyat. A tetőre szerelhető különböző szállítási megoldásoknak és tartozékoknak köszönhetően a Ford Kuga több, mint alkalmas egy kalandos hétvégi kirándulásra.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Rugalmasan variálható hátsó ülések

Az új Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt és bármilyen utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint könnyedén előre vagy hátra csúsztathatók. Az üléssort teljesen előre állítva akár 67 literre is növelheti a csomagteret, így bármit kényelmesen elhelyezhet benne, amire csak szüksége van.

Tetősínek

A stílusos szálcsiszolt alumínium vagy matt fekete színekben választható tetősínek markáns SUV karaktert kölcsönöznek az új Kugának, miközben masszív alapként szolgálnak a különböző, tetőre szerelhető szállítási eszköznek.

All new Ford Kuga close up on roof rails
All New Ford Kuga interior showing centre console

Hasznos tárolóhelyek mindenhol

A Kuga rendezett és jól áttekinthető beltere a vezetőnek és az utasoknak is rengeteg hasznos tárolóhelyet kínál. A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében a legnagyobb okostelefon is kényelmesen elfér. Elöl és hátul egyaránt nagy méretű pohártartók állnak rendelkezésre, illetve még az ajtók tervezése során is ügyeltünk rá, hogy rekeszeik minél több dolgot tárolni tudjanak.

Tágas és praktikus

Hogyan oldható meg hatékonyan a munkába járás, a hétvégi bevásárlás és a gyerekek iskolába vitele? A Kuga tudja rá a választ. Ahogy arra is, hogyan fér el hátul néhány kerékpár, ha kirándulni támad kedve. A rugalmasan variálható hátsó üléseknek és a hatalmas, akár 1534 literesre bővíthető csomagtérnek köszönhetően annyi hely áll rendelkezésére, amennyire csak szüksége van.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Behajtható vonóhorog –  ott van, ha kell

A kisebb utánfutóktól a vitorláshajókon át a nagyméretű lakókocsikig bármit könnyedén elvontat az új Ford Kuga. 2100 kg-os vonóereje több mint elegendő egy hétvégi kiránduláshoz, vagy akár egy egész nyaraláshoz. 

A járműhöz  - extraként - elektromosan működtethető, kihúzható vonóhorog is rendelhető, ami egyetlen mozdulattal eltüntethető a szem elől, ha épp nincs szükség rá. Az elrejtett vonóhorog egyetlen gombnyomással kioldható, és néhány egyszerű mozdulattal ismét üzembe helyezhető. Az új Kugához természetesen teljesen leszerelhető vonóhorog is választható.

Top