VEZETÉSI ÉLMÉNY

Terepen éppúgy, mint a városban. Elegáns stílus és erőteljes SUV képességek. Az új Ford Kuga Adaptív sebességtartó automatikája, Összkerékhajtása és Választható üzemmódjai lehetővé teszik, hogy az útviszonyoktól függetlenül élvezze a vezetést.

HATÉKONY VEZETÉSTÁMOGATÓ ASSZISZTENS 

A Ford Co-Pilot 360 számos fejlett műszaki megoldással teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé. Az Adaptív sebességtartó automatika az Ön előtt haladó járműhöz igazodva automatikusan szabályozza a sebességet. Képes továbbá felismerni a sebességkorlátozó táblák jelzéseit, és azok alapján módosítani az automatikusan beállított sebességet. A Sávtartó automatika az útburkolati jeleket figyelve segíti a kormányzást, hogy a jármű mindig a sáv közepén haladjon.

EGY FEJLETT RENDSZER, MELY SEGÍTI A SÁVTARTÁST

 A Sávtartó automatika a frontkamera segítségével érzékeli az akaratlan sávelhagyást, és finom kormányrásegítéssel tereli vissza a járművet a megfelelő sávba. Ha a kerék a terelővonalhoz vagy az út széléhez ér, a rendszer a kormány rezegtetésével és vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. A funkció 64 km/h alatt önműködően kikapcsol, de természetesen manuálisan is deaktiválható.

Ford Kuga interior close up of dashboard

A FORD KUGA LE IS PARKOL ÖN HELYETT

Forgalmas utcákon, szűk helyeken néha trükkös feladat a parkolás. A továbbfejlesztett Aktív ki-/beparkolást segítő automatikával azonban ez minden eddiginél egyszerűbbé vált. Az automata váltós modelleknél elérhető rendszer először azonosítja a megfelelő parkolóhelyet, majd automatikusan a helyére kormányozza a járművet. A rendszer nemcsak a leparkolásban, de a kiállásban is segít, miközben Önnek sem a kormányt, sem a pedálokat nem kell kezelnie, hiszen autója az egész parkolást egyetlen gombnyomásra elvégzi Ön helyett.

MINDKÉT OLDALON LÁTJA A KÖZELEDŐ JÁRMŰVEKET

Az Ford Kuga elejébe épített kis méretű panorámakamera egy osztott képernyős képet továbbít a SYNC 3 rendszer kijelzőjére. A vezető itt egyszerre láthatja a jobb és bal oldalról érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. Ez a speciális, nagy látószögű kamera különösen hasznos, amikor szűk parkolóhelyről áll ki, vagy ha korlátozott kilátás mellett kell egy forgalmas útszakaszra ráhajtania.

Ford Kuga front split camera
Ford Kuga rear split camera

EGYSZERŰBB TOLATÁS

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… Hátramenetbe kapcsolva a tolatókamera automatikusan aktiválódik, és a SYNC 3 kijelzőjére vetíti a jármű mögött található összes akadályt, köztük azokat is, amiket Ön nem venne észre. A rendszer által megjelenített virtuális vonalak segítségével a legszűkebb helyekre is egyszerűen beparkolhat. Szükség esetén osztott képernyőre válthat, így mindkét oldalon láthatja a közeledő járműveket és szűk helyekről is könnyebben kitolathat.

MINDEN TÁBLÁT ÉSZREVESZ

A Táblafelismerő rendszer képes azonosítani az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése minden esetben megjelenik a műszerfalon.

All new Ford Kuga driving on road with road sign
All New Ford Kuga showing front LED headlights

A KANYAROKAT IS BEVILÁGÍTÓ FÉNYSZÓRÓ

A Ford Kuga Adaptív fényszóróvezérlő rendszere kiváló fényviszonyokat teremt a legkülönbözőbb körülmények között is. A látványos megjelenésű, LED-es fényszórók speciális kameratechnológiával figyelik a jármű előtti útszakaszt, és a helyzetnek megfelelően módosítják a fényszórók beállításait, beleértve a közelgő útkanyarokat és körforgalmakat is. A vakításmentes távolsági fényszóró a maximális látótávolsághoz állítja be a fényszórók világítási szögeit anélkül, hogy elvakítaná a a szembejövő autók vezetőit. 

All new Ford Kuga interior with head up display close up

MINDENT LÁT, AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A szélvédőre vetített kijelző a vezető látóterében jeleníti meg a legfontosabb információkat, így Ön mindig az úton tarthatja a szemét. A polarizált napszemüvegekkel is jól látható, tiszta és világos képen a rendszer az Ön által beállított információkat jeleníti meg, legyen az a jármű sebessége, a műholdas navigáció, a Sebességtartó automatika értesítései, vagy éppen a Táblafelismerő rendszer adatai. 

TÖBBET LÁTHAT, MINT EDDIG

A Holttérfigyelő rendszer (BLIS)BLIS a jármű mindkét oldalán szenzorokkal pásztázza a jármű holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a visszapillantó tükrökben diszkrét fényjelzésekkel hívja fel rá a vezető figyelmét. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer részeként működik. Ha a jármű olyan helyről tolat ki, ahonnan a a keresztirányú forgalom csak korlátozottan látható, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

ELŐRE, MAGABIZTOSAN!

A Kereszteződés asszisztens (Intersection Assist) az első kamera és radar segítségével figyeli a párhuzamos sávokban szemből érkező járműveket és elemzi azok nyomvonalátBLIS. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, automatikusan aktiválja a Ford Kuga fékeit.

All New Ford Kuga side view

MAGABIZTOS INDULÁS EMELKEDŐN IS

A Visszagurulásgátló funkció induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer a féknyomás 2-3 másodpercig tartó automatikus fenntartásán alapul, amivel a vezető addig is uralma alatt tarthatja a járművet, amíg a lábát a fékről áthelyezi a gázpedálra. A rendszer síkos felületen történő megálláskor és induláskor is hasznos. 

All new Ford Kuga interior with head up display close up

MUTATJA A HELYES IRÁNYT

A Rossz irányra figyelmeztető rendszer az előre néző kamera és a navigációs rendszer információi alapján érzékeli, ha a jármű a menetiránnyal szemben halad. A rendszer ilyenkor jól látható és hallható jelzésekkel riasztja a vezetőt, hogy időben megállhasson és intézkedhessen.

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Erős, gazdaságos és sokoldalú. A Ford Kuga egyaránt kapható hibrid-, benzin- és dízelmotorral is, melyek között minden bizonnyal Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. A fejlett Ford Kuga Plug-in Hybrid tökéletesen ötvözi a benzines és az elektromos hajtás előnyeit, a Ford Kuga Full Hybrid képes önmagát feltölteni, az EcoBlue Hybrid pedig kisméretű villanymotorral növeli a jármű hatékonyságát. 

Wall Charging point detail

KÖNNYŰ FELTÖLTÉS

A Ford Kuga Plug-in Hybridhez két szabványos töltőkábelt mellékelünk. Az egyik a normál otthoni töltéshez, a másik a nyilvános töltőállomásokhoz használható. Ha szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni járművét, megrendelheti nagyteljesítményű Wallbox töltőállomásunkat is, amit szakértő partnereink telepítenek az otthonában. A Wallbox technológia a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval hatékonyabb töltést tesz lehetővé. A rendszer a plug-in hibrid Kugát alig 3,5 óra alatt tölti fel 0-100%-ra, így autója rövidebb idő alatt lesz újra menetkész. 

A Ford Kuga Plug-In Hybrid menet közben is képes feltölteni az akkumulátorokat, hatékonyan kombinálva a regeneratív fékezésből származó energiát a motor által termelt energiával. 

A jármű töltési információit a FordPass mobilalkalmazással folyamatosan nyomon követheti, megtekintheti a hibrid akkumulátorok állapotát, vagy akár töltésidőzítőt is beállíthat, hogy kihasználja a kedvezőbb éjszakai eneregiaárakat. 

MODERN ÖNTÖLTŐ TECHNOLÓGIA

A Ford Kuga Plug-In Hybrid akkumulátorának töltési ponthoz való csatlakoztatása mellett az akkumulátor saját magát is képes feltölteni. A visszatápláló fékezés begyűjti a fékezés közben általában elvesző energiát, majd visszatáplálja az akkumulátorba. A benzinmotor energiát ad a hibrid akkumulátornak is. Ez segít folyamatosan feltöltve tartani az akkumulátort és maximalizálni a hatékonyságot.

All new Red Kuga with woman crossing road

ALACSONYABB FOGYASZTÁS AUTO START-STOP INDÍTÓRENDSZERREL

Amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik, a rendszer automatikusan leállítja a motort, miközben a jármű egyéb részeinek áramellátása továbbra is zavartalan marad. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot és fokozatba tenni a váltót, illetve automata váltó esetén csak megnyomni a gázpedált, és a motor azonnal beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10 %-os üzemanyag-megtakarítást is képes elérni.

OTTHON ÉRZI MAGÁT MINDEN TEREPEN

Bármerre is vezet az útja, a Ford Kuga fejlett technológiája tökéletes kontrollt biztosít. Az ötféle vezetési üzemmód közül választva a jármű menettulajdonságait tökéletesen az útviszonyokhoz és az időjárási körülményekhez hangolhatja. A Ford Kuga 5 különböző vezetési módot kínál: Normál, Sport , Nedves/Csúszós, Terep, vagy a maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosító Eco üzemmód.  A rendszer szükség szerint módosítja a jármű gyorsulását, a kormányzás és a felfüggesztés érzékenységét, változtatja kipörgésgátló és a stabilizátorok beállításait, hogy minden körülmények között optimális vezetési környezetet biztosítson.

All New Ford Kuga selectable drive modes close up

SEGÍTI A HATÉKONYABB ÉS TAKARÉKOSABB KÖZLEKEDÉST

A Ford Kuga számos funkcióval támogatja az üzemanyag-fogyasztás csökkentését és a hibrid akkumulátorok töltésének optimalizálását.  A Fékezési asszisztens a fékezéssel kapcsolatban ad tanácsokat, melyeket követve tovább mérsékelheti a jármű fogyasztását, míg az EV Coach (Elektromosjármű asszisztens) azt mutatja meg, hogyan töltheti a jármű hibrid akkumulátorait a Regeneratív fékezés technológiával.

Ford 6-speed manual gearbox detail

GYORS, MANUÁLIS SEBESSÉGVÁLTÁS

Ha a kézi váltókat részesíti előnyben, a Ford Kuga 6 sebességes, nagy nyomatékkapacitású, manuális váltója nemcsak gyors, gördülékeny és pontos sebességváltást biztosít, de segít az üzemanyagfogyasztás csökkentésében is. A műszerfalon jelzés mutatja, hogy a sebességváltás mikor optimális.

New Ford Kuga showing close up on centre console

ÉSZREVÉTLEN SEBESSÉGVÁLTÁS

Az automata váltós modellek esetében egy forgatható váltótárcsa biztosít teljes körű vezérlést a fejlett, nyolcsebességes váltó felett. A rendszer előnye, hogy a kívánt üzemmód rendkívül egyszerűen, csupán a tárcsa elforgatásával kiválasztható, a hagyományos váltókar eltüntetésével pedig a beltér harmonikusabb, letisztultabb, elegánsabb lett.

reduced emissions blue bubble

ALACSONYABB KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A lenyűgöző, kilométerenként mindössze 22 g (WLTP) széndioxidot kibocsátó Ford Kuga Plug-in Hybrid motorja a legszigorúbb, Euro 6.2-es kibocsátási szabványoknak is megfelel. E szabványok célja a levegőminőség javítása és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

A kaland az utastérben kezdődik. Az ívelt vonalvezetéstől a kifinomult, bőrbevonatú belső felületeken át egészen a tágas kilátást biztosító panorámatetőig a Ford Kugában minden dizájnelem a mozgás energikus érzetét kelti. Ehhez társulnak a Ford Kuga kifinomult technológiái, melyek minden utazást igazi élménnyé varázsolnak.

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

A SYNC 3 HASZNÁLATÁHOZ AZ UJJÁT SEM KELL MOZDÍTANIA

A Ford SYNC 3 segít, hogy kapcsolatban maradjon a világgal. Kezelje telefonját, a zenelejátszást és a navigációt hangvezérléssel. A színes, 8”-os érintőképernyő egyszerűen vezérelhető az okoseszközöknél megszokott ujjmozdulatokkal.  SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz.

MINDIG KAPCSOLATBAN

A beépített FordPass Connect modemmel új szintre lép az egyedülálló Ford Kuga-élmény. A készüléknek köszönhetően olyan hasznos szolgáltatások állnak rendelkezésére, mint a fedélzeti WiFi, a továbbfejlesztett navigációs rendszer és a valós idejű forgalmi adatok. Segítségével bármikor egyszerűen megtalálja parkoló autóját, távolról is zárhatja-nyithatja az ajtókat, sőt automata váltós változat esetén még a motort is beindíthatja. Ugyanez a rendszer baleset esetén automatikusan értesíti (eCall) a segélyszolgálatokat, és tájékoztatja őket a jármű hollétéről.

Amennyiben egy Ford Kuga Plug-In Hybrid típusra esett a választása, a FordPass mobilalkalmazás fontos információkat nyújt Önnek többek között az akkumulátorok töltöttségével, az aktuális hatótávolsággal, valamint a járműhasználattal és energiafogyasztással kapcsolatban. Az applikációval menet közben is gyorsan megtalálja az elérhető töltőállomásokat, és néhány mozdulattal ütemezheti vele az otthoni töltést. Még az utastér hőmérsékletét is beállíthatja vele indulás előtt, ha épp ahhoz van kedve.

TÖLTÉSELLENŐRZÉS OKOSTELEFONNAL

Annak érdekében, hogy a Ford Kuga Plug-In Hybrid járművét a lehető legegyszerűbben újratölthesse, a Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb köztéri töltőhálózataival. Okostelefonja segítségével további nyilvános töltőpontokat vehet igénybe, a mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért.

ZENE FÜLEINEK

A Ford Kugához tervezett prémium formavilágú B&O hangrendszer hangminősége rendkívül meggyőző. A fejlett, 10 hangszórós, 575 wattos rendszert a B&O hangmérnökei egyedileg hangolták a Ford Kuga belteréhez, így kedvenc zenéit az előadók szándékának megfelelő hangzással élvezheti. A rendszerben beállíthatja, hogy a zene a hangulatának megfelelően szólaljon meg. A kijelzőn négy különböző „érzelmi állapot” közül választhat: nyugodt, energikus, meleg és élénk.

All New Ford Kuga B&O Sound System
Wall Charging point detail

EGYSZERŰ OTTHONI TÖLTÉS

A Ford Kuga Plug-in Hybrid alapfelszerelésének része egy szabványos töltőkábel, mellyel az otthoni 230 V-os hálózathoz lehet csatlakozni. 

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni plug-in hibrid járművét? A Ford Wallbox falitöltők segítenek ebben. Az eszköz telepítésében jártas szakértő partnerünk egy nagyteljesítményű töltőállomással szerelheti fel otthonát, ami a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval gyorsabb töltést tesz lehetővé.

Woman using the Kuga hands-free tailgate

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ

A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Kuga csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A Kulcsnélküli ajtónyitással kulcsát elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

All new Ford Kuga driving over bridge

KITÁRUL A VILÁG

Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Kuga utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő. Zárt helyzetben a csúsztatható üvegpanelek fényvisszaverő bevonata hűsen tartja az utasteret, a belső napellenző pedig szükség esetén extra árnyékot biztosít. 

All new Ford Kuga interior wireless charging

MOBILTÖLTÉS MENET KÖZBEN

A Ford Kuga tágas belterét a kényelem és praktikum jegyében tervezték.  A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében például a legnagyobb okostelefon is remekül elfér, a vezeték nélküli töltőfelülettel pedig útközben is kényelmesen feltölthetők a technológiával kompatibilis eszközök. 

Heating controls close up

MELEGEN AJÁNLJUK

A Ford Kuga kényelmét fokozza a vezető- és utasoldali üléseken is rendelkezésre álló ülésfűtés, valamint a fűthető kormánykerék, ami melegen tartja kezét még a fagyos téli reggeleken is. Az automata váltós Ford Kugák motorja a FordPass mobilalkalmazással távolról is beindítható, így a utastér melegen, a szélvédő pedig jégmentesen várja, hogy útra keljen.

BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM

Biztonság és védelem. A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. A Ford Kugában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Euro NCAP logo

ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁG

Az Euro NCAP - az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet - 5 csillagos minősítése tanúsítja, hogy a Ford Kuga biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméről. A vezetéstámogató rendszerek 2 héten át tartó tesztsorozata során elért JÓ minősítéssel a Ford Kuga megelőzte a teszteken részt vevő többi autót. A Ford autója minden területen kiváló teljesítményt nyújtott, azonos hangsúlyt fektetve a vezetői élményre és vezetéstámogató rendszerek nyújtotta biztonságra.

TELJES NYUGALOMBAN

Ford Kuga plug-in hibrid (PHEV) típusok vásárlása esetén a Ford Aftercare garanciális szolgáltatása gondoskodik az összes hibrid alkatrész – köztük a PHEV akkumulátor – védelméről. A járműre vonatkozó általános garancia 3 évig vagy 100 000 km-ig érvényes, és minden olyan részegységére vonatkozik, ami gyártási hiba miatt javításra vagy cserére szorul. A jármű PHEV alkatrészeit 5 évig vagy 100 000 km-ig, míg az akkumulátort 8 évig vagy 160 000 km-ig védi a Ford gyári garancia.

A GYALOGOSOKAT IS VÉDŐ RENDSZER

Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval, kamerával pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Amennyiben azt érzékeli, hogy az autó más gépjárművel, gyalogossal vagy kerékpárossal ütközhet, figyelmezteti a vezetőt a veszélyre. Ha nem reagál időben a jelzésekre, a rendszer automatikusan, akár teljes fékerővel, lassítani kezdi a járművet, amivel bizonyos frontális ütközések elkerülhetők, vagy azok súlyossága csökkenthető.

SZEREZZEN TUDOMÁST IDŐBEN A HELYI VESZÉLYEKRŐL!

A helyi veszélyforrásokra figyelmeztető rendszer (Local Hazard Information) időben tájékoztatja az útvonalán található, közlekedést befolyásoló eseményekre, például útépítésekre, lerobbant járművekre, helyi árvizekre. A figyelmeztetések alapjául szolgáló információk a közelben található, internet eléréssel rendelkező Fordoktól, valamint egyéb helyi forrásokból, többek között a közérdekű baleseti nyilvántartóktól érkeznek. A figyelmeztető jelzés a digitális képernyőn jelenik meg, tájékoztatva Önt a veszélyforrás jellegéről és távolságáról, így időben felkészülhet az eseményre, szükség esetén pedig alternatív útvonalat kereshet. A szolgáltatás egyéves ingyenes próbaidőszakát a FordPass mobilalkalmazással aktiválhatja.

Ford Kuga avoiding hazards on road
New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights

MAXIMÁLIS FÉKERŐ VÉSZHELYZET ESETÉN

A Vészfék-rásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt.

New Red Ford Kuga driving on wet road

SEGÍT KÉZBEN TARTANI A DOLGOKAT

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer mozgás közben folyamatosan figyelemmel kíséri a jármű viselkedését. Ha a Blokkolásgátló fékrendszer és a Kipörgésgátló fejlett szenzorai a keréktapadás csökkenését jelzik, a rendszer automatikusan fékező impulzust gyakorol az egyes kerekekre, így állítva helyre a jármű stabilitását.

ISOFIX child seat

A GYERMEKEK IS BIZTONSÁGBAN UTAZHATNAK

A Ford Kugát úgy terveztük, hogy a gyermekei is biztonságban utazhassanak. Ezért szereltük fel hátsó ISOFIX gyerekülés rögzítő pontokkal. Így akár két ülést is biztonságosan elhelyezhet az autóban.

Woman looking at phone sitting down

JÁRMŰÉRTESÍTÉSEK

A FordPass alkalmazásból menet közben is tájékozódhat az útvonalán várható forgalomról, valamint a jármű műszaki állapotáról. Az alkalmazás többek között értesíti Önt, ha alacsony az abroncsnyomás, időszerű az olajcsere, kiégett egy izzó, vagy túlmelegedett a motor. Az érzékelők adatai alapján átfogó képet kaphat autója műszaki állapotáról. A riasztások részletesen ismertetik az adott probléma jellegét és a megoldás lépéseit, sőt a FordPass mobilalkalmazással időpontot is foglalhat a megszokott márkaszervizébe.

Ford Kuga showing Thatcham alarms rings

NEM AD ESÉLYT A TOLVAJOKNAK

A Ford Kugában egy rendkívül kifinomult, Thatcham Category 1 riasztórendszer található, ami a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezt követően a rendszer erőteljes szirénahanggal figyelmeztet minden erőszakos behatolási kísérlet esetén, vagy ha az érzékelő mozgást észlel az utastérben. A rendszer akkor is működésbe lép, ha megpróbálják elvontatni az autót, illetve ellenőrzi az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtérajtót is. A bekapcsolt riasztórendszer vészhelyzet esetén értesítést küld a FordPass mobilalkalmazásba.

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

Mindenre kész. Kifinomult, modern dizájn kívül. Rugalmasan variálható terek belül. A Ford Kuga tökéletes jármű ahhoz, hogy szabadon engedje az Önben élő kalandvágyat. A tetőre szerelhető különböző szállítási megoldásoknak és tartozékoknak köszönhetően a Ford Kuga több mint alkalmas egy kalandos hétvégi kirándulásra.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

RUGALMASAN VARIÁLHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK

A Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt, és minden utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint könnyedén előre vagy hátra csúsztathatók. Az üléssort teljesen előre állítva akár 67 literrel növelheti a csomagteret, így bármit kényelmesen elhelyezhet benne, amire csak szüksége van.

TETŐSÍNEK

A stílusos alumínium vagy matt fekete színekben választható tetősínek markáns SUV karaktert kölcsönöznek a Ford Kugának, miközben masszív alapként szolgálnak a különböző, tetőre szerelhető szállítási eszközöknek.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

HASZNOS TÁROLÓHELYEK MINDENHOL

A Ford Kuga rendezett és jól áttekinthető beltere a vezetőnek és az utasoknak is rengeteg hasznos tárolóhelyet kínál.  A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében a legnagyobb okostelefon is kényelmesen elfér. Elől és hátul egyaránt méretes pohártartók állnak rendelkezésre, de még az ajtók tervezése során is ügyeltünk arra, hogy rekeszeik minél több tárgyat befogadhassanak.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace

TÁGAS ÉS PRAKTIKUS

A Ford Kugával a bevásárlás és a gyerekek iskolába szállítása sokkal egyszerűbb. Sőt, ha ahhoz van kedve, bedobhatja hátulra a bringáját, és máris indulhat kirándulni. A ülések mögött ugyanis egy 645 literes csomagtér áll rendelkezésére, ami az üléseket lehajtva akár 1530 literesre bővíthető. A Ford Kugában így mindig annyi hely áll a rendelkezésére, amennyire csak szüksége van.

New Ford Kuga showing close up on tow bar

BEHAJTHATÓ VONÓHOROG –  OTT VAN, HA KELL

A legtöbb vonóhorgot fixen rögzítik, ezért azok folyamatosan kiállnak az autók hátuljából. A Ford Kugához extraként rendelhető, behajtható vonóhorog azonban könnyedén eltüntethető a lökhárító alatt, ha éppen nincs rá szükség.

További információkért kattintson az alábbi linkekre!